Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzien dobry :)
Zajrzalam w ramach rewizyty :)
Cudne masz psunki , jamnisia kochaniutka taka , mam sentyment do jamniorkow bo tez mialam przedstawiciela tej rasy , tyle ze byl rudy.Dożył w dobrym zdrowiu bardzo statecznego wieku ,az 19-u lat ku wielkiemu zdziwieniu wszytskich bardziej i mniej znajomych. Dbalam o to zeby byl w dobrej kondycji , przedewszytskim pilnowalam zeby nie mial za duzo kilogramów i tak w tajemnicy dodam ze przez jakis czas byl karmiony moim mlekiem , karmiłam swoje male to i on korzystał :multi:.
Pozdrawiam cieplutko i gorace głaskanie dla Twoich cudownych pupili :)

Posted

:hand:
Cieszkam się że wpadacie do mnie :lol: mimo że nie mam nic do pokazania :evil_lol:

Betty, mmm, fajowo, wypoczywajcie :lol:

Orpha, piękny wiek dla jamniczka :loveu::loveu: A masz jakieś jego zdjęcia? z chęcią bym go zobaczyła :)
Z kg to faktycznie trzeba uważać.

Posted

Cześć dogociółki :p

Orpha, ok, czekam :)

Przy liczeniu zdjęć, bo wyobraźcie sobie, policzyłam wszystkie dotychczasowe zdjęcia zrobione od początku :razz: Czyli od maja '07r. Wyszło mi......7060 :mdleje: :evil_lol: + filmy + niezliczona ilość fot która wylądowała w koszu.

No i jak tak liczyłam to znalazłam takie zdjęcia...Nie wiem czy je kiedyś pokazywałam.

Posted

cudna jest :) , dostojna pani :) jak na przedstawicielke tej rasy przystało :evil_lol:.
Powiedz mi czy ona fochy strzela ? bo moj Frodo jak odpalil focha to cala rodzina na glowie stawala zeby mu przeszlo, a on nic dumny i nadety :evil_lol:

Posted

Łooo 70 tyś. :lol:

Orpha, fochy? nieeeeeee :) Ona jest inna :)))))))))

Agacia, hahaha, nooo :-D Od razu jak ją dostałam to przy najbliższej okazji znajoma cyknęła jej fote.
To są bardzo stare zdjęcia...Ona jeszcze tutaj była przed sterylką.

Dziś byłam na rowerku 3 h z czego jedna to siedzenie na łące :evil_lol: No ale gdybym nie siedziała to nie zobaczyłabym pustułki chyba :roll: i jakiegoś większego drapieżnika. Szkoda że nie miałam lornetki i aparatu :placz::placz: A po łące spacerował sobie bociek :))))) Achhh, wspaniale było :loveu:

Posted

hehe to widac ja mam farta do psiakow strzelajacych fochy , hehe i znowu wychodzi na to ze jaki wlascieciel taki pies :razz:. Niya tez mi dzisiaj focha odwalila , za kare ze smialam jej w miejscu publicznym zwrocic jej uwage , w sumie to wrecz krzyknelam na nia bo wcinala jakis odpad z kosza , no i krolowa sie obrazila , usiadła na srodku chodnika tylem do mnie i przez bite 5 minut ani drgnela :P