anetta Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Ta?!!! Serio? :cool1: :loveu: Buszmeni :evil_lol: Quote
anetta Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 :hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I kolejny zamek w galerii :p chyba zaczynam lubic takie ruinki :loveu: Pustynia Quote
Asiaczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ale szaleństwo z tymi fotkami... Może to i dobrze, że część fotek "się skasowała", co?;) Super widoki. Dla takich ujęć warto pojechać gdzieś w Polsce, prawda? pzdr. Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 o jakie fajne pole, las, jaskinie, posagi, zamki, domy, pustynie, ladki, wiewiorki:loveu: :loveu: Quote
Eriu Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wiadomo, że Jura jest śliczna :cool1: . a wiewiór wymiótł :D. Zaszalałaś kobito z tymi fotami :D. Quote
Teklunia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 zawsze wiedziałam, że ta nasza Polska jest piękna :p:loveu::loveu::loveu: Quote
puchu Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ten zamek jest piękny :loveu: Uwielbiam takie ruiny :loveu: Quote
barbara.h Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Boziu!!! ile fotek!!! uwielbiam takie miejsca:lol: a to pszenica i mak gratis? :evil_lol: to teraz takie modne dwa w jednym??? Quote
anetta Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Asiaczek']Ale szaleństwo z tymi fotkami... Może to i dobrze, że część fotek "się skasowała", co?;) Super widoki. Dla takich ujęć warto pojechać gdzieś w Polsce, prawda? pzdr. Chyba tak, podobno te z Cz-wy nie byly fajne :evil_lol: :evil_lol: Ja sama bym tam pojechala :loveu: A co do ilisci fot to jeszcze nie koniec :multi: :multi: Bedzie wiecej i wiecej :multi: Strasznie sie ciesze ze przypadly wam do gustu :loveu: :loveu: :loveu: Basia, tak oczywiscie i skowronek gratis :loveu: Nad tymi lakami i makami.... ...latal sobie skowronek (bo to chyba skowronek, nie?):loveu: :loveu: :loveu: Wlaczcie glos i sie odprezcie...:razz: FILM Quote
anetta Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Laki pod napieciem :evil_lol: Fajnie tak mieszkac...:roll::loveu: Quote
malawaszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Anetta :crazyeye: :mdleje: byłaś kilka km ode mnie :razz: Pustynia Błędowska jest bliziuuutko mnie :loveu::multi: i te zamki na jurze zresztą też blisko :multi: piękne foty!!!!!! i te maki ahhhhh :loveu: Quote
barbara.h Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 tak,tak to skowronek!! pięknie śpiewa, wiem bo mieszkałam na wsi i jak pracowałam w polu cięgle mi towarzyszył:lol: a na te kwiatki(chwast) to nazywały sie bławatki ;) oj nie lubiliśmy tego w zbożu i maków też Dziękuję Ci za te fotki, uwielbiam oglądać tereny, na których nie byłam jeszcze :p Quote
anetta Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Waszka to nie ja, to moja mamuska byla tam na czterodniowej wycieczce :)) pracowałam w polu cięgle mi towarzyszył To z pewnoscia z wielka chcecia siedzialas w tym polu :lol: Takiego miec towarzysza... :loveu: :loveu: oj nie lubiliśmy tego w zbożu i maków też Ale trza przyznac ze pieknie razem wygladaja :loveu: Imprezowiczka... 8) ...a nawet dwie :lol: jedna juz lezy... Quote
g_o_n_i_a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Boszz, Anetko - cudniaste cykasz foteczki :o Jestem pod ogromnym wrażeniem :loveu: Te łąki! :multi: Czas najwyższy się ujawnić i czasem się odzywać. :cool3: Quote
barbara.h Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 anetta napisał(a): To z pewnoscia z wielka chcecia siedzialas w tym polu :lol: Takiego miec towarzysza... :loveu: :loveu: he,he ja tam w tym polu z musu byłam:mad: i skowronek mi nie pomógł:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jeeee, ale fotki! Jak to przyjemnie sobie popatrzeć za darmo (no, prawie) na maki, te niebieskie i żółte kwiatuszki, łąki, zieleń, ruinki i piękne widoki! I to wszystko jest w PL!!! Podziękuj Mamie za te wrażenia. Ja nabrałam ochoty na jakis wypad za miasto.... I pewnie dlatego w sobotę jade na wystawę do Krakowa...:evil_lol: Pzdr. Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ale super zdjęcia, świetne:loveu: Uwielbiam takie ruiny:p:loveu: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 SWIETNIE KLIMATYCZNE MIEJSCE.LUBIE TAKIE;-) WITANKO I POZDRAWIANKO !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bozzka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Anetta dzieki za wizyte (Blue dziekuje za komplement) - wiec tez wpadlam zobaczyc - przeslodka ta twoja paroweczka, jaki lsniacy wlos, jak pozuje :lol: , w ogole bardzo ladne zdjecia pozdrawiam Quote
anetta Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Witanko:bye: Jak miło ze o mnie nie zapomnieliście :p Troszke opuściłam galeryjke ale za to przybywam z duużą ilościa foteczków:) Musze oczywiście jeszcze dokończyc wstawiac z Jury a poźniej teraźniejsze :p Widze ze regulamin jest pozmieniany z czego sie ciesze połowicznie :roll: W końcu można wstawiać wieksze zdjęcia ale te 5 fot na post to już przegięcie (kto to w ogóle wymyślił...):-? Z Jury bedą jeszcze 500x500 ale już następne będą "normalne":) Boszzzz...i tak się będę bimbać ze wstawianiem 5 zdj. na posta...wrrrrr Quote
Recommended Posts