anetta Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 http://images28.fotosik.pl/15/1d83f7c98a5ed151.jpg Quote
Pianka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Umieram, ile tu zdjęć:crazyeye: A widoki przepiękne:loveu: Quote
anetta Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Pianka, dzieki :razz: Guffi, Fuji 5600 :p Jutro ide na chrzciny siostrzenicy i rzecz jasna zabieram sprzęciora :loveu: Quote
anetta Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Fajnie to wyglada :razz: A od tego momentu zaczęłam sie bawić manualem :-D Quote
anetta Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 No rzeczywiscie, podobny :p Ciekawe ma korzenie(?) Troche ciemne :roll: ale juz nie miałam czasu na ustawianie... Quote
Guffi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Szczególnie jak się założy ten wydłużacz:evil_lol:(osłonkę) Quote
g_o_n_i_a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Anetko, Krakow!!!!! :multi: Jejku cudny jest nocą :loveu: Śliczne zdjęcia A to słoneczko zza chmur http://images28.fotosik.pl/15/b0d36a4e0bd60cb9.jpg :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Matusz Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Aneta Karków śliczny jest, w końcu muszę się tam wybrać bo jeszcze nigdy nie byłem w 2 stolicy Polski:oops: Quote
Guffi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 matusz5 napisał(a):Aneta Karków śliczny jest, w końcu muszę się tam wybrać bo jeszcze nigdy nie byłem w 2 stolicy Polski:oops: A w pierwszej byłeś:diabloti:? Ja raz... i więcej mi nie potrzeba:eviltong: Quote
Matusz Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Guffi napisał(a):A w pierwszej byłeś:diabloti:? Ja raz... i więcej mi nie potrzeba:eviltong: tez nie :D byłem tylko w 3 i to kilka razy, i kocham to miasto:loveu: Quote
Guffi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 matusz5 napisał(a):tez nie :D byłem tylko w 3 i to kilka razy, i kocham to miasto:loveu: A od której strony liczysz:evil_lol:? Quote
Matusz Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Guffi napisał(a):A od której strony liczysz:evil_lol:? jak to od której ??:eviltong::eviltong: w Warszawie :D co nie pamiętasz która stolica którą była ?:eviltong::diabloti: Quote
Guffi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 matusz5 napisał(a):jak to od której ??:eviltong::eviltong: w Warszawie :D co nie pamiętasz która stolica którą była ?:eviltong::diabloti: Zrozumiałam, że liczysz od największej(czyt. tej, co jest teraz) do najmniejszej(pierwszej)-Gniezna:diabloti: No ja w Gnieźnie nie byłam, za to raz odwiedziłam Wawę i jedyne, po co bym tam jechała, to odwiedzić te fajne sklepy dla zwierząt:eviltong: Quote
Matusz Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Guffi napisał(a):Zrozumiałam, że liczysz od największej(czyt. tej, co jest teraz) do najmniejszej(pierwszej)-Gniezna:diabloti: No ja w Gnieźnie nie byłam, za to raz odwiedziłam Wawę i jedyne, po co bym tam jechała, to odwiedzić te fajne sklepy dla zwierząt:eviltong: ja tez odwiedzam takie sklepy ;) ale zawsze jak tam jestem zahaczam od teatr:loveu: Quote
Recommended Posts