barbara.h Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 milena182 napisał(a):Strasznie podobne te zdjecia do siebie:shake: bo to sesja w trybie sportowym była :evil_lol::evil_lol: zgadłam? ale co tam!! fajne psiaki to i fajne fotki :loveu::loveu: Quote
anetta Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Barbara, a nie wiem, mozliwe :evil_lol::evil_lol: Beta i ja rowniez witam :p Bosh, jakie wq sa te linki sponsorowane :mad::mad: :angryy: I na dodatek cala Dogo mi sie rozjechala!!! Czy wy tez tak macie?? Zabawy z patyczkiem :p Quote
milena182 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 pierwsze i piate zdjecie super:cool3: Quote
Teklunia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 anetta napisał(a): Masaj, Ty przystojniaku :cool3::loveu: Quote
anetta Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Hej dziewczyny:) C.d perypetii patyczka. Chcialam zaznaczyc ze Masu biega tak za Bono bo ten trzymal patyka w paszczece :evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Masaj jest sliczny a jaki energiczny :loveu: a jak z jego posluszenstwem? :) a gdzie Kaja? :placz: Quote
lothia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 suuuuper foty,biedny patyczek:evil_lol: Quote
beria Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 anetta napisał(a): Jest i latający Masajek :loveu: Nadal trenuje agility :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='anetta'] zakochałam sie :loveu: on jest cudowny !! Quote
anetta Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Zaba, a co masz na mysli? Z odwolywaniem go? Czy slucha sie mnie? Kajci nie mam bo gdzis zostalu posiane plyty gdzie ona na nich byla i nawet zdjecia z Krk byly :placz::placz: Zapewne znajda sie jak nie beda potrzebne :diabloti: Hahha dumboJET :evil_lol: dobre :lol: podoba mi sie :lol: Beria, trenujemy, trenujemy, tylko ostatnio rzadko bywam na treningach...:roll::oops: APSA, a tak jakos... :p Juz sie przyzwyczailam do takiego tematu i juz. Ciesze sie ze cos tu sie dzieje pod moja nieobecnosc, czasami nawet nie chce mi sie wchodzic rano na dogo :oops: Wieczorami mnie ni mo a rano nie zawsze mam chec :eviltong: Lecimy dalej z fotami ;) Czlowieku, rzuc patyka. Zamach na patyka :lol: Nie wiem ktory wygral :hmmmm: Chyba Masa bo cos tam memla... No oczywiscie ze on :p Czekaj maly, zaraz cie dogonie :vamp: Bono: HA HA HA, a widzisz, udalo mi sie ci zabrac :diabloti: Masa: Osz ty!! Zaraz cie rudy dopadne!! :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
milena182 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 sliczne focie a gdzie ty z nim na spacerze bylas?ps juz niedlugo 100 stronka Quote
zaba14 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 tak, tak chodzi mi o odwolanie psiaka :) Quote
asiunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Hej! Jaki uśmiechnięty Masajek:loveu:z patyczkiem mu do pysia;) Quote
anetta Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Milena, u mnie przy osiedlu jest taki dluuuugi kawalek (oddzielony od ulicy ekranami) ziemi gdzie psy moga sobie pochasac :multi: Na tym zdjeciu http://images2.fotosik.pl/242/6b26da2e81ae73b0.jpg dobrze widac. Tu sie zaczynaja (te przezroczyste) a pozniej przechodza w zielone i ciagna sie za naszymi plecami przez kilkanascie metrow. Na pierwszych fotach (ktore akurat teraz sie nie pokazuja :mad:) widac ze te ekrany sie ciaaagna.. U kogo setna u tego setna :eviltong: hihihihi Zaba, z odwolywaniem go od psow nie mam problemu. Jest jakies 98% ze do mnie wroci :lol: Od jakiegos czasu ucze go ze nie do kazdego psa sie podchodzi bo on do kazdego musi isc i go sprawdzic :mad: A mi sie to wcale nie podoba :evil_lol: Jedynym jego problemem jest to ze potrafi rzucic sie do ludzkich nog (gdy te stana obok mnie)gdy jade z nim autobusem :stormy-sad: Ja to tlumacze sobie tak ze on mnie broni?? przed innymi...:hmmm: Asiek, ciesze sie ze "dumboJet" Ci sie podoba :biggrina: Znalazlam takie przeslodki i rozbrajajacy filmk ze musze wam go pokazac :loveu:Takie puci, puci slodkie kluseczkowe malenstwa :loveu: Gdy go zobaczylam to sie rozplynelam :loveu: Te grubiutkie, krociotkie lapunki :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=di0VOkVSni8&mode=related&search= Jestem ciekawa czy tam jest dzwiek??? Niestety z przyczym mi nie znanych jestem odlaczona od dzwieku :( A teraz zegnam bo ide na :painting: z Kajetka i "JumboJetem" :lol: Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jestem! ale macie fajne miejsce na wybieganie psiaków :loveu: a Masajek jest taki słodki :loveu: Quote
Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 boskie dupcie :cool3: miejsce spacerowe super Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hellloooołłł anettka zyjecie jeszcze?:oops: :loveu: Quote
anetta Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Zyjemy, zyjemy, ale przez ta prace nic mi sie nie chce :evil_lol: A za niedlugo znow wychodze :lol Nie wiem po jakiego grzyba jest ta nowa galeria...:stupid::shake: Wstawilam na nowo te foty ktorych nie bylo widac. Co najdziwniejsze stare adresy zdjec byly inne od tych nowych :hmmmm: :lol: boskie dupcie prawda ze zgrabne...?:cool3: No to co? pora na jakies foty, nie? :lol: A poscig nadal trwa :diabloti: Masaj dal sobie spokoj... ....ale tylko na chwile...:diabloti: auuuuu :lol::lol::lol: Wiecej sie nie miesci...limit obrazkow :diabloti: Quote
anetta Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Jeczal, szczekal no i mu odebral skubaniec jeden... I teraz biedny Bono nie ma co robic...:sadCyber: Ale do czasu....:diabloti: Czy jest jakis preparat na odetkanie uszu??:errrr: Juz drugi tydzien mnie to meczy...:evilbat: Zwykle po bolu gardla mam katar a tu niespodzianka!! na uszy mi sie przenioslo!! :diabloti: i tak trzyma do dzis :diabloti: Quote
barbara.h Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 anetta Czy jest jakis preparat na odetkanie uszu??:errrr: Juz drugi tydzien mnie to meczy...:evilbat: Zwykle po bolu gardla mam katar a tu niespodzianka!! na uszy mi sie przenioslo!! :diabloti: i tak trzyma do dzis :diabloti: jak tam zdrówko? może na wacik olejek kamforowy? Quote
Hanna R. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 anetta napisał(a): Czy jest jakis preparat na odetkanie uszu??:errrr: :diabloti: Aneta, jak już uzyskasz odpowiedź - to bardzo proszę o informację. Ja PILNIE poszukuje takiego preparatu . Dla mojej Mańki. :evil_lol: Na spacerach .:lol: Quote
anetta Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Olejek powiadasz? Nawet nie mam tego w domu...:shake: Smarowalam uszy i nasaczalam wate Amolem ale nic to nie dalo... Caly czas mnie to trzyma, czasami jest lepiej a czasami gorzej...Szalu mozna od tego dostac...Siedzisz np. w ciszy a tu cos w uszach ci szumi...:mad: Dzis byla u mnie siostrzenica i Kaja mi oszalala!!! Koniecznie chciala sie dostac do lezacej na lozku Ali. Myslala ze to jakies nowe zwierze :lol: Raz zdarzylo jej sie klapnac zebami :mad: Na szczescie bylismy obok oczywiscie i od razu zareagowalismy. Wogole nie spodziewalismy sie ze tak histerycznie zareaguje :-o Predzej myslalam ze Masaj bedzie ja wachac itp. a on NIC, kompletnie!! Totalna olewka :multi::lol: Gorzej bedzie jak Ala zacznie chodzic...wtedy moze sie nia zainteresowac :mad: Hahah Hana, ok :lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :razz:a pisać trzeba głośno do Ciebie czy można normalnie cichutko;) Ja na ból ucha i jakieś inne dolegliwości stosuję :oops:listek z rozendli czyli anginki albo jak kto woli geranium ;) Quote
Recommended Posts