kate8828 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Kaprysz szamie tylko Royal canin'a dla yorkow lub eukanube ostatnio kupilismy ''wchodzi'' mu dobrze Quote
Neva Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 To sie Eukanuba rozwija:loveu:, szkoda że dopiero teraz jak juz Royal zabrał większość klientów. Quote
ROZI_ Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Madzia , a jak się ma cenowo ta nowa eukanuba do royala dla yorków bo jak w sklepie zoo płacę 24 zł/kg - oczywiście za royal Quote
kate8828 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja płaciłam 29zł w kakadu w warszawie za 1kg Eukanuby dla yorków Quote
małyskrzat Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 a próbował Ktoś tego: Psiak po prostu to uwielbia:) Quote
danani Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='małyskrzat']a próbował Ktoś tego: Psiak po prostu to uwielbia:) Prawdziwy DRAPIEŻNIK :evil_lol: Quote
Magda Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ROZI napisał(a):Madzia , a jak się ma cenowo ta nowa eukanuba do royala dla yorków bo jak w sklepie zoo płacę 24 zł/kg - oczywiście za royal Właśnie nie wiem. Zamówiłam w sklepie i zobaczę ile będą chcieli. Royala kupowałam na wagę, więc cen nie znam:roll: Quote
Neva Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='małyskrzat']a próbował Ktoś tego: Psiak po prostu to uwielbia:) Moje rownież uwielbiaja , tylko pozniej ta oblepiona rzadka kupka na wlosach.Ciągłe mycie i suszenie Tego to ja i one nie lubią;). Quote
ROZI_ Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Neva napisał(a):Moje rownież uwielbiaja , tylko pozniej ta oblepiona rzadka kupka na wlosach.Ciągłe mycie i suszenie Tego to ja i one nie lubią;). A co to za przysmak ? Quote
KingaW Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Przepraszam za offtopa, może ktoś z tego wątku zechce wesprzeć biednego psiaka chorego na grzybicę kupując Karmę Royala dla yorków wraz z opakowaniem (puszką).Link do aukcji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6572847#post6572847 Quote
Magda Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Właśnie przyniosłam do domu Eukanubę dla Yorków 1kg. Zapłaciłam 27,90zł i dostałam książkę o rasie z kolorowymi zdjęciami:razz: Zapach lepszy niż Royala, kształt jak większość Eukanub - takie małe cylindry. Miki jak na razie wcina:lol: Zobaczymy jak będzie jutro hihi Quote
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dlaczego?? moj lasuch uwielbia....a zwlaszcza wieczorami sie nawpychac...hihi to tak jak ja:loveu::lol: Quote
Ramona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Moja Sandra wcina przedewszystkim mięcho surowe oraz gotowane na warzywka troche kreci noskiem . Suche to je wtedy gdy nie ma nic innego do jedzenia oczywiscie musi sie najpierw przekonac ze tak jest i trzeba sie zadowolic sucha :diabloti: Quote
tigrunia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 To na pewno zależy od tego co maluch jadł od maleńkiego.. Moja Jessi była karmiona suchą eukanubką a teraz wcina suchego Royalka i w ogóle nie wybrzydza. Quote
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Tolek tez nie ma z tym problemu,bo od malenkosci jadl Royala...i tak juz chyba..na pewno zostanie, to niedobrze jak sie tak co rusz zmienia karmy,tylko jako nagrode dostje Hill'sa,bo dostalam od weta probke,a szkoda wyrzucic...Hills dla juniorkow calkiem inaczej pachnie....tak jakos rybnie:eviltong:,bo Royal to mieskiem....mam nadzieje,ze jak bedzie starszy to nie bedzie wybrzydzal...chociaz najbardziej sie cieszy jak dostaje pare ziarenek serka wiejskiego Łasuch:lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jofka napisał(a):chociaz najbardziej sie cieszy jak dostaje pare ziarenek serka wiejskiego Łasuch:lol: A cóż to za serek w ziarenkach ?? :-o Quote
Megula Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 tigrunia napisał(a):A cóż to za serek w ziarenkach ?? :-o Serek wiejski :p Megi tez czasem zjada :eviltong: http://img212.imageshack.us/img212/6752/serbs5.jpg o taki :) Quote
tigrunia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Aaa.. ja się zastanawiałam nad żółtymi serami bo takie Yoreczki podobno lubią najbardziej ;) Chociaż Jessi nie szaleje za nimi! Quote
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Megula napisał(a):Serek wiejski :p Megi tez czasem zjada :eviltong: http://img212.imageshack.us/img212/6752/serbs5.jpg o taki :) Dokladnie taki...my z Tolkiem jemy light.....dbam(my) o linie:lol: Quote
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 tigrunia napisał(a):Aaa.. ja się zastanawiałam nad żółtymi serami bo takie Yoreczki podobno lubią najbardziej ;) Chociaż Jessi nie szaleje za nimi! Nie wiem czy to dobry pomysl jedna trzecia sera zoltego to sam tluszcz!!! jest bardzo niezdrowy...ludzie powinni optymalnie jesc jeden plaster dziennie,a co dopiero yorczek....wedliny to tez katastrofa....same azotany,konserwanty fuuuj:eviltong: Quote
Magda Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jofka napisał(a):Nie wiem czy to dobry pomysl jedna trzecia sera zoltego to sam tluszcz!!! jest bardzo niezdrowy...ludzie powinni optymalnie jesc jeden plaster dziennie,a co dopiero yorczek....wedliny to tez katastrofa....same azotany,konserwanty fuuuj:eviltong: A psia karma to co, na drzewach rośnie?:evil_lol::eviltong: W niej tez jest dużo chemii, żeby wyglądała tak jak wygląda. II dzień i zaczyna się marudzenie... Wczoraj zjadł Eukanubę i na koniec zagryzł swoją starą karmą:lol: Quote
Ramona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No niewiem czy zółty serek jest dobry lepiej podac białego troszke ;) Quote
Visenna Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Zółty ser jest ok, przesadzacie z tą iloscia tłuszczy, bez przesady, pierwszy raz słyszę ze ludzie mogą zjeść tylko plaster dzienne O.o Moj pies jadł Royala sensitive i dla yorkow, ale wybrzydzal. Teraz je biomilla, i gotowane. Oczywiscie biomilla olewa bo czeka na gotowane, ale jak zglodnieje to zjada. Quote
chemicalo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A kto mi coś powie o karmie Purina? Scooby w sumie to powinien przejść na Royala dla yorków już za 2 tygodnie, ale wczoraj dałam mu wymieszaną z mini junior i dostał strasznego łupieżu. York koleżanki też miał po tym łupież... Quote
Recommended Posts