AlKil Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dzień dobry! Śniegu u nas napadało, brr...:angryy: Quote
Pimpek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witamy się :D U nas trochę śniegu rano było ale już nie ma :eviltong: Quote
Cimi Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='anetta'] A Ty skąd wiesz? A no czary mary hokus pokus :evil_lol:. Wiem, bo jadę :lol: Quote
anetta Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 :scared: [quote name='deer_1987']No rzeczywiscie dziewczynka stoi Filmiki mi sie podobaja, widze ze jakis inny serwis niz youtube? ja dalam moje na wrzuta.pl Podobaja mi sie takie hundträff (spotkania psow) Tak, w Putfile jak na razie moge wrzucać filmy do 200 MB :multi: [quote name='agaciaaa']Widziałam fotki, widziałam filmiki super mieliście spacerek Mi też się podobał :p [quote name='Dobcia']Drugi filmik najlepszy:loveu: Kaja bardzo stateczna panienka nie to Masaj wariat piłkowy :loveu::loveu: [quote name='bigos']witamy:loveu: [quote name='AlKil']Dzień dobry! Śniegu u nas napadało, brr...:angryy: [quote name='K&M']U nas też śnieg pada:( Miłego dnia! [quote name='Pimpek']Witamy się :D U nas trochę śniegu rano było ale już nie ma :eviltong: Hej, hej. U mnie też zima. A podobno za 3 dni pierwszy dzień wiosny...:hmmmm::siara::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cimi']A no czary mary hokus pokus :evil_lol:. Wiem, bo jadę :lol: To się ciesz, bo to tylko nieliczni wiedzą ;) :evil_lol::eviltong::lol::lol: Nie widać, ale złapałam go w powietrzu :multi: Kaja głowe straciła... Quote
Cimi Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 anetta napisał(a): To się ciesz, bo to tylko nieliczni wiedzą ;) :evil_lol::eviltong::lol::lol: To też wiem :lol:. Jak rozumiem Ty też będziesz :cool3: ? Quote
Bzikowa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ale z Masaja super piłeczkowiec :evilbat: Mizianko dla kochanej Kajusi :wink: Quote
Matusz Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 http://images23.fotosik.pl/176/40c46f856cbc669b.jpg Kajuchna ma 'mocne' kości:lol: ja chyba o to jeszcze nie pytałem ;) Ty Kajunię skąd masz?;) Quote
agaciaaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 http://images33.fotosik.pl/180/c750bf03793a646a.jpg on chyba baardzo lubi piłeczki :lol: Quote
anetta Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Cimi']To też wiem :lol:. Jak rozumiem Ty też będziesz :cool3: ? Jade :) Mam nadzieję że nic mi w tym nie przeszkodzi. [quote name='Matusz']http://images23.fotosik.pl/176/40c46f856cbc669b.jpg Kajuchna ma 'mocne' kości:lol: ja chyba o to jeszcze nie pytałem ;) Ty Kajunię skąd masz?;) Wiesz że jesteś pierwszą osobą która o to pyta? :razz: Wzięła się od sąsiadki mojej chrzestnej. Suka miała szczeniaki. Myślę że to było na zasadzie "bo suka musi... ble ble ble itd." ;) Widziałam i znałam jej mame oraz ojca zresztą też, ale jego tylko raz widziałam (może inaczej, nie znałam ich przed szczeniakami). I Kaja jest wykapanym tatą. Do mamy nie jest w ogóle podobna. Wtedy byłam mała i po prostu chciałam psa (obojętnie jakiego) rodzice nawet mi obiecali że jak się przeprowadzimy to będzie pies. I tak się stało że rok po przeprowadzce akurat Figa ['] miała szczeniaki. Nawet nie wiem ile ich było. Pamiętam że były taaaakie rozkoszne kluseczki :loveu::loveu: Nie chciałam od nich wychodzić. Do dnia dzisiejszego tylko Kaja żyje. Tutaj są razem [quote name='agaciaaa']http://images33.fotosik.pl/180/c750bf03793a646a.jpg on chyba baardzo lubi piłeczki :lol: Bo to jest piłeczkomaniak :p FILM Quote
Matusz Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='anetta'] Wiesz że jesteś pierwszą osobą która o to pyta? :razz: Wzięła się od sąsiadki mojej chrzestnej. Suka miała szczeniaki. Myślę że to było na zasadzie "bo suka musi... ble ble ble itd." ;) Widziałam i znałam jej mame oraz ojca zresztą też, ale jego tylko raz widziałam (może inaczej, nie znałam ich przed szczeniakami). I Kaja jest wykapanym tatą. Do mamy nie jest w ogóle podobna. Wtedy byłam mała i po prostu chciałam psa (obojętnie jakiego) rodzice nawet mi obiecali że jak się przeprowadzimy to będzie pies. I tak się stało że rok po przeprowadzce akurat Figa ['] miała szczeniaki. Nawet nie wiem ile ich było. Pamiętam że były taaaakie rozkoszne kluseczki :loveu::loveu: Nie chciałam od nich wychodzić. Do dnia dzisiejszego tylko Kaja żyje. Tutaj są razem teraz już wiem, że jestem pierwszą osobą:multi:;) w końcu wszystko jasne ;) no widzisz, Kajunia żyje i żyć będzie jeszcze długo !! Quote
Bzikowa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Co do filmiku - Kajuś jest słodkim dreptaczkiem:loveu: Ona tak drepcze bo jej zimno w łapki? A Masaj super biega za piłeczką. Zazdroszczę jednego - on nie robi tego co mój pies czyli nie drze japy non-stop kiedy tylko podniosę zabawkę, domagając się kolejnego rzutu. :mad: Grzeczny Masajek stoi i czeka aż pańcia rzuci:loveu: A czy Kaja też kiedyś biegała w agility? Może jakieś zdjęcia masz? Nie czytałam całej Waszej galerii, będę musiała przejrzeć w poszukiwaniu :razz: Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Widziałam foty, filmik, przeczytałam historię pochodzenia Kaji. :cool3: Słowem nadrobiłam wszystko. :p http://images33.fotosik.pl/180/c750bf03793a646a.jpg Fajne ujęcie. :cool3: :loveu: :p Quote
ewelinabuck Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 To chyba masajkowa ulubiona pileczka:loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Kajusia jest prawdziwą ostoją spokoju:) A Masaj taki grzeczny, nie szczeka domagając się rzucania piłki; to mi się w nim bardzo podoba:lol: Quote
Cimi Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 anetta napisał(a):Jade :) Mam nadzieję że nic mi w tym nie przeszkodzi. Ja tez i mam nadzieję, że uda mi się wziać 2 psy :). Quote
anetta Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Zapraszam was do zarejestrowania się. Można wygrać cenne nagrody dzięki oglądaniu reklam :lol: Na początku byłam nastawiona na to sceptycznie, ale poczytałam i zarejestrowałam się. A co, nic nie trace ;) Jestem tam od dwóch dni i coraz bardziej mi się to podoba :lol: http://www.look4win.pl/ Jak wam się to spodoba to miło by było jakbyście mnie wpisali jako osobe polecającą (przy rejestracji) :))) Mój nick: anettat [quote name='Matusz']teraz już wiem, że jestem pierwszą osobą:multi:;) w końcu wszystko jasne no widzisz, Kajunia żyje i żyć będzie jeszcze długo !! Niech żyje jak najdłużej :) [quote name='Bzikowa']Co do filmiku - Kajuś jest słodkim dreptaczkiem Ona tak drepcze bo jej zimno w łapki? A Masaj super biega za piłeczką. Zazdroszczę jednego - on nie robi tego co mój pies czyli nie drze japy non-stop kiedy tylko podniosę zabawkę, domagając się kolejnego rzutu. Grzeczny Masajek stoi i czeka aż pańcia rzuci A czy Kaja też kiedyś biegała w agility? Może jakieś zdjęcia masz? Nie czytałam całej Waszej galerii, będę musiała przejrzeć w poszukiwaniu 1. Ona chciała już iść do domu ;) to po pierwsze, a po drugie, ona ma słabe te tylne łapki, zwłaszcza prawą i jak stoi w miejscu to potrawi się przewrócić. Dlatego tak nimi przebiera. 2. Jakby mi za każdym razem darł jape to bym pierd....ca dostała :diabloti::evil_lol: Masajku, dziękuje że nie drzesz paszczy :modla: 3. Biegała, biegała :) Od niej to się właśnie zaczęło :) TU, TU, TU [quote name='Asia & Ginger']Widziałam foty, filmik, przeczytałam historię pochodzenia Kaji. :cool3: Słowem nadrobiłam wszystko. :p http://images33.fotosik.pl/180/c750bf03793a646a.jpg Fajne ujęcie. :cool3: :loveu: Cieszkam się :p [quote name='Mi.']heeeej. Jak tam zaczynacie dzień?:loveu: Lepiej wstaw foty agility z Sygnity :eviltong: [quote name='ewelinabuck']To chyba masajkowa ulubiona pileczka:loveu::loveu::loveu: Dla niego wszystkie są takie same ;) Powiem więcej, wszystko co można zaaportować jest najfajniejsze :evil_lol: Zaaportuje wszystko co zmieści do paszczy i uniesie. [quote name='diabelkowa']przyszlismy sie przywitac :)))) Witanko, witanko. [quote name='Dobcia']Kajusia jest prawdziwą ostoją spokoju A Masaj taki grzeczny, nie szczeka domagając się rzucania piłki; to mi się w nim bardzo podoba:lol: Miło, miło:p [quote name='Cimi']Ja tez i mam nadzieję, że uda mi się wziać 2 psy :). A ja jednego :evil_lol: FILM Zaraz foty. Quote
anetta Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Idzie sobie...spokój, cisza....sielsko, anielsko...:rolleyes: ....do czasu!!! BU! :diabloti: :diabloti: :megagrin: Spokój został przerwany :diabloti: :evil_lol: Jedno w jedną, drugie w drugą stronę :evil_lol: FILM Quote
Matusz Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 fajniusio drepcze Kajunia na filmiku :loveu::loveu: Quote
wiq Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 bardzo żwawo drepcze :) nie wygląda też na taką chudą ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 o nie było mnie u Was dawno a tu takie cuda :) http://images25.fotosik.pl/175/29caa9a909005d00.jpg i historię Kajuni przeczytałam :) i zdjęcia pooglądałam , wszystkie zaległości nadrobiłam :) bardzo fotogeniczne sa Twoje psiątka :) Quote
Recommended Posts