asher Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 O mniam!!!! Kurczę, anetta, ja do ciebie ze słoncem, a ty... serca nie masz :shake: Na noc takie pyszności pokazywać :angryy::mad: Quote
Marta_Ares Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 nie no a ja wlasnie mialam ochote cos przekosic ale mysle na noc nie ma co wchodze a tu takie pysznosci:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Matusz Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ale smaku narobiłaś niedobroto ! :mad::mad: Quote
anetta Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 :evil_lol::siara::evil_lol: Pociesze was że wafelki nie są dobre :shake::lol: Powinnym być świeżutkie i mięciutkie....a takie ne są :nonono2: Cały sekret tkwi w tej puszcze :evil_lol: I na koniec, rzecz najważniejsza :lol::lol: Wszystko musi być dobrze ściśnięte :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ale mi smaka narobiłaś. :mad: http://img522.imageshack.us/img522/2299/dscf8465gm9.jpg A cóż takiego kryje się w tej puszeczce? :cool3: Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja tu chyba więcej nie wchodze....... :shake: Quote
BORA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Aaaaaaa moje ulubione wafelki. Z mlekiem z puszeczki :diabloti: Próbowałam sobie odmawiać słodyczy, próbowałam......ale się nie da :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 KAJMAK! :loveu: Z zapuszkowanego mleka! :loveu: Kocham :loveu: Quote
Miga Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam, witam Co za pyszności serwujesz :) Dla mnie też zostawisz trochę ? Wiem wiem, nie powinnam ;) Quote
Dobcia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wafelki karmelowe.... mniam:loveu: Masaj tak dzielnie ich pilnuje, to na pewno coś mu się dostanie:cool3: Quote
anetta Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Asia & Ginger napisał(a):A cóż takiego kryje się w tej puszeczce? :cool3: To zagęszczone słodzone mleko (na focie jest po 3 h gotowania, już skarmelizowane) :cool3: Ja uwielbiam pić niesłodzone, prosto z puchy :p agaciaaa napisał(a):Ja tu chyba więcej nie wchodze....... :shake: :placz: furciaczek napisał(a):Nie masz serca kobieto:shake: Już nie będę :evil_lol: Bzikowa napisał(a):KAJMAK! :loveu: Z zapuszkowanego mleka! :loveu: Kocham :loveu: Kajmak? Nawet nie wiedziałam że to się tak nazywa ;) Dobcia napisał(a):Wafelki karmelowe.... mniam:loveu: Masaj tak dzielnie ich pilnuje, to na pewno coś mu się dostanie:cool3: :lol: On czekał aż coś spadnie :evil_lol::evil_lol: A co jest najśmieszniejsze :lol: Gdy coś spadnie na podłoge i on to zauważy to podejdzie i zje, ale później już nie spojrzy w góre i nie będzie wyczekiwać następnego spadającego "czegoś" tylko patrzy w tą podłoge :megagrin: i czeka aż mu to coś wyrośnie :lol::lol::lol: Komicznie to wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogociółki, zapraszam, jeszcze duuużo zostało :bigok: Ale już nie będę pokazywać :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No kajmak. Nie słyszałaś nigdy o babeczkach kajmakowych, torcikach kajmakowych, wafelkach (:evil_lol:) kajmakowych? ;) Mrau. Dobranoc.:razz: Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 anetta napisał(a):Ale już nie będę pokazywać :evil_lol: lepiej nie :roll: cholera, jak mi sie chce wafelka :placz: uwielbiam takie wafelki :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 BORA napisał(a):Aaaaaaa moje ulubione wafelki. Z mlekiem z puszeczki :diabloti: Próbowałam sobie odmawiać słodyczy, próbowałam......ale się nie da :evil_lol: Borcia pamiętaj, co mówiłaś, że będziecie się z Torcią wspierały w odchudzaniu. :evil_lol: ;) anetta napisał(a):To zagęszczone słodzone mleko (na focie jest po 3 h gotowania, już skarmelizowane) :cool3: Ja uwielbiam pić niesłodzone, prosto z puchy :p Ale pychota. :sabber: A ja uwielbiam mleczko słodzone. :facelick: anetta napisał(a):A co jest najśmieszniejsze :lol: Gdy coś spadnie na podłoge i on to zauważy to podejdzie i zje, ale później już nie spojrzy w góre i nie będzie wyczekiwać następnego spadającego "czegoś" tylko patrzy w tą podłoge :megagrin: i czeka aż mu to coś wyrośnie :lol::lol::lol: Komicznie to wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :turn-l: Gingerka robi dokładnie tak samo. :evil_lol: Quote
anetta Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Bzikowa, nie :evil_lol: Asia, mówisz zapewne o tym w tubce. Jak byłam mała/młodsza to mogłam je jeść tubkami :lol::lol: Oprócz zwykłego lubiłam jeszcze karmelowe :evil_lol: Te zagęszczone słodzone w puszcze to jest w sumie to samo co w tubce. Tylko jest tego pare razy więcej :evil_lol: Hhahahahah serio?? Myślałam że tylko on tak robi :megagrin::megagrin: Goopie psy :evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 anetta napisał(a):Bzikowa, nie :evil_lol: Asia, mówisz zapewne o tym w tubce. Jak byłam mała/młodsza to mogłam je jeść tubkami :lol::lol: Oprócz zwykłego lubiłam jeszcze karmelowe :evil_lol: Te zagęszczone słodzone w puszcze to jest w sumie to samo co w tubce. Tylko jest tego pare razy więcej :evil_lol: Hhahahahah serio?? Myślałam że tylko on tak robi :megagrin::megagrin: Goopie psy :evil_lol::evil_lol: Uwielbiam mleczko zagęszczone zwykłe i karmelowe. :loveu: Właśnie sobie leży w lodówce taka jedna tubeczka karmelowa i się chłodzi. :eviltong: Ale czasami kupuję puszkę coby się nie rozdrabniać. :cool3: :evil_lol: Quote
Eriu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 anetta napisał(a): A co jest najśmieszniejsze :lol: Gdy coś spadnie na podłoge i on to zauważy to podejdzie i zje, ale później już nie spojrzy w góre i nie będzie wyczekiwać następnego spadającego "czegoś" tylko patrzy w tą podłoge :megagrin: i czeka aż mu to coś wyrośnie :lol::lol::lol: Komicznie to wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co, wyrasta? :diabloti: Przez Ciebie muszę wafle kupić :mad: Quote
taxelina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No dobra gadka gadka a gdzie fotki? :D Quote
g_o_n_i_a Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dobry wieczór :loveu: Ale pyszności tam dwie strony wcześniej :cool3: I zjadłaś całego pana wafelka? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja tutaj wpadam i robię sobie smaki na wafelki :angryy::angryy::angryy::angryy: Dawaj trochę :cool3: Quote
Dobcia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Moi znajomi mają suczkę, która robi dokładnie tak samo:lol::evil_lol: Wygląda to, jakby pies nie mógł się nadziwic, gdzie podział się darmowy posiłek, który jeszcze przed chwilą leżał na podłodze:evil_lol: Quote
anetta Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 I co, wyrasta? Kurcze, no, jakoś nie chce :knuje: Przez Ciebie muszę wafle kupić :siara: I zjadłaś całego pana wafelka? No coś Ty :lol::lol: Toż to takie słodkie ;) Dobcia :lol: Mam foty :multi: Wystarczyło dać dzieciakom gryzaka (tego co dostałam zamiast 2 kg brita gratis :diabloti:) i od razu jest materiał do blożka :lol::lol: Musze je jeszcze wrzucić. Więc niedługo będą :cool3: Nienawidze robić zdjęć w domu, nie nie nie!!! No ale bym musiała czekać do wiosny :siara: Quote
Recommended Posts