Natalia&Lola Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Moje jedzą royala, raz adulta, raz yorka. Idealna karma, nie mają po niej żadnych problemów i lubią ją. Quote
Balbina. Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Mój psiur zjada teraz hillsa adult mini a po kastracji przerzucimy się na hillsa adult light. Dostaje gotowane mięsko raz-dwa razy w tygodniu, jogurt naturalny, twaróg, herbatniki, owoce, warzywa jakieś tam smakołyki- let's bite, rc educ, trixie, do gryzienia kości z skóry wołowej prasowane, raz od wielkiego dzwonu na wyjeździe jakąś puszkę. :) Quote
natasza89 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Witam wszystkich! Mam pytanie, czy karmił ktoś z Was swojego yorka Brit care? Bo ja praktycznie zawsze kupowałam Royala, słyszałam ostatnio, że trochę się zepsuł i tak myśle o zmianie karmy... A Wy co polecacie? Quote
emipil Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Bier Care nie stosowaliśmy ale uważam, że to dobra karma. W sumie może wypróbujemy :) A teraz mój Makler zajada się karmą Canidae all life stage formula. Sprawdza się świetnie : ) Quote
asiuniabyd Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Witam, jestem tu nowa niedlugo bede miec yorka i sie zastanawiam czym go karmic. Obecnie jest karmiony rc ale czytalam o nim ze jest rakotworczy. Jakie karmy polecacie? (nie chce mu radykalnie zmienic karmy, dlatego napoczatek kupilam rc, zeby potem moc porownac jak zmienie karme) Quote
Recommended Posts