Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

[quote name='miroszki']O jakiej porze bym nie weszła do galerii - Kaja ciągle śpi... :)
:evil_lol:

[quote name='Bzikowa']A co się będzie przemęczać laska - jak tak słodko śpi :loveu:
No właśnie. Jaszka w wieku 15 lat też będzie przesypiać większość dnia ;)
A wcześniejsze fotki - charcikowe trio - awwww :loveu:
Whippety są fajne :)
chociaż ja ogólnie chartów nie lubię specjalnie ;)
Z. chciał mi dziś zwiać. Małpa :mad: Doskonale się bawił :mad: A ja zawał na miejscu...Za dzisiejszą akcje się na niego obraziłam :evil_lol:

ez nie przepadam, ale dzisiaj śniły mi sie polskie charty, dosłownie wspinajace sie na drzewo z niesamowita prędkością! Wszystko przez Twoje zdjecia, anetta!

:siara: :evil_lol:
Ale charty nie chodzą po drzewach :evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć wszystkim!

Betty, to musiał być jakiś inny :) My się nie zapuszczamy do Centrum.
Rudzia :evil_lol: ;)

Odfoliwałam dziś worek i ku mojemy zdziwieniu wypadł gryzak dołączony do karmy :multi:
A tak się zastanawiałam czy coś dali, (przy odbieraniu wora rzuciłam tylko okiem, nie przyglądałam mu się dokładnie), do ręki nic nie dostałam jak to było ostatnim razem, a tu prosze, załączyli do worka i całość zafoliowali :multi:
Mili są bardzo :)

Posted

[quote name='Rinuś']dzieńńńńń dobry mała :evil_lol:
Hej maleńka :lol:

[quote name='malgooska']Dzieńdoberek :loveu::loveu::loveu:

Kajeczka jest taka słodka... Jak ja kocham takie bialutkie od siwizny psiaki - jak mój Snoopy :loveu: Mają tyle uroku w sobie ;)
:hand:

Ojjj mają, mają :loveu:

Ukrop leje się z nieba
Te psy na wystawie popadają jak muchy.

Posted

Ukrop był ale się zmył z deszczem:evil_lol::evil_lol:. Teraz leje kolejny raz tego wieczory,najpierw była ulewa z piorunami a teraz regularny deszcz i to solidny:roll::eviltong:

Posted

witaneczko ihhihiih

a ja slyszalam ostatnio w tv ze jamniki to najgrozniejsza z ras....nie rotki ..dobki..czy asty.....wlasnie jamniory .....

hihihihihihihihihihihihihi ......no taaa Kajusia ma zadatki na killera hihihi...
pozdro

Posted

Aneta, dużo od Was osób będzie jechać po obozie do Wrocławia samochodem :cool3: ? Bo ja ze znajomą jedziemy pociągiem i w drodze lepiej by nam było wrocić bezpośrednio z Wrocławia do Gliwic, i szukam kogoś kto ma miejsce w samochodzie :lol:

Posted

Hejka.

Co to się dzieje z dogo, nie widze emotów, ani avatarków.

Przechodzi burza gdzieś koło mnie, błyska się i są grzmoty a Masajek schował się pod biurko...

Zuzole, hhhahahah, prędzej zostane baletnicą niż zobacze jak Kaja jest killerem :evil_lol:
Dobcia :loveu:

Betti, Mati, Justa, Mi, Asiaczek, było miło was poznać i zobaczyć po dłuuugiej przerwie (Justa ;)) :multi:

Cimi, nie mam pojęcia :oops: Nie za bardzo rozumiem co piszesz :lol:

Agata, Iza, mam foty, wstawiam na Wystawach. Niestety fotosik szwankuje i idzie mi to baaaardzo powoli...:shake: