Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:evil_lol::siara::evil_lol:

Pociesze was że wafelki nie są dobre :shake::lol: Powinnym być świeżutkie i mięciutkie....a takie ne są :nonono2:

Cały sekret tkwi w tej puszcze :evil_lol:

I na koniec, rzecz najważniejsza :lol::lol: Wszystko musi być dobrze ściśnięte :evil_lol:

Posted

Aaaaaaa moje ulubione wafelki. Z mlekiem z puszeczki :diabloti: Próbowałam sobie odmawiać słodyczy, próbowałam......ale się nie da :evil_lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A cóż takiego kryje się w tej puszeczce? :cool3:

To zagęszczone słodzone mleko (na focie jest po 3 h gotowania, już skarmelizowane) :cool3: Ja uwielbiam pić niesłodzone, prosto z puchy :p

agaciaaa napisał(a):
Ja tu chyba więcej nie wchodze....... :shake:

:placz:

furciaczek napisał(a):
Nie masz serca kobieto:shake:

Już nie będę :evil_lol:

Bzikowa napisał(a):
KAJMAK! :loveu: Z zapuszkowanego mleka! :loveu: Kocham :loveu:

Kajmak? Nawet nie wiedziałam że to się tak nazywa ;)

Dobcia napisał(a):
Wafelki karmelowe.... mniam:loveu:
Masaj tak dzielnie ich pilnuje, to na pewno coś mu się dostanie:cool3:

:lol: On czekał aż coś spadnie :evil_lol::evil_lol:
A co jest najśmieszniejsze :lol: Gdy coś spadnie na podłoge i on to zauważy to podejdzie i zje, ale później już nie spojrzy w góre i nie będzie wyczekiwać następnego spadającego "czegoś" tylko patrzy w tą podłoge :megagrin: i czeka aż mu to coś wyrośnie :lol::lol::lol: Komicznie to wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dogociółki, zapraszam, jeszcze duuużo zostało :bigok: Ale już nie będę pokazywać :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
Aaaaaaa moje ulubione wafelki. Z mlekiem z puszeczki :diabloti: Próbowałam sobie odmawiać słodyczy, próbowałam......ale się nie da :evil_lol:

Borcia pamiętaj, co mówiłaś, że będziecie się z Torcią wspierały w odchudzaniu. :evil_lol: ;)

anetta napisał(a):
To zagęszczone słodzone mleko (na focie jest po 3 h gotowania, już skarmelizowane) :cool3: Ja uwielbiam pić niesłodzone, prosto z puchy :p

Ale pychota. :sabber: A ja uwielbiam mleczko słodzone. :facelick:

anetta napisał(a):
A co jest najśmieszniejsze :lol: Gdy coś spadnie na podłoge i on to zauważy to podejdzie i zje, ale później już nie spojrzy w góre i nie będzie wyczekiwać następnego spadającego "czegoś" tylko patrzy w tą podłoge :megagrin: i czeka aż mu to coś wyrośnie :lol::lol::lol: Komicznie to wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:turn-l: Gingerka robi dokładnie tak samo. :evil_lol:

Posted

Bzikowa, nie :evil_lol:
Asia, mówisz zapewne o tym w tubce. Jak byłam mała/młodsza to mogłam je jeść tubkami :lol::lol: Oprócz zwykłego lubiłam jeszcze karmelowe :evil_lol: Te zagęszczone słodzone w puszcze to jest w sumie to samo co w tubce. Tylko jest tego pare razy więcej :evil_lol:

Hhahahahah serio?? Myślałam że tylko on tak robi :megagrin::megagrin: Goopie psy :evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Bzikowa, nie :evil_lol:
Asia, mówisz zapewne o tym w tubce. Jak byłam mała/młodsza to mogłam je jeść tubkami :lol::lol: Oprócz zwykłego lubiłam jeszcze karmelowe :evil_lol: Te zagęszczone słodzone w puszcze to jest w sumie to samo co w tubce. Tylko jest tego pare razy więcej :evil_lol:

Hhahahahah serio?? Myślałam że tylko on tak robi :megagrin::megagrin: Goopie psy :evil_lol::evil_lol:

Uwielbiam mleczko zagęszczone zwykłe i karmelowe. :loveu:
Właśnie sobie leży w lodówce taka jedna tubeczka karmelowa i się chłodzi. :eviltong:
Ale czasami kupuję puszkę coby się nie rozdrabniać. :cool3: :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):

I co, wyrasta? :diabloti:

Przez Ciebie muszę wafle kupić :mad:

Posted

Moi znajomi mają suczkę, która robi dokładnie tak samo:lol::evil_lol:
Wygląda to, jakby pies nie mógł się nadziwic, gdzie podział się darmowy posiłek, który jeszcze przed chwilą leżał na podłodze:evil_lol:

Posted

I co, wyrasta?

Kurcze, no, jakoś nie chce :knuje:

Przez Ciebie muszę wafle kupić

:siara:

I zjadłaś całego pana wafelka?

No coś Ty :lol::lol: Toż to takie słodkie ;)

Dobcia :lol:

Mam foty :multi: Wystarczyło dać dzieciakom gryzaka (tego co dostałam zamiast 2 kg brita gratis :diabloti:) i od razu jest materiał do blożka :lol::lol:
Musze je jeszcze wrzucić. Więc niedługo będą :cool3:
Nienawidze robić zdjęć w domu, nie nie nie!!! No ale bym musiała czekać do wiosny :siara: