Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czesc wszystkim...

Tylko, żeby Masaj się pomiędzy tymi nogami nie rozpędził, bo pancię przewróci...

bez obaw, on powoli to robi.

Powodzenia zycze Masajkowi w dalszej nauce slalomu

Uszaty dziekowac.
A aparat zabral braciak...sprzedaje rower i musi porobic mu foty. Moze chcesz kupic rower? Jedyne ok. 3000zl. 8)

Ehhh, taki mam dzis dzien...do dooopy...:sadCyber:

Posted

Co to znaczy, ze dzien do doopy ?? :mad: Kawusie porzadna i spacerek z psami, od razu bedzie ci lepiej :cool3: szkoda tylko że pogoda nie sprzyja robieniu fotek :roll: ale my i tak dzis się nie damy i bedziemy probowac, nawet takim marnym aparatem :diabloti:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ma-ja tylko cóż to za przyjemność spacerować w taką pogodę... :roll: ;)

No jak to! My bylismy, ucieklismy przed burza, mamy fajne fotki i psy leza niezywe :p

Posted

ma-ja napisał(a):
No jak to! My bylismy, ucieklismy przed burza, mamy fajne fotki i psy leza niezywe :p

Mój pies przy wejściu na łąkę zaparł się wszystkim czterema łapami, bo on przecież po mokrym chodzić nie będzie - my wolimy burzę przeczekać pod ciepłą kołderką :razz:

Posted

anetta napisał(a):
Uszaty dziekowac.
A aparat zabral braciak...sprzedaje rower i musi porobic mu foty. Moze chcesz kupic rower? Jedyne ok. 3000zl. 8)

Ehhh, taki mam dzis dzien...do dooopy...:sadCyber:

:loveu:
Oo :diabloti: Taniocha :evil_lol: Pewnie ze chce :eviltong: za kilka lat rzecz jasna:evil_lol: :evil_lol:

Aneta, a cóż to za smutki :shake: ?

Posted

Fajnie ze spiacy Kajek sie podoba:p

Mam juz aparat :)
Na klatce schodowej trwaja prace malarskie i jest straszny syf na korytarzu, pelno pylu, jak sie wychodzi z mieszkania to oddychac prawie ze nie mozna (Masaj ciagle kicha hahaha). Dzis gdy wrocilam z nim ze spacerku w przedpokoju zostawil taki slad hahhahaah;)

Co do chodzenia po mokrym, Kaja unika deszczu jak ognia a jak juz ja sila wyganiam na dwor to stara sie jak najmniej zamoczyc sobie lapeczki :lol: Wyglada jakby chciala na pazurkach chodzic ;)

Posted

anetta napisał(a):
Co do chodzenia po mokrym, Kaja unika deszczu jak ognia a jak juz ja sila wyganiam na dwor to stara sie jak najmniej zamoczyc sobie lapeczki :lol: Wyglada jakby chciala na pazurkach chodzic ;)

Moja Kaja ma to samo :cool3: Ma mokrą trawe za nic nie wejdzie :diabloti:

Posted

anetta napisał(a):
Dla mnie te kwiatki sa brzydkie :lol: Takie...pospolite

U mnie wszystkie kwiatki usychają, więc wszystkie nie wyschnięte są ładne :diabloti:

Posted

Niewazne ze brzydkie i pospolite wazne ze sie trzymają ;-) bo ja wykonczyłam wszystko co miałam na balkonie ...ostał sie jeno berberys ;-) eheheheh ........a psioki jak zwykle mniamusne ;-) heheheeh
mOJa Zuzola jest antywodna ;-) nic co mokre nie budzi jej zachwytu ;-)a gdy zmoknie bo i tak bywa niestety to musze ja suszyc suszarka tak długo az sama stwierdzi ze juz dosc i futerko jest suche ehheeh;-)
witanko i pozdrawianko;-)

Posted

Cieszkam sie Elizusiek :p

Niewazne ze brzydkie i pospolite wazne ze sie trzymają

w sumie masz racje :lol:

Wczoraj bylam w Muzeum WP i teraz sie zastanawiam czy bedziecie chcieli ogladac maszyny...? :hmmmm: :razz: Oprocz tego po muzeum zwiedzilam sobie malutki kawalek stolycy ;) Oczywiscie wszysko mam obfocone i sflmowane :cool1:

Jestem padnieta :mdleje: i wrzucam cos na szybko.

Sniadanie :lol: Zebyscie nie pomysleli ze Masaj nie dostal :lol: Owszem dostal, ale juz zjadl :lol: No i kibicuje Kaji bo jakos marnie jej to szlo :lol::lol:

Nie dajcie sie zwiesc pozorom :lol::diabloti:

I moje ulubione :lol: :loveu: Zaluje ze nie ostre. Fajna fota by byla.

Kajtek skonczyla a ten dalej lezy przy misce...Ojjj biedny i glodny pies....:placz:

http://img75.imageshack.us/img75/4292/dscf5002ty3.jpg

Ide :sleeping: