Bzikowa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ale mieliście fajne miejsce na obóz :loveu: Tylko... to był zdaje się obóz agility, taaaak? To gdzie fotki z treningów ? Hmmm? :mad: Quote
anetta Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Wróciłam ze spacerku :mdleje: Poszłam z nim na działki tam gdzie chodze z Masajem, doszłam, ale stwierdziłam że to mu nie wystarczy :evil_lol: więc skierowałam się dalej, do lasu. To był strzał w 10 :diabloti: Mam labo czekolade w domu :diabloti: Niesforną i niesłuchającą się :mad: Na szczęście jutro jedzie do domu bo ciężko mi z nim :shake: Natarczywy do Kaji, ona go olewa a ten na nią szczeka :crazyeye: A basik to on ma :cool1: Aby przeżyć noc, a potem z górki. Nigdy w życiu laba :cool1: deer_1987 napisał(a):Widoki to byly sliczne!! :loveu: jamnicze napisał(a):Masaj jednak dał się namówić na pływanie http://images32.fotosik.pl/352/24c9690a632a0bc8.jpg Po długich namowach w końcu popłyną te pare centymetrów :evil_lol: Celina12 napisał(a):http://images35.fotosik.pl/7/1bee59787e1bf326.jpg powiało grozą... :diabloti: Marta_Ares napisał(a):wspaniale widoki:loveu: Wim :p wiq napisał(a):http://images35.fotosik.pl/7/1bee59787e1bf326.jpg :roflt: :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór Super zdjęcia, fajną miałyście wycieczkę. A jakie widoki... :loveu: :loveu::loveu: agaciaaa napisał(a):http://images35.fotosik.pl/7/1bee59787e1bf326.jpg zabawa w kata :diabloti: ech ta dzisiejsza młodzież :evil_lol::evil_lol: Wychowana na strzelankach i przemocy :evil_lol: Jupi napisał(a):fajna fotorelacja:loveu: Dzięki :multi: Bzikowa napisał(a):Ale mieliście fajne miejsce na obóz :loveu: Tylko... to był zdaje się obóz agility, taaaak? To gdzie fotki z treningów ? Hmmm? :mad: jamnicze napisał(a):No właśnie, gdzie? Nie mam :crazyeye: :evil_lol: Pare porobiłam ale są kiepściutkie. A zdjęć uszatego nie mam :shake: Wiem że ktoś tam mu robił ale nie wiem kto. Quote
anetta Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 A tak w ogóle to wróciłam po 8 z imprezy i jestem zjebana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic się nie wyspałam :cool1: Talerzyk doszedł :o Szybcy są. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='anetta']Wróciłam ze spacerku :mdleje: Poszłam z nim na działki tam gdzie chodze z Masajem, doszłam, ale stwierdziłam że to mu nie wystarczy :evil_lol: więc skierowałam się dalej, do lasu. To był strzał w 10 :diabloti: Mam labo czekolade w domu :diabloti: Niesforną i niesłuchającą się :mad: Na szczęście jutro jedzie do domu bo ciężko mi z nim :shake: Natarczywy do Kaji, ona go olewa a ten na nią szczeka :crazyeye: A basik to on ma :cool1: Aby przeżyć noc, a potem z górki. Nigdy w życiu laba :cool1: quote] a co w lesie rozdawali ? :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 A masz zdjęcia czekoladowego labiszcza? I czyj on? :cool3: No wiesz co! Na agilitowym obozie była a fotek z treningów nie ma. Skandal! :evil_lol: A co do agility to chciałam zauważyć, że nie widzę Waszego zgłoszenia na nasze cavanowskie zawody! :mad: Rozumiem, że będziecie w SA1? My prawdopodobnie też :evilbat: Idź leczyć kaca teraz :lol: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jak już kaca wyleczysz to napisz coś więcej o tym labie :lol: Czyje to to i w ogóle, a najlepiej to fotki daj :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 agaciaaa napisał(a):Jak już kaca wyleczysz to napisz coś więcej o tym labie :lol: Czyje to to i w ogóle, a najlepiej to fotki daj :loveu: jestem za :) Quote
anetta Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Cześć! Ten pies mnie wykończy. Zrobił mi dziś pobudke o 7! :angryy: Ale się nie dałam, budził mnie potem co pół godziny aż wstałam o 9 :evil_lol: I znowu się nie wyspałam :angryy: Molestuje Kaje :angryy: On chce ją kryć :crazyeye: :angryy: A ona stoi i nawet nic mu nie powie... No i muszę je trzymać oddzielnie :shake: Muszę go mieć na oku przez cały czas. Co oznacza siedzenie z nim w jednym pokoju, bo jak bym wyszła zaczął by szczekać :mdleje: Na szczęście dziś jedzie do domu.... Rudzia-Bianca napisał(a):anetta napisał(a):Wróciłam ze spacerku Poszłam z nim na działki tam gdzie chodze z Masajem, doszłam, ale stwierdziłam że to mu nie wystarczy :evil_lol: więc skierowałam się dalej, do lasu. To był strzał w 10 Mam labo czekolade w domu :diabloti: Niesforną i niesłuchającą się Na szczęście jutro jedzie do domu bo ciężko mi z nim Natarczywy do Kaji, ona go olewa a ten na nią szczeka A basik to on ma Aby przeżyć noc, a potem z górki. Nigdy w życiu laba a co w lesie rozdawali ? :evil_lol: Argh :diabloti: Bzikowa napisał(a):A masz zdjęcia czekoladowego labiszcza? I czyj on? No wiesz co! Na agilitowym obozie była a fotek z treningów nie ma. Skandal! :evil_lol: A co do agility to chciałam zauważyć, że nie widzę Waszego zgłoszenia na nasze cavanowskie zawody! Rozumiem, że będziecie w SA1? My prawdopodobnie też Idź leczyć kaca teraz Wiesz czemu nie mam z agility? Po 1. Bo było goorąąco i mi się nie chciało robić Po 2. Co za atrakcja oglądać zdjęcia na hopce? :evil_lol: Po 3. Nie miałam weny :shake: te co mam to w większości rozmazane bo robione wieczorem... Zawody, zawody...no tak :evil_lol: Musze jeszcze raz zerknąć na topic :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Jak już kaca wyleczysz to napisz coś więcej o tym labie :lol: Czyje to to i w ogóle, a najlepiej to fotki daj :loveu: Rudzia-Bianca napisał(a):jestem za Lab jest znajomej mojej znajomej. Córka tej znajomej od laba miała ślub i wesele u siebie w domu więc chcieli go zawieźć do hotelu. Ale się dowiedziała od mojej znajomej o mnie i się umówiłyśmy że ja go wezme. Ma 13 miechów :roll::evil_lol: On ma chyba ADHD, *******ca można nim dostać :diabloti: Węszy, szuka niewiadomo czego. Chciałam z nim poćwiczyć jakieś posłuszeństwo na smaki. Taaa, miał mnie w doopie :diabloti: Oooo wypipkowało:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Fajny jest! http://img66.imageshack.us/img66/4779/dscf3453zl2.jpg :loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ale sliczna czekoladka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Eriu Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Przecudowny, szkoda, że charakterek niebardzo :D. Czekolada to mój ulubiony kolor laba. Quote
diabelkowa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Eriu napisał(a):Przecudowny, szkoda, że charakterek niebardzo :D. Czekolada to mój ulubiony kolor laba. ciekawe czemu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Charakterek pewnie OK ale rozpuszczony 100 %, no nie? :evil_lol: No ale śliczny. ;) Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://img66.imageshack.us/img66/4779/dscf3453zl2.jpg Jaka słodka czekoladowa mordula. :loveu: :loveu: :loveu: Ja też najbardziej lubię czekoladowe labki. :cool3: :loveu: Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 mi też ta czekoladka się podoba :) No, ale charakterek, to inna sprawa ;) Quote
anetta Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Hej, piesek pojechał do domku i od razu zapanował spokój w domu :evil_lol::evil_lol: Charakterek to będzie mieć fajny jak troszkę wydorośleje :evil_lol: Jest szalony w sensie że to jeszcze młodzieniaszek, no i on nie mieszka w mieście więc nie ma aż takich częstych kontaktów z psami...niestety. W jego książeczce widziałam nr. do Boczuli, może z niego będa jeszcze ludzie :lol: Nie ma w nim cienia agresji. Jakiś czas temu pogryzł go ON, zostały mu tylko ślady od ugryzień. Teraz ma tam inny kolor sierści. Quote
taxelina Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wow gdzie takie ladne foty zrobilas? Quote
jamnicze Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jakoś skojarzyły mi się z tropikami - to chyba przez te kolory Quote
agaciaaa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 świetne :crazyeye: jamnicze napisał(a):Jakoś skojarzyły mi się z tropikami - to chyba przez te kolory Mi też! :lol: Quote
anetta Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Deer, z mojego pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A efetk końcowy zamierzony, właśnie tak miało to wyglądac, jak z tropików :evil_lol: Fajnie że się podoba :loveu::loveu: Pomóżcie mi wybrać z tych zdjęć 5 fot. Ja nie potrafie :lol: Wszystkie mi się podobają :roll::roll: Quote
Recommended Posts