anetta Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 A propo rowerów i psów :D :evil_lol: Pies na rowerze Bo to były zapowiedzi od drugiej strony. A teraz wróćmy do normalności :diabloti: Aniołek? nie nie powiedziałabym Były dwa wcielone pręgowane diabły. Jeden się ostał w celu umilenia mi życia :loveu: Więcej? Quote
Alicja Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) ale wspaniały przesył z Estonii , rewelacyjnie kamerka ustawiona Czy ten pan rybołów też przylatuje czy ta bidulka sama tam cały czas siedzi ?? Edited June 5, 2012 by Alicja Quote
anetta Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Mówiłam :cool3: Zmieniają się raz dziennie; do tej pory myślałam że ten większy to samiec a tu się okazuje że samica jest większa. Dziś cały dzień na jajach siedział samiec, pod wieczór przyleciała żonka. Jutro wybieram się w podróż na Łotwę, do Rygi :multi: Jadymy na wystawę Quote
anetta Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Do zobaczenia, wracam za kilka dni :hand: Quote
Alicja Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Świetne są http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119849/702435/00000014.jpg Bieliki dziś były obrączkowane i póki co Rodzice nie wrócili o gniazda ...i weź tu człeku zaśnij Quote
anetta Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Hello! W Rydze było fantastycznie, psy, ludzie, achhh :loveu::loveu: Podróż 10-11h dawała we znaki. W piątek rano pojechaliśmy na Stare miasto trochę pozwiedzać, (towarzystwo iście międzynarodowe :lol: Ja ze znajomą, dwie szwedki i łotysz :lol:), Łotewskimi taksówkami najeździłam się jak nigdy, nawet w wawce tyle razy w ciągu dnia nie jeździłam :lol: Po południu fru na wystawę która była w hali :mad: A taka piękna była pogoda, a na dodatek okolice super bo nad wodą. Kisiliśmy się w budynku :shake: W sb. z samego rana pobudka (jakoś przeżyłam :diabloti:) i fru na następne szoł. Pod koniec dnia byłam mało co przytomna :evil_lol: Normalnie byłam wykończona psychicznie. Fot z samej wystawy tyle co kot napłakał bo nie miałam czasu, siedziałam na stoisku, więc widziałam tylko to co było obok, czyli dwa ringi :evil_lol: A jak się zwinęłyśmy to siedziałam i cykałam z krzesełka psy na finałach :evil_lol: W sumie to z 95% zdjęć to ze Starego miasta. W ndz. powtórka z tym że krócej. Wyruszyłyśmy o godz. 15 ich czasu a w domu byłyśmy po 2 w nocy :siara: Przyjechałam do domu to Masajek taaak się ucieszył, jego reakcja: mamo, mamo, w końcu jesteś, dlaczego mnie zostawiłaś??!! W ogóle był przygaszony przez ten czas jak mnie nie było. W lipcu następny wypad :sweetCyb: Tym razem....Szwecja :mdleje: :lol::lol: A tymczasem ciąg dalszy :roll::shake: Ludzie sobie znaleźli miejsce... I to nie jedno... I następne Quote
Alicja Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fajny ten charcik :cool2: ale troszkę już wiekowy chyba czy taka uroda ?? co do zasyfionego lasu ...u nas jest tak samo ..niestety ...ale najgorsze jest to , ze las , nieopodal pobudowane domki jednorodzinne , osiedle oddalone od lasu jakieś 4 km ...ale jak zapytać skad te graty o debile z domków odpowiadają : to blokowe tak syfią . ciekawe kiedy zrobią porządek i będą nakładać kary Quote
anetta Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Czy wy wiecie jakie dziwaczne nogi mają Łyski?! :-D Okropne :lol::lol: Wyglądają jak dziecięcy kostium kościotrupa :roflt::roflt::roflt: Tyle razy widziałam te ptaśki a nigdy ich nóg :errrr: Lekko widać na focie Zygmuncik niestety tak :( 9 latek ma. Jak na afgana to sporo. W młodości pysk miał koloru tak jak on cały. Jest moim drugim synkiem :evil_lol: Znamy się od początku. Nie jeden raz go tu pokazywałam :) Prostaki, wolą wywalić do lasu i mieć z głowy niż wziąć jakąś ekipę i po sprawie, ale po co płacić, wywlać kasę jak prościej fru do lasu. ku...wa :angryy: A najgorsze że na jednym składowisku był również eternit, a wiadomo że jest od daaaawna zabroniony w budownictwie i tylko specjalne ekipy mogą go usuwać. Dziś byłam w lesie, też minęłam małe składowisko, pozostałości po samochodzie... Quote
anetta Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Piękny park. W czasie oglądania M jak miłość odkryłam że Paweł i ta jego żona wraz z Tango spacerują właśnie po tym parku :lol::lol: Takich mieszkańców również ma. Mają się doskonale:cool1: Quote
Alicja Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fajne te nózie :lol: a tutaj jaka super rodzinka :) http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119849/706689/00000001.jpg Zygmuncik w pięknym wieku ...tylko najgorsze to że my zdajemy sobie sprawę , ze one pomału będą odchodzić :(. Lady , afganka znajomych zmarła w wieku 10 lat , teraz mają saluki o imieniu Nasim , Ozzy bardzo go lubi , zaś Ledy była koleżanką Harley'ka , tylko mocno go przeżyła . Co do śmieci to u nas jest akcja :zrób fotę i służby przyjadą posprzątać , jak to działa nie wiem , ale ogłaszali. Quote
anetta Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 I to jest najgorsze :( i nic nie możemy z tym zrobić. Mama Zygmunta tez miała 10 lat :( Oo, to ciekawe z tą akcją :cool3: Sama miałam w głowie że gdzieś to zgłoszę ale nie miałam pojęcia gdzie :niewiem: Quote
Alicja Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 cudne!!!! http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119849/706689/00000018.jpg Quote
jamnicze Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Piękne zdjęcia :) Mnie ten "ludzki syffff" też wkurza. Niestety wielu jest takich co woli do lasu wywalić niż zapłacić :angryy: A później sami narzekają jak to w Polsce brudno :mad:. A na wystawie byłaś na stoisku? A już myślałam, że jeden z charcików u Ciebie zamieszka ;) Quote
anetta Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Alicja']cudne!!!! http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119849/706689/00000018.jpg Dobrze się ustawiło do zdjęcia :lol::lol: [quote name='jamnicze']Piękne zdjęcia :) Mnie ten "ludzki syffff" też wkurza. Niestety wielu jest takich co woli do lasu wywalić niż zapłacić :angryy: A później sami narzekają jak to w Polsce brudno :mad:. A na wystawie byłaś na stoisku? A już myślałam, że jeden z charcików u Ciebie zamieszka ;) Si. Hehehe, może kiedyś zagości :cool3: Konto mi się skończyło do wgrywania zdjęć :( Zastanawiam się czy zakładać nowe czy może macie jakieś swoje polecane? Na fotoalbumie.eu za darmo jest tylko 25 albumów do 40 zdjęć w jednym albumie...A jak chcesz więcej i bez ograniczeń to wyskakuj z mamony :diabloti: O, i taka jest zabawa z fotoalbumem, shit...Kiedyś wstawiałam na fotosika bo był free i prosty w obsłudze, potem sobie zażyczyli kasę; następnie znalazłam fotoalbum.... Chciałam Rygę wam pokazać ale mam jeszcze jeden album do wykorzystania na foto i Ryga się już nie zmieści, więc będzie Konstancin-Jeziorna. Quote
anetta Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Przy dłuższym staniu przy grzybku włosy miało się siwe :lol: Quote
anetta Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Mamy nowego kolegę prawie 4 m-go cardiganka :loveu::loveu::loveu: Nie muszę chyba pisać jak wygląda taki malec corgi? hahhaha jak biegnie to uszy latają z góry do dołu :lol::lol: Masajo go ustawia (aż się boję co będzie jak mały podrośnie), Bimber prawie nic sobie z tym nie robi i go zaczepia do zabawy, a że uszaty nie umie obcować ze szczylami to się wkurza :lol: Wyglądają jak ojciec i syn :lol: Takie maluchy są tak piękne, rozkoszne i rozbrajające że aż ma się ochotę na takiego :diabloti: Quote
jamnicze Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Ja foty trzymam na "Photobucket.com" i jestem zadowolona. Na jednym albumie jest 2500 zdjęć, a mam już założone 3 albumy. Tylko jak się loguję zawsze wchodzi mi na pierwszy album i dopiero z tego mogę wybrać inny, ale to tylko mała niedogodność ;) Quote
Recommended Posts