Jump to content
Dogomania

Którą z wymiennionych karm polecicie ?  

76 members have voted

1. 1. Którą z wymiennionych karm polecicie ?

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ROZI napisał(a):
Madzia , a jak się ma cenowo ta nowa eukanuba do royala dla yorków bo jak w sklepie zoo płacę 24 zł/kg - oczywiście za royal

Właśnie nie wiem. Zamówiłam w sklepie i zobaczę ile będą chcieli. Royala kupowałam na wagę, więc cen nie znam:roll:

Posted

[quote name='małyskrzat']a próbował Ktoś tego:

Psiak po prostu to uwielbia:)
Moje rownież uwielbiaja , tylko pozniej ta oblepiona rzadka kupka na wlosach.Ciągłe mycie i suszenie Tego to ja i one nie lubią;).

Posted

Neva napisał(a):
Moje rownież uwielbiaja , tylko pozniej ta oblepiona rzadka kupka na wlosach.Ciągłe mycie i suszenie Tego to ja i one nie lubią;).

A co to za przysmak ?

• 1 month later...
Posted

Właśnie przyniosłam do domu Eukanubę dla Yorków 1kg. Zapłaciłam 27,90zł i dostałam książkę o rasie z kolorowymi zdjęciami:razz:

Zapach lepszy niż Royala, kształt jak większość Eukanub - takie małe cylindry.

Miki jak na razie wcina:lol: Zobaczymy jak będzie jutro hihi

Posted

Moja Sandra wcina przedewszystkim mięcho surowe oraz gotowane na warzywka troche kreci noskiem . Suche to je wtedy gdy nie ma nic innego do jedzenia oczywiscie musi sie najpierw przekonac ze tak jest i trzeba sie zadowolic sucha :diabloti:

Posted

Tolek tez nie ma z tym problemu,bo od malenkosci jadl Royala...i tak juz chyba..na pewno zostanie, to niedobrze jak sie tak co rusz zmienia karmy,tylko jako nagrode dostje Hill'sa,bo dostalam od weta probke,a szkoda wyrzucic...Hills dla juniorkow calkiem inaczej pachnie....tak jakos rybnie:eviltong:,bo Royal to mieskiem....mam nadzieje,ze jak bedzie starszy to nie bedzie wybrzydzal...chociaz najbardziej sie cieszy jak dostaje pare ziarenek serka wiejskiego Łasuch:lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Aaa.. ja się zastanawiałam nad żółtymi serami bo takie Yoreczki podobno lubią najbardziej ;) Chociaż Jessi nie szaleje za nimi!

Nie wiem czy to dobry pomysl jedna trzecia sera zoltego to sam tluszcz!!! jest bardzo niezdrowy...ludzie powinni optymalnie jesc jeden plaster dziennie,a co dopiero yorczek....wedliny to tez katastrofa....same azotany,konserwanty fuuuj:eviltong:

Posted

Jofka napisał(a):
Nie wiem czy to dobry pomysl jedna trzecia sera zoltego to sam tluszcz!!! jest bardzo niezdrowy...ludzie powinni optymalnie jesc jeden plaster dziennie,a co dopiero yorczek....wedliny to tez katastrofa....same azotany,konserwanty fuuuj:eviltong:

A psia karma to co, na drzewach rośnie?:evil_lol::eviltong: W niej tez jest dużo chemii, żeby wyglądała tak jak wygląda.

II dzień i zaczyna się marudzenie... Wczoraj zjadł Eukanubę i na koniec zagryzł swoją starą karmą:lol:

Posted

Zółty ser jest ok, przesadzacie z tą iloscia tłuszczy, bez przesady, pierwszy raz słyszę ze ludzie mogą zjeść tylko plaster dzienne O.o

Moj pies jadł Royala sensitive i dla yorkow, ale wybrzydzal. Teraz je biomilla, i gotowane. Oczywiscie biomilla olewa bo czeka na gotowane, ale jak zglodnieje to zjada.

Posted

A kto mi coś powie o karmie Purina?

Scooby w sumie to powinien przejść na Royala dla yorków już za 2 tygodnie, ale wczoraj dałam mu wymieszaną z mini junior i dostał strasznego łupieżu.
York koleżanki też miał po tym łupież...