taxelina Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 dobre.. to niech zrobia wybiegi dla psow.. pies musi sie wybiegac Quote
BlackSheWolf Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 skad ja to znam. JAk tylko widze SM albo policje z daleka to wolam osko... nawet na jakims odludziu potrafia wlepic mandat.. lepiej niech zlodziei itd szukaja Quote
zuzolandia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://img170.imageshack.us/img170/7721/dscf2501zzw7.jpg lubieee takie klimatyyyy.........ale ja to taka nienormalna jestem;-) hihih wyobraz sobie ze tez polowalam na pioruny na dzialce latałam jak gooopia z jednego konca na drugi a te blyskawice se ze mnie jaja robily co ustawilam aparata to sobie w innym miejscu błysneły.. podminowana porazka poszlam focic swierszcza ktory w aparacie byl idealnie ostry a na kompie wylazł zamazany.........od kilku dni nie wzielam tego czarnego z trumbkom do reki...obrazilam sie na niego hihihih witaj kochana;-) Quote
agaciaaa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć :) fajne te mroczne niebo :) Ja jeszcze nie próbowałam focić piorunów.. nie tym złomem :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jak to dobrze mieszkać na wsi:evil_lol: SM? a co to takiego?:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 SM to czasem naprawdę upierdliwość wcielona :roll: Potrafią ominąć grupę chuliganów ale żeby nie było, że nic nie robią - czepiają się takich rzeczy jak właśnie Masajowego kagańca. :roll: Żegnamy się, wybywam :cool3::multi: Quote
Hanna R. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 diabelkowa napisał(a):ale ciemnica brrr.... Hahaha - Diabełkowo, dla Ciebie ciemnica powinna być normalką :evil_lol: Quote
anetta Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 :hand: deer_1987 napisał(a):dobre.. to niech zrobia wybiegi dla psow.. pies musi sie wybiegac Dla nas wybieg też nie byłby dobry, musiał by to być naprawde spoooory kawałek ziemi :cool1: zuzolandia napisał(a):http://img170.imageshack.us/img170/7721/dscf2501zzw7.jpg lubieee takie klimatyyyy.........ale ja to taka nienormalna jestem;-) hihih Połączmy się w nienormalności :evil_lol: wyobraz sobie ze tez polowalam na pioruny na dzialce latałam jak gooopia z jednego konca na drugi a te blyskawice se ze mnie jaja robily co ustawilam aparata to sobie w innym miejscu błysneły.. podminowana porazka poszlam focic swierszcza ktory w aparacie byl idealnie ostry a na kompie wylazł zamazany.........od kilku dni nie wzielam tego czarnego z trumbkom do reki...obrazilam sie na niego hihihih witaj kochana;-) :turn-l::turn-l::turn-l: Dobcia napisał(a):jak to dobrze mieszkać na wsi:evil_lol: SM? a co to takiego?:evil_lol: :obrazic: :placz::placz::placz: Bzikowa napisał(a):SM to czasem naprawdę upierdliwość wcielona :roll: Potrafią ominąć grupę chuliganów ale żeby nie było, że nic nie robią - czepiają się takich rzeczy jak właśnie Masajowego kagańca. :roll: Żegnamy się, wybywam :cool3::multi: :hmmmm: Nic nie pisałam o jego kagańcu :eviltong: Baw się dobrze gdziekolwiek pojechałaś :evil_lol: Od dwóch dni zapominałam wam powiedzieć :evil_lol: że....... ......Uszaty waży 14,9 :multi::bigcool: a ważył między 15-16. :drinking: Quote
taxelina Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 No tak wy i rozne takie rzucajki i ogolnie duzo chodzicie :D Quote
jamnicze Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 brawo za rezultat dietki oby tylko to utrzymać Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Brawo Masaj!!!! :multi::multi: U mnie Vic trzyma wagę, ale Sikra z małym znów mi utyli:diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Ach, dzięki :B-fly: Mudik, tak to jest...jak jedni chudną to drudzy tyją :rofl: :evil_lol::evil_lol: Sępy :diabloti: :mad: :diabloti: :roll: :roll: :evil_lol: Quote
Viz Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Witajcie! Ale dawno tu nie byłam... :roll: Psiaki mega-boskie, Kajka moja faworytka... :loveu: Widzę obupsowe żebractwo zaawansowane. :lol: Quote
Matusz Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 no Aneta, rasowe sepy w domu masz:loveu::diabloti::loveu: deer, ta karma to Brit, wiem, bo taką mam i poznaję;) Quote
taxelina Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dzieki za info, tutaj nie ma takiej :D ja mam ppp Quote
Justa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 anetta napisał(a): Wyobraźcie sobie że tam gdzie chadzam sobie z uszastym na spacerki (działki) dziś spotkałam SM :crazyeye::crazyeye: Akurat się nie przyczepili bo mały stał obok mnie i cierpliwie znosił moje tortury :evil_lol: Ale akurat był tam również facet z DA i kazali mu założyć kaganiec na pysk (psa :diabloti:). No naprawde, wypiździewo takie, rzadko ludzie tamtędy chodzą o tej godzinie a oni nie mają się do kogo przeczepiać... Teraz to już nigdzie pies bez smyczy nie pójdzie :angryy: Dobrze że tylko upominają a nie od razu mandacik :diabloti: Akurat warszawskie przepisy pozwalają psa spuszczać w miejscu mało uczęśzczanym więc mandaciku wystawić nie mogą :cool1: Rozkoszne te Twoje paróweczki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Nie mogłabym się oprzeć takim sępom... :evil_lol: Quote
anetta Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Viz napisał(a):Witajcie! Ale dawno tu nie byłam... :roll: Psiaki mega-boskie, Kajka moja faworytka... :loveu: Widzę obupsowe żebractwo zaawansowane. :lol: Aż za bardzo zaawansowane :mad: Na szczęście uszaty reaguje na moje zgrzyty i umie się opamiętać i odchodzi. pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie mogłabym się oprzeć takim sępom... :evil_lol: Miękka jesteś :diabloti: Justa, jest to gdzieś napisane? Bo oni po tym jak facet się zdziwił powiedzieli że takie przepisy :diabloti: Mam zdjęcia :cool3::cool3: Dzisiejsze :cool3: Tak w ogóle to witam wszystkich :p Idąc spotkalismy pieska...siedział na trawie przy stacji benzynowej :roll: :shake: Pierwszy raz go tam spotkałam. W ogóle okolica jest wolna od bezpańskich psów i tym bardziej się zdziwiłam i zasmuciłam jak go zobaczyłam :-( A to jeszcze dzieciak. Poszedł za nami kawałeczek, ale jak chciałam do niego podejść do ogon podkulił i się wycofał...Jak wracałam już go nie było. Quote
taxelina Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 http://images32.fotosik.pl/318/bdbc8a3ef22322e4.jpg to mi sie podoba :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Kurcze, jaki dzieciak - taka piękna mordka... może komuś uciekł? albo ktoś go zostawił... :( Ale aktywny ten Masajek :) Quote
Dobcia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 taka śliczna psina... co się dzieje z tymi ludźmi:shake: http://images24.fotosik.pl/252/e1e655625da6a11e.jpg ktoś się minął z powołaniem:evil_lol: Quote
anetta Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Deer :evil_lol: Pinczerka, nie wiem, nie wiem :( Mam czarne myśli...:/ Wakacje.... Dobcia, ciiii :diabloti: Hee? gdzie ta piła?! Quote
Recommended Posts