Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wróciłam ze spacerku :mdleje: Poszłam z nim na działki tam gdzie chodze z Masajem, doszłam, ale stwierdziłam że to mu nie wystarczy :evil_lol: więc skierowałam się dalej, do lasu. To był strzał w 10 :diabloti:
Mam labo czekolade w domu :diabloti: Niesforną i niesłuchającą się :mad:
Na szczęście jutro jedzie do domu bo ciężko mi z nim :shake:
Natarczywy do Kaji, ona go olewa a ten na nią szczeka :crazyeye: A basik to on ma :cool1: Aby przeżyć noc, a potem z górki.
Nigdy w życiu laba :cool1:

deer_1987 napisał(a):
Widoki to byly sliczne!!

:loveu:

jamnicze napisał(a):
Masaj jednak dał się namówić na pływanie
http://images32.fotosik.pl/352/24c9690a632a0bc8.jpg

Po długich namowach w końcu popłyną te pare centymetrów :evil_lol:

Celina12 napisał(a):
http://images35.fotosik.pl/7/1bee59787e1bf326.jpg

powiało grozą...

:diabloti:

Marta_Ares napisał(a):
wspaniale widoki:loveu:

Wim :p

wiq napisał(a):
http://images35.fotosik.pl/7/1bee59787e1bf326.jpg

:roflt:

:evil_lol:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobry wieczór

Super zdjęcia, fajną miałyście wycieczkę. A jakie widoki... :loveu:

:loveu::loveu:

agaciaaa napisał(a):
http://images35.fotosik.pl/7/1bee59787e1bf326.jpg zabawa w kata :diabloti: ech ta dzisiejsza młodzież :evil_lol::evil_lol:

Wychowana na strzelankach i przemocy :evil_lol:

Jupi napisał(a):
fajna fotorelacja:loveu:

Dzięki :multi:

Bzikowa napisał(a):
Ale mieliście fajne miejsce na obóz :loveu:
Tylko... to był zdaje się obóz agility, taaaak?
To gdzie fotki z treningów ? Hmmm? :mad:

jamnicze napisał(a):
No właśnie, gdzie?

Nie mam :crazyeye: :evil_lol:
Pare porobiłam ale są kiepściutkie. A zdjęć uszatego nie mam :shake: Wiem że ktoś tam mu robił ale nie wiem kto.

Posted

[quote name='anetta']Wróciłam ze spacerku :mdleje: Poszłam z nim na działki tam gdzie chodze z Masajem, doszłam, ale stwierdziłam że to mu nie wystarczy :evil_lol: więc skierowałam się dalej, do lasu. To był strzał w 10 :diabloti:
Mam labo czekolade w domu :diabloti: Niesforną i niesłuchającą się :mad:
Na szczęście jutro jedzie do domu bo ciężko mi z nim :shake:
Natarczywy do Kaji, ona go olewa a ten na nią szczeka :crazyeye: A basik to on ma :cool1: Aby przeżyć noc, a potem z górki.
Nigdy w życiu laba :cool1:
quote]
a co w lesie rozdawali ? :evil_lol:

Posted

A masz zdjęcia czekoladowego labiszcza? I czyj on? :cool3:

No wiesz co! Na agilitowym obozie była a fotek z treningów nie ma. Skandal! :evil_lol: A co do agility to chciałam zauważyć, że nie widzę Waszego zgłoszenia na nasze cavanowskie zawody! :mad: Rozumiem, że będziecie w SA1? My prawdopodobnie też :evilbat:

Idź leczyć kaca teraz :lol:

Posted

Cześć!

Ten pies mnie wykończy. Zrobił mi dziś pobudke o 7! :angryy: Ale się nie dałam, budził mnie potem co pół godziny aż wstałam o 9 :evil_lol:
I znowu się nie wyspałam :angryy:
Molestuje Kaje :angryy: On chce ją kryć :crazyeye: :angryy: A ona stoi i nawet nic mu nie powie...
No i muszę je trzymać oddzielnie :shake: Muszę go mieć na oku przez cały czas. Co oznacza siedzenie z nim w jednym pokoju, bo jak bym wyszła zaczął by szczekać :mdleje:
Na szczęście dziś jedzie do domu....

Rudzia-Bianca napisał(a):
anetta napisał(a):
Wróciłam ze spacerku Poszłam z nim na działki tam gdzie chodze z Masajem, doszłam, ale stwierdziłam że to mu nie wystarczy :evil_lol: więc skierowałam się dalej, do lasu. To był strzał w 10
Mam labo czekolade w domu :diabloti: Niesforną i niesłuchającą się
Na szczęście jutro jedzie do domu bo ciężko mi z nim
Natarczywy do Kaji, ona go olewa a ten na nią szczeka A basik to on ma Aby przeżyć noc, a potem z górki.
Nigdy w życiu laba

a co w lesie rozdawali ? :evil_lol:

Argh :diabloti:

Bzikowa napisał(a):
A masz zdjęcia czekoladowego labiszcza? I czyj on?

No wiesz co! Na agilitowym obozie była a fotek z treningów nie ma. Skandal! :evil_lol: A co do agility to chciałam zauważyć, że nie widzę Waszego zgłoszenia na nasze cavanowskie zawody! Rozumiem, że będziecie w SA1? My prawdopodobnie też

Idź leczyć kaca teraz

Wiesz czemu nie mam z agility? Po 1. Bo było goorąąco i mi się nie chciało robić
Po 2. Co za atrakcja oglądać zdjęcia na hopce? :evil_lol:
Po 3. Nie miałam weny :shake: te co mam to w większości rozmazane bo robione wieczorem...

Zawody, zawody...no tak :evil_lol: Musze jeszcze raz zerknąć na topic :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Jak już kaca wyleczysz to napisz coś więcej o tym labie :lol: Czyje to to i w ogóle, a najlepiej to fotki daj :loveu:

Rudzia-Bianca napisał(a):
jestem za

Lab jest znajomej mojej znajomej. Córka tej znajomej od laba miała ślub i wesele u siebie w domu więc chcieli go zawieźć do hotelu. Ale się dowiedziała od mojej znajomej o mnie i się umówiłyśmy że ja go wezme.

Ma 13 miechów :roll::evil_lol: On ma chyba ADHD, *******ca można nim dostać :diabloti: Węszy, szuka niewiadomo czego. Chciałam z nim poćwiczyć jakieś posłuszeństwo na smaki. Taaa, miał mnie w doopie :diabloti:

Oooo wypipkowało:evil_lol:

Posted

Hej, piesek pojechał do domku i od razu zapanował spokój w domu :evil_lol::evil_lol:

Charakterek to będzie mieć fajny jak troszkę wydorośleje :evil_lol: Jest szalony w sensie że to jeszcze młodzieniaszek, no i on nie mieszka w mieście więc nie ma aż takich częstych kontaktów z psami...niestety. W jego książeczce widziałam nr. do Boczuli, może z niego będa jeszcze ludzie :lol:
Nie ma w nim cienia agresji. Jakiś czas temu pogryzł go ON, zostały mu tylko ślady od ugryzień. Teraz ma tam inny kolor sierści.

Posted

Deer, z mojego pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A efetk końcowy zamierzony, właśnie tak miało to wyglądac, jak z tropików :evil_lol:

Fajnie że się podoba :loveu::loveu:

Pomóżcie mi wybrać z tych zdjęć 5 fot. Ja nie potrafie :lol: Wszystkie mi się podobają :roll::roll: