Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej.

O Mudik, nowy banerek ;)

Celina, no właśnie nie wiem :evil_lol: Poszłam zobaczyć a tam nic nie było :ghost_2:

:loveu::loveu::loveu:

:evil_lol:

Posted

Hej wszystkim.

Jesteśmy, jesteśmy. W tygodniu nie mam czasu na pierdoły :evil_lol::evil_lol: ;)
Dziś dopiero mogę troszkę posiedzieć na dogo ale i tak nie do końca bo dziś ide do Ali na urodziny :p Drugie! :p

Co u psiaków, ano Kaja dwa dni temu miała zdejmowany kamień, byłam pewna że wyrwą jej większość zębów a tu niespodzianka, tylko jeden trzonowy i jeden z samego przodu bo jak kichała to waliła nosem w podłogę (aż dudniło ;)). No i od tego uderzania pękł jej ten ząb no i żeby już z nim nie miała kłopotów to poprosiłam żeby go usunąć.
Wszystko z nią jest w porządeczku :multi: Ma teraz piękne ząbeczki :loveu:

U Masajka sytuacja się poprawiła, jest juz po wszystkich sesjach laserem.
Nawet już się cieszy, macha ogonkiem i uszy mu do góry poszły :lol::multi::multi: A nawet już dziś na spacerku zaczął biegać :multi: co mnie bardzo cieszy bo on przez dwa tygodnie był smutny, chodził w opuszczoną głową, uszy miał opuszczone...nic go nie interesowało :-( Okropny widok :-( Nigdy go nie widziałam w takim stanie...
Niestety schodzić po schodach już nie może.

Tak sobie myslę że chyba coś nademną czuwało bo go odchudziłam, bo teraz jest to bardzo przychylne dla mnie :evil_lol: Waży 13,5 :multi::multi: To po pierwsze, a po drugie nie zgłosiłam go na zawody co by się wiązało ze stratą kasy która była mi potrzebna na leczenie.

O rany, siem rozpisałam :roll: Brawo dla tych co to przeczytali :p
No ale widzicie że się nazbierało wiadomości.

Dogo niby poprawione ale i tak chodzi jakby chciało a nie mogło :angryy:

Jakaś 500 stronka :evil_lol: No dzięki :lol: Ja mam inną :evil_lol:

Posted

Super wieści ,że z Masajem lepiej. Te lasery to na kręgosłup?? Bo może by na ciągłe kłopoty Vica z łapami pomogło:roll:. Vic znów ma cos łapą:placz::placz:
P.S słyszałm od ludzi na treningu ,że jest do oddania w dobre ręce papierowy corgas chyba pembrok, ale moge sie dowiedziec szczegolow jak chcesz.