anetta Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='miroszki']O jakiej porze bym nie weszła do galerii - Kaja ciągle śpi... :) :evil_lol: [quote name='Bzikowa']A co się będzie przemęczać laska - jak tak słodko śpi :loveu: No właśnie. Jaszka w wieku 15 lat też będzie przesypiać większość dnia ;) A wcześniejsze fotki - charcikowe trio - awwww :loveu: Whippety są fajne :) chociaż ja ogólnie chartów nie lubię specjalnie ;) Z. chciał mi dziś zwiać. Małpa :mad: Doskonale się bawił :mad: A ja zawał na miejscu...Za dzisiejszą akcje się na niego obraziłam :evil_lol: ez nie przepadam, ale dzisiaj śniły mi sie polskie charty, dosłownie wspinajace sie na drzewo z niesamowita prędkością! Wszystko przez Twoje zdjecia, anetta! :siara: :evil_lol: Ale charty nie chodzą po drzewach :evil_lol: Quote
anetta Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Witajcie! :lol: Oprócz spania to jeszcze jest jedzienie :evil_lol: Zapomniałam przestawić ustawienia i wyszło ciemne... Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Arial]byłam :multi: widziałam śliczne fotaski :loveu:[/FONT] Quote
betty_labrador Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 heloł! czy ja dzis widzialam Masaja w centrum wawy przed 18 na przystanku busowym pod cepelią? czy to byl inny cardiganek? (ja juz jechalam tramwajem :shake: ). Quote
furciaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Slodka jak zawsze:loveu: http://img247.imageshack.us/img247/2707/dscf2196sm9.jpg Quote
Rudzia-Bianca Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 No nareszcie trochę Kajki a nie jakieś wielkie psy ;) Pozdrawiamy Quote
anetta Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Cześć wszystkim! Betty, to musiał być jakiś inny :) My się nie zapuszczamy do Centrum. Rudzia :evil_lol: ;) Odfoliwałam dziś worek i ku mojemy zdziwieniu wypadł gryzak dołączony do karmy :multi: A tak się zastanawiałam czy coś dali, (przy odbieraniu wora rzuciłam tylko okiem, nie przyglądałam mu się dokładnie), do ręki nic nie dostałam jak to było ostatnim razem, a tu prosze, załączyli do worka i całość zafoliowali :multi: Mili są bardzo :) Quote
Celina12 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Fajne są takie niespodzianki....:multi:....kto sie bawi??? Quote
malgooska Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dzieńdoberek :loveu::loveu::loveu: Kajeczka jest taka słodka... Jak ja kocham takie bialutkie od siwizny psiaki - jak mój Snoopy :loveu: Mają tyle uroku w sobie ;) Quote
anetta Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś']dzieńńńńń dobry mała :evil_lol: Hej maleńka :lol: [quote name='malgooska']Dzieńdoberek :loveu::loveu::loveu: Kajeczka jest taka słodka... Jak ja kocham takie bialutkie od siwizny psiaki - jak mój Snoopy :loveu: Mają tyle uroku w sobie ;) :hand: Ojjj mają, mają :loveu: Ukrop leje się z nieba Te psy na wystawie popadają jak muchy. Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ukrop był ale się zmył z deszczem:evil_lol::evil_lol:. Teraz leje kolejny raz tego wieczory,najpierw była ulewa z piorunami a teraz regularny deszcz i to solidny:roll::eviltong: Quote
anetta Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Ja miałam dziś farta bo udało mi się wejść do klatki przed tą największą ulewą o 18 :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 witaneczko ihhihiih a ja slyszalam ostatnio w tv ze jamniki to najgrozniejsza z ras....nie rotki ..dobki..czy asty.....wlasnie jamniory ..... hihihihihihihihihihihihihi ......no taaa Kajusia ma zadatki na killera hihihi... pozdro Quote
Dobcia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ...a wygląda tak nie pozornie:lol: http://img247.imageshack.us/img247/479/dscf2190pq9.jpg śpioszek kochany:loveu: Quote
Izabela124. Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witanko Ale śliczne charty widziałam, cudne fotki Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Aneta, bardzo miło było się poznać :multi::multi::loveu::multi::multi: widzisz, jak to jamnikofan na jamnikofana wpada:diabloti: do jutra! Quote
Cimi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Aneta, dużo od Was osób będzie jechać po obozie do Wrocławia samochodem :cool3: ? Bo ja ze znajomą jedziemy pociągiem i w drodze lepiej by nam było wrocić bezpośrednio z Wrocławia do Gliwic, i szukam kogoś kto ma miejsce w samochodzie :lol: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 super anettko ze sie poznalysmy!! bylo naprawde fajnie :loveu: :) do jutra!! Quote
agaciaaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Cześć :) byłaś na wystawie? :razz: mam nadzieje, że będą fotki! ;) http://images33.fotosik.pl/312/2a3eac9975e951d6.jpg ten kot jest niesamowity :lol: Kajunia słooodka :loveu::loveu: Quote
anetta Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 Hejka. Co to się dzieje z dogo, nie widze emotów, ani avatarków. Przechodzi burza gdzieś koło mnie, błyska się i są grzmoty a Masajek schował się pod biurko... Zuzole, hhhahahah, prędzej zostane baletnicą niż zobacze jak Kaja jest killerem :evil_lol: Dobcia :loveu: Betti, Mati, Justa, Mi, Asiaczek, było miło was poznać i zobaczyć po dłuuugiej przerwie (Justa ;)) :multi: Cimi, nie mam pojęcia :oops: Nie za bardzo rozumiem co piszesz :lol: Agata, Iza, mam foty, wstawiam na Wystawach. Niestety fotosik szwankuje i idzie mi to baaaardzo powoli...:shake: Quote
Recommended Posts