Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzieńdobrywieczór towarzystwu :cool3:

Ale się żeście czepli tego tytuły, jak rzep psiego ogona :diabloti::diabloti:
Coś wymyśle bo żyć nie dacie :diabloti:

[quote name='Pimpek']Siemanko :multi:
http://tvnturbo.pl/_i/galeria/2007/11/raport/56.jpg
He,he,he kogo ten jamnik ?:evil_lol:
http://images32.fotosik.pl/70/cbf108c9c3f93699.jpg
coś tu jest nie tak, Masaj leniu****e a Kaja wariuje, czy to zamienienie osobowości ?:evil_lol:
Zapewne tego gościa na motorze :evil_lol::evil_lol: Nie wiem kogo, znalazłam na TVNTurbo ;)

Przy daniu smaka tak :evil_lol::evil_lol: Ale później role się odwrócił :lol:

[quote name='Matusz']tak właśnie o te mi chodzi, śmierdzą, że aż :evil_lol::evil_lol:
Akurat mam czerwony i mi nie śmierdzi :evil_lol: Może Twój był po terminie :evil_lol::evil_lol:

[quote name='agaciaaa']jamnik na motorze jest świetny :evil_lol::evil_lol:
[quote name='zuzolandia']tiaaaa zmotocyklowany jamnior wymiata ;-) ihihihiihihi
[quote name='deer_1987']Tez uwazam za jamnik na motorze to jest cos :D
No :lol: Podoba mi się.

[quote name='Dobcia']http://images30.fotosik.pl/122/d24307dc4a346b49.jpg:loveu:
jaka jestem zła:evil_lol:
Tylko tak wygląda :p:p

[quote name='Asia & Ginger']Te pałeczki śmierdzące, o których mówicie, kupuję Gingerce owszem, ale tylko w kolorze naturalnym, takie niefarbowane i one nie śmierdzą.
Tak jak pisałam do Matusza. A może Twoje też po terminie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Naucz Kajuchę jeździć motorem, wdziej ją w skóry i niech zostanie harleyowcem :evil_lol::evil_lol:

A oczęta rzeczwyiście... w ciekawym kolorku :cool3:
I będzie babcia na Harleyu, jeeeeeeeeeeeeeeee :ylsuper: Okulary widziałam na Karusku :cool3:

:evil_lol:

[quote name='asher']http://images32.fotosik.pl/70/cbf108c9c3f93699.jpg
Ach, ten wzrok Masaja... :lol:
Tiaaaaaaaaaaa :lol::lol::lol: śmiałam się tego wyrazu pyska :lol:

[quote name='Patikujek']Kaja to widzę taki typ wredziola:shaka: chyba że tylko taką na zdjęciach udaje bo prawie na wszystkich ma pokazane ząbki:evil_lol:
Ząbki pokazuje bo musi kombinować żeby udziabać te ciacho :lol: Z jednej strony nie ma 3 trzonowych.

[quote name='a_ga.isk']Witam ;p
http://images30.fotosik.pl/122/d24307dc4a346b49.jpg
Strach się bać ^^
:evil_lol::evil_lol:

Truszke wypadła mi z kadru :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']

Akurat mam czerwony i mi nie śmierdzi :evil_lol: Może Twój był po terminie :evil_lol::evil_lol:

ja nigdy takich nie miałem, mówię, bo wiem jak były takie w schronisku, to trochę one tak "pachną"

Posted

Ducha wyzione przez Masaja :diabloti: Układają nam posadzke na klatce a to się wiąże że nie wolno stawać na płytkach :diabloti: No to nie staje i fikam z tymi futrami na rękach przez te kafelki które są położone przy samych schodach :diabloti: Z Kają to małe piwo bo lekka jest...ale uszaty?? :mdleje: 15-16 kg które się spina bo nie nauczone brania na ręce :diabloti: Samym schodzeniem/wchodzeniem po schodach bardziej się męcze aniżeli spacerem. Tragedia, a dziś pierwszy dzień prac :diabloti::diabloti:

Mudik, 14.

Edit: No i co? Tytuł nie chce się zmienić. To znak z góry :diabloti::evil_lol: Widocznie tak ma być :evil_lol:

Posted

http://images31.fotosik.pl/70/240e7f4bac64157d.jpg a ona dalej z tym walczy :evil_lol:

Ja na wakacjach musiałam nosić około 20-kilogramową wtedy Sare, bo malowali ściany na klatce, a ona zawsze idzie przy ścianie :razz: na szczęście malowali po kawałku :evil_lol:

[quote name='anetta']No i co? Tytuł nie chce się zmienić. To znak z góry :diabloti::evil_lol: Widocznie tak ma być :evil_lol:

Jak to nie chce :razz: Co to za wymówka :mad: próbuj aż sie uda! :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Tak jak pisałam do Matusza. A może Twoje też po terminie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Toż piszę przecież, że kupuję takie, które nie śmierdzą. :eviltong:
Nie są farbowane, tylko mają naturalny kolor i zapach też mają naturalny.
A swoją drogą, to ciekawa jestem jaki termin ważności mają takie psie pałeczki, nigdy nie sprawdzałam. :roll:

Posted

Hej, hej :loveu:
No to sobie mięśnie wyrobisz dzięki temu remontowi :lol:
No i poprosimy o jakieś nowe zdjęcia tych strrrrrasznych 15 kilo (najlepiej z frisbee, strasznie mi sie podoba jak Masaj lata :loveu:) i oczywiście Kajuńki :loveu:

I przyłączam się do prośby o zmianę nazwy galerii. Trzeba jakoś Masaja przecie uhonorować :lol:

Posted

Hej, wróciłam ;) Zaczęłam sobie remontować pokój, ten który widziałyście na zdjęciu pare dni temu. Wprowadzam się do niego :cool3: On do tej pory stał niezagospodarowany (tzn. nie było łóżka) odkąd mój brat się wyprowadził. Wczoraj zaczęłam skrobać ściane (bo chce malować na inny kolor:p) i wsio było pokryte pyłem :evil_lol::evil_lol: Ach, jaka jestem zdolna :B-fly: :evil_lol: No i nie zrobiłam całej bo....pojechałam na impreze :evil_lol::evil_lol: Zupełny spontan :multi: Bawiłam się doskonale :cool1:
Dziś już z pomocą zostało wyniesione to co się dało a reszta musi być przykryta foilą ;) Musze się sprężać, mam czas do świąt :evil_lol:
A dziś jeszcze czeka mnie trening :evil_lol: Ooo choroba!! Nie zrobiłam mu zabawki! :roll: :mdleje: trudno.....:roll:

agaciaaa napisał(a):
Ja na wakacjach musiałam nosić około 20-kilogramową wtedy Sare, bo malowali ściany na klatce, a ona zawsze idzie przy ścianie :razz: na szczęście malowali po kawałku :evil_lol:

Jak to nie chce :razz: Co to za wymówka :mad: próbuj aż sie uda! :lol:

:turn-l::turn-l:

A no nie chce, próbowałam dwa razy. Zmienił się w I poście a w głównym temacie nie chce drgnąć :evil_lol:

Asia & Ginger napisał(a):
Toż piszę przecież, że kupuję takie, które nie śmierdzą. :eviltong:
Nie są farbowane, tylko mają naturalny kolor i zapach też mają naturalny.
A swoją drogą, to ciekawa jestem jaki termin ważności mają takie psie pałeczki, nigdy nie sprawdzałam. :roll:

Ajj, tak to jest jak się szybko czyta :evil_lol:
Kiedyś kupiłam całą paczke, chyba 100 szt. Ale nie patrzyłam na termin :siara: Następnym razem lookne.

Posted

[quote name='Alicja']Świetne fotaski Kajowej :loveu:

przez Masaja bedziesz jak Pudzian :evil_lol::evil_lol:

Witanko :multi::multi:

Na szczęście nie musze już go nosić :multi: Do czasu aż nie będą kłaść pod drzwiami :diabloti:

[quote name='basia bonnie']http://images31.fotosik.pl/70/240e7f4bac64157d.jpg
mniaaaam :diabloti:
Chcesz troche? :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']wspulczuje znoszenia futer, ale przynajmniej miesnie sobie wyrobisz:evil_lol: :evil_lol:
Na nim taaak, chociaż jak dłuższy czas trzymam Kaje to też ręce mi drętwieją :evil_lol:

[quote name='Bzikowa']Hej, hej :loveu:
No to sobie mięśnie wyrobisz dzięki temu remontowi :lol:
No i poprosimy o jakieś nowe zdjęcia tych strrrrrasznych 15 kilo (najlepiej z frisbee, strasznie mi sie podoba jak Masaj lata :loveu:) i oczywiście Kajuńki :loveu:

I przyłączam się do prośby o zmianę nazwy galerii. Trzeba jakoś Masaja przecie uhonorować :lol:
Ojjj z frisbee to nieeee maaaam :shake:
O zmianie już pisałam Agaci.

A teraz najlepsza fota tej sesji :megagrin:

Cierpliwość popłaca :evil_lol:

Kaja nadchodziła:evil_lol:

Przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek. Tatuś na
to nie mogę Ci kupić rowerka bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom a na
dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę.

Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się
wyprowadzać więc go pyta dlaczego? Synek na to - wczoraj wieczorem
przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem jak mama powiedziała, że
już odlatuje a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz.

Musiałbym być zdrowo stuknięty, żeby zostać tu sam z takim wielkim kredytem i bez rowerka…
:biggrina::evil_lol::cool2::drinking: