Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

milena182 napisał(a):
Strasznie podobne te zdjecia do siebie:shake:

bo to sesja w trybie sportowym była :evil_lol::evil_lol: zgadłam? ale co tam!! fajne psiaki to i fajne fotki :loveu::loveu:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Barbara, a nie wiem, mozliwe :evil_lol::evil_lol:
Beta i ja rowniez witam :p

Bosh, jakie wq sa te linki sponsorowane :mad::mad: :angryy: I na dodatek cala Dogo mi sie rozjechala!!! Czy wy tez tak macie??

Zabawy z patyczkiem :p

Posted

Zaba, a co masz na mysli? Z odwolywaniem go? Czy slucha sie mnie?

Kajci nie mam bo gdzis zostalu posiane plyty gdzie ona na nich byla i nawet zdjecia z Krk byly :placz::placz: Zapewne znajda sie jak nie beda potrzebne :diabloti:

Hahha dumboJET :evil_lol: dobre :lol: podoba mi sie :lol:

Beria, trenujemy, trenujemy, tylko ostatnio rzadko bywam na treningach...:roll::oops:

APSA, a tak jakos... :p Juz sie przyzwyczailam do takiego tematu i juz.

Ciesze sie ze cos tu sie dzieje pod moja nieobecnosc, czasami nawet nie chce mi sie wchodzic rano na dogo :oops: Wieczorami mnie ni mo a rano nie zawsze mam chec :eviltong:

Lecimy dalej z fotami ;)

Czlowieku, rzuc patyka.

Zamach na patyka :lol:

Nie wiem ktory wygral :hmmmm: Chyba Masa bo cos tam memla...

No oczywiscie ze on :p

Czekaj maly, zaraz cie dogonie :vamp:

Bono: HA HA HA, a widzisz, udalo mi sie ci zabrac :diabloti:
Masa: Osz ty!! Zaraz cie rudy dopadne!!

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Milena, u mnie przy osiedlu jest taki dluuuugi kawalek (oddzielony od ulicy ekranami) ziemi gdzie psy moga sobie pochasac :multi:
Na tym zdjeciu http://images2.fotosik.pl/242/6b26da2e81ae73b0.jpg dobrze widac. Tu sie zaczynaja (te przezroczyste) a pozniej przechodza w zielone i ciagna sie za naszymi plecami przez kilkanascie metrow. Na pierwszych fotach (ktore akurat teraz sie nie pokazuja :mad:) widac ze te ekrany sie ciaaagna..
U kogo setna u tego setna :eviltong: hihihihi

Zaba, z odwolywaniem go od psow nie mam problemu. Jest jakies 98% ze do mnie wroci :lol: Od jakiegos czasu ucze go ze nie do kazdego psa sie podchodzi bo on do kazdego musi isc i go sprawdzic :mad: A mi sie to wcale nie podoba :evil_lol:
Jedynym jego problemem jest to ze potrafi rzucic sie do ludzkich nog (gdy te stana obok mnie)gdy jade z nim autobusem :stormy-sad: Ja to tlumacze sobie tak ze on mnie broni?? przed innymi...:hmmm:

Asiek, ciesze sie ze "dumboJet" Ci sie podoba :biggrina:

Znalazlam takie przeslodki i rozbrajajacy filmk ze musze wam go pokazac :loveu:Takie puci, puci slodkie kluseczkowe malenstwa :loveu: Gdy go zobaczylam to sie rozplynelam :loveu: Te grubiutkie, krociotkie lapunki :loveu:
http://www.youtube.com/watch?v=di0VOkVSni8&mode=related&search=
Jestem ciekawa czy tam jest dzwiek??? Niestety z przyczym mi nie znanych jestem odlaczona od dzwieku :(

A teraz zegnam bo ide na :painting: z Kajetka i "JumboJetem" :lol:

Posted

Zyjemy, zyjemy, ale przez ta prace nic mi sie nie chce :evil_lol: A za niedlugo znow wychodze :lol
Nie wiem po jakiego grzyba jest ta nowa galeria...:stupid::shake:

Wstawilam na nowo te foty ktorych nie bylo widac. Co najdziwniejsze stare adresy zdjec byly inne od tych nowych :hmmmm: :lol:

boskie dupcie

prawda ze zgrabne...?:cool3:

No to co? pora na jakies foty, nie? :lol:

A poscig nadal trwa :diabloti:

Masaj dal sobie spokoj...

....ale tylko na chwile...:diabloti:

auuuuu

:lol::lol::lol:

Wiecej sie nie miesci...limit obrazkow :diabloti:

Posted

Jeczal, szczekal no i mu odebral skubaniec jeden...

I teraz biedny Bono nie ma co robic...:sadCyber: Ale do czasu....:diabloti:

Czy jest jakis preparat na odetkanie uszu??:errrr: Juz drugi tydzien mnie to meczy...:evilbat: Zwykle po bolu gardla mam katar a tu niespodzianka!! na uszy mi sie przenioslo!! :diabloti: i tak trzyma do dzis :diabloti:

Posted

anetta

Czy jest jakis preparat na odetkanie uszu??:errrr: Juz drugi tydzien mnie to meczy...:evilbat: Zwykle po bolu gardla mam katar a tu niespodzianka!! na uszy mi sie przenioslo!! :diabloti: i tak trzyma do dzis :diabloti:

jak tam zdrówko? może na wacik olejek kamforowy?

Posted

anetta napisał(a):

Czy jest jakis preparat na odetkanie uszu??:errrr: :diabloti:

Aneta, jak już uzyskasz odpowiedź - to bardzo proszę o informację. Ja PILNIE poszukuje takiego preparatu . Dla mojej Mańki. :evil_lol: Na spacerach .:lol:

Posted

Olejek powiadasz? Nawet nie mam tego w domu...:shake: Smarowalam uszy i nasaczalam wate Amolem ale nic to nie dalo...
Caly czas mnie to trzyma, czasami jest lepiej a czasami gorzej...Szalu mozna od tego dostac...Siedzisz np. w ciszy a tu cos w uszach ci szumi...:mad:

Dzis byla u mnie siostrzenica i Kaja mi oszalala!!! Koniecznie chciala sie dostac do lezacej na lozku Ali. Myslala ze to jakies nowe zwierze :lol: Raz zdarzylo jej sie klapnac zebami :mad: Na szczescie bylismy obok oczywiscie i od razu zareagowalismy. Wogole nie spodziewalismy sie ze tak histerycznie zareaguje :-o Predzej myslalam ze Masaj bedzie ja wachac itp. a on NIC, kompletnie!! Totalna olewka :multi::lol: Gorzej bedzie jak Ala zacznie chodzic...wtedy moze sie nia zainteresowac :mad:

Hahah Hana, ok :lol:

Posted

:razz:a pisać trzeba głośno do Ciebie czy można normalnie cichutko;)
Ja na ból ucha i jakieś inne dolegliwości stosuję :oops:listek z rozendli czyli anginki albo jak kto woli geranium ;)