Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześc wszystkim :razz:

panienkabubu napisał(a):

:mdleje: Ale....:crazyeye: kurczak :evil_lol:

Anetka83 napisał(a):
http://img218.imageshack.us/img218/7715/dscf1076zty7.jpg no nie dziw się że sie meczy jak taaaką wiieeelką miche na śniadanie dostaje :P ileż można stac na czterech łapkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiesz ile ona dostaje? tyle co nic :evil_lol:

Byłam dziś u weta po tabletki, no to zabrałam przy okazji Uszatego żeby go zważyć po raz drugi, bo ostatnio mi się wierzyć nie chciało że tyle waży :cool1: (nie wiem co było przyczyną że waga tak zawyżyła za pierwszym razem :cool1:) I ufff, odetchnęłam z ulgą, waga mnie zadowoliła porównując do poprzedniej :evil_lol::evil_lol::diabloti: 16...:evil_lol: Co niee znaczy że jest dobrze. Jest źle bo przytył 1 kg od zeszłego roku :razz: Ale pracujemy nad tym :cool1:

No i chciałam powiedzieć że Puchu mnie przyłapała :evil_lol: na pokazach na SGGW podczas Majówki. Chyba jakieś foty miała? :siara:

Posted

Kurczak bez głowy, mistrzostwo. :-o

łiiiii znalazłam chwilę czasu żeby popatrzeć co się tu dzieje :loveu:
Masajos za gruby? Szczerze mówiąc na zdjęciach tego nie widać. Ile powinien ważyć docelowo?
My na odchudzanie polecamy tygodniowy obóz agility :evilbat:
Rok temu też Bziku miał lekki nadmiar ciałka a po obozie schudł jak złoto - trzeba było nie zepsuć tego efektu jeszcze z pół kilo zrzucić i teraz mam psa idealnego (Ela jest zachwycona :D)!
A najlepsze jest to, że jak on jest taki ofutrzony to wygląda jakby był baryłką:evil_lol:

A teraz bez ceregieli, fotki poprosimy! Taka ładna pogoda! Może jakieś frizbowe? :loveu:

Posted

Dogo się nademną zlitowało :razz:

Asia & Ginger napisał(a):
http://img368.imageshack.us/img368/9237/dscf1072zgv6.jpg
Jaki wygodnicki ten Masaj. :cool3: :evil_lol:

Pewnie, co będzie trzymać głowe na podłodze :evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
http://img390.imageshack.us/img390/474/dscf0517zsz4.jpg
ale zamyslony :D

Raczej wygrzewający się na słoneczku :)

Bzikowa napisał(a):
Kurczak bez głowy, mistrzostwo. :-o

łiiiii znalazłam chwilę czasu żeby popatrzeć co się tu dzieje :loveu:
Masajos za gruby? Szczerze mówiąc na zdjęciach tego nie widać. Ile powinien ważyć docelowo?
My na odchudzanie polecamy tygodniowy obóz agility :evilbat:
Rok temu też Bziku miał lekki nadmiar ciałka a po obozie schudł jak złoto - trzeba było nie zepsuć tego efektu jeszcze z pół kilo zrzucić i teraz mam psa idealnego (Ela jest zachwycona :D)!
A najlepsze jest to, że jak on jest taki ofutrzony to wygląda jakby był baryłką:evil_lol:

A teraz bez ceregieli, fotki poprosimy! Taka ładna pogoda! Może jakieś frizbowe? :loveu:

Cardi w granicach 12-15 kg. W zeszłym roku o tej porze to ważył 15.
Ja bym chciała żeby po prostu żebra były wyczuwalne bez macania ręką :eviltong: Mia (sędzina z Łodzi) powiedziała że musi zrzucić kg.
No my się wybieramy na obóz... :cool1:

agaciaaa napisał(a):
http://img390.imageshack.us/img390/474/dscf0517zsz4.jpg Masajos w promieniach słońca :loveu:

Więcej fotek!

:loveu::loveu:

AlKil napisał(a):
jestem iiiiiiiiiiii już mnie nie ma....:scared:

Fajnie :evil_lol::evil_lol:

Nie jestem przygotowana zdjęciowo :evil_lol: więc tylko tak na szybko.

Z sobotniego treningu :p

Trawa, slalom i Uszaty :evil_lol:

Posted

Hej hej :D. Masaj kapitalny na agility. A jaki ma roześmiany pyszczek :loveu:.
Szczerze zazdroszczę obozu agility, jedziesz na jakiś ze swojego klubu, czy z tego organizowanego przez Fort?
Gdyby nie to, że nie ma mnie w wakacje w Polsce, to na ten z Fortu też bym jechała ;(.