Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aaaaaaaale swietne latajace foty uszatka :multi::multi::multi::loveu:!

Hehe ja podbnie jak Marta mam problem, ze Bangitos zamast lapac w locie to czeka az spadnnie - gooopol maly :mad:.

Posted

Anetko, :calus:
Aż mi się łezka zakręciła, jak przeczytałam o Kai... Wiem, co czujesz, niestety wiem.
Powiem Ci, że mojej Sabinie bardzo pomaga głaskanie. Siadam obok niej, czasem po prostu się delikatnie przytulam i głaszczę, głaszczę, glaszczę... Już po kilku minutach oddech Sabinki się uspokaja, serduszko wolniej bije, Niunia wyraźnie się rozluźnia. Ona nigdy nie była typem pieszczocha, a teraz mogłaby się miziać godzinami ;) Polecam, Tobie też na pewno dobrze to zrobi, mnie robi :loveu:

Frisbee Masaj odlotowy :lol:

[quote name='Ka-Vanga']Hehe ja podbnie jak Marta mam problem, ze Bangitos zamast lapac w locie to czeka az spadnnie - gooopol maly :mad:.
Gooopol? :crazyeye: Raczej mądra bestia, co się będzie wysilać, jak talerz i tak prędzej, czy później spadnie? :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Jak miło że ktoś tu zagląda :razz: Wiem że foty nie są oszałamiające ale cóż...ciężko rzucać i focić ;) W ogóle jakiejś kiepawej jakości wyszły co poniektóre...:icon_roc::watpliwy:

Fotki bardzo ładne ;) Mi to pewnie by ze 2 wyszły nadające się do pokazania :evil_lol:

Posted

Anetta, tak sobie pomyślałam, że może dałoby się jakoś Kaję rozruszać choć troszkę? Bo możliwe, że ona się zrobiła taka nieruchawa nie dlatego, że nie ma siły, a dlatego, że ze względu na głuchotę i ślepotę jest po prostu ogłupiała, przygnębiona?
Na moją ślepotkę dobrze wpływają zabawy węchowe, kładę jej kawałek czegoś pysznego na podłodze i każę szukać - i tak kilkanaście razy. Psica naprawdę ma z tego radochę :) Może spróbuj tego z Kają? Na przykład na część posiłku niech w ten sposób "zapoluje"? :cool3: ;)

Posted

Witam wszystkich :multi:

agaciaaa napisał(a):
http://images33.fotosik.pl/149/a7ee047b6d80d98b.jpg ale fajnie mu sterczą uszy na dwie strony, jęzorek na trzecią :evil_lol::evil_lol:

prawei jak trójkąt bermudzki :hmmmm: :krolik: :evil_lol:

puchu napisał(a):
Świetne foty. Ciekawe czy mój potworek będzie kiedyś tak łapał... :(

Można kiedyś spróbować :p

Marta_Ares napisał(a):
http://images33.fotosik.pl/149/a7ee047b6d80d98b.jpg
swietne:loveu: :loveu: :loveu:

:p:p

Ka-Vanga napisał(a):
Aaaaaaaale swietne latajace foty uszatka :multi::multi::multi::loveu:!

Hehe ja podbnie jak Marta mam problem, ze Bangitos zamast lapac w locie to czeka az spadnnie - gooopol maly :mad:.

Chciałam napisać to co Asher :evil_lol::evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
"Z serii: Kocham swój talerzyk :loveu::loveu:"

Te byly najlepsze :)

Fajnie duzo fotek poogladac :)

:loveu:
Będzie jeszcze troszke :p

Posted

[quote name='asher']Anetko,
Aż mi się łezka zakręciła, jak przeczytałam o Kai... Wiem, co czujesz, niestety wiem.
Powiem Ci, że mojej Sabinie bardzo pomaga głaskanie. Siadam obok niej, czasem po prostu się delikatnie przytulam i głaszczę, głaszczę, glaszczę... Już po kilku minutach oddech Sabinki się uspokaja, serduszko wolniej bije, Niunia wyraźnie się rozluźnia. Ona nigdy nie była typem pieszczocha, a teraz mogłaby się miziać godzinami ;) Polecam, Tobie też na pewno dobrze to zrobi, mnie robi :loveu:

Frisbee Masaj odlotowy

Gooopol? Raczej mądra bestia, co się będzie wysilać, jak talerz i tak prędzej, czy później spadnie? :evil_lol:
Ja siadam obok niej jak musze ją utulić do snu hihihihi bo bywa tak że sama nie che zanąć.

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lolhttp://images32.fotosik.pl/148/63c4a93abb4e8f6a.jpg :loveu:
bowskie Masaj jest extra

a moje bydełko nie chce się dać przekonać do takich zabawek :shake:

a Kajuni czytałam ...:calus:

Bywa i tak Ala, nie każdy pies ma chęć do biegania za fresbee ;)

[quote name='g_o_n_i_a']Ojejku jak kocha swoj talerzyk :lol:
http://images31.fotosik.pl/149/4832eab2ae57e9c3.jpg
Noooo :loveu: Jak widzi że biore na spacerek siateczke z talerzykami to och i ach jest :lol:

[quote name='ewelinabuck']jaki z niego sportowiec:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Mały sportowiec o dużym zapale :lol:

[quote name='BORA']Fotki bardzo ładne ;) Mi to pewnie by ze 2 wyszły nadające się do pokazania :evil_lol:
Nie wierze :eviltong: :evil_lol:

[quote name='Asher']Anetta, tak sobie pomyślałam, że może dałoby się jakoś Kaję rozruszać choć troszkę? Bo możliwe, że ona się zrobiła taka nieruchawa nie dlatego, że nie ma siły, a dlatego, że ze względu na głuchotę i ślepotę jest po prostu ogłupiała, przygnębiona?
Na moją ślepotkę dobrze wpływają zabawy węchowe, kładę jej kawałek czegoś pysznego na podłodze i każę szukać - i tak kilkanaście razy. Psica naprawdę ma z tego radochę Może spróbuj tego z Kają? Na przykład na część posiłku niech w ten sposób "zapoluje"?
Tylko zastanawaim się kiedy ona miałaby to robić jak ona cały dzień przesypia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale pomysł dobry!

Nasza widownia :evil_lol:

I jest!

Posted

anetta napisał(a):
Tylko zastanawaim się kiedy ona miałaby to robić jak ona cały dzień przesypia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co ma biedula robić, jak "ciemno wszędzie głucho wszędzie"? Moja Sabina słyszy, a wyraźnie widać było, jak bardzo przygnębiła ją utrata wzroku. To co musi przeżywać pies, który jest nie tylko ślepy, ale i głuchy?
Zacznij może w porach posiłków, pisałaś, że wtedy Kaja się ożywia :cool3:

Posted

asher napisał(a):
A co ma biedula robić, jak "ciemno wszędzie głucho wszędzie"? Moja Sabina słyszy, a wyraźnie widać było, jak bardzo przygnębiła ją utrata wzroku. To co musi przeżywać pies, który jest nie tylko ślepy, ale i głuchy?
Zacznij może w porach posiłków, pisałaś, że wtedy Kaja się ożywia :cool3:

Dokładnie ;) moj jest głuchy i widac całkowita zmiane zachowania, niestety na gorsze.. ale coz zyc trzeba ;)

Posted

Cześć dogociółki i rodzyneczku :p

[quote name='Ewa3']a mi sie połowa fotek nie wyswietla:-(

ale te co widze to sa swietne:cool3:
Teraz są wszystkie. Może wczoraj na chwile padł serwer.

[quote name='bonita']Wiesz( powiem Ci w sekrecie:evil_lol:), że do nas też ci widzowie przylatują :cool3:
Żartujesz?! :crazyeye: :p

[quote name='Asher']Zacznij może w porach posiłków, pisałaś, że wtedy Kaja się ożywia
Noooo, ożywia się, aż za bardzo :roll: ;)

Sztywniak :cool1:

"Ktooo jaaaa???"

"Hhahhaha, no nie rozśmieszaj mnie!!"