Jump to content
Dogomania

Kto startuje na zawodach??????????

Recommended Posts

Posted

czesc PaYook, milo cie widziec. Znam dobrze twoja stronke, bo piekne masz psiaki. My mamy zamiar w tym roku z Morfeuszem i Edkiem zadebiutowac na zawodach u Prochala (zloty but). Nie wiemy jeszcze w jakiej kategorii, tam to nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda. czy brac sanie czy wozek (a dopiero jest fazie spawania). czy może wypluc pluca biegnąc z psiakami 7-)) . Z kolei velo odpada bo podobno za bardzo nie ma tam warunków na taka trase. Zapewne bedziemy ostatni, ale nic to, jakos przezyjemy. Bedziemy na pewno, bo w tym roku Jurek poprosil naszą łódzką Watahę o pomoc w organizacji zawodów i mamy zamiar szczesliwie spelnic jego prosbe. Zawsze przydadzą sie jakies rece po roboty i glowy do myslenia.

pozdrawiam

papaty

ewaka

Posted

elo to znowu ja :) na początku sezonu prwdopodobnie beda zawody hehehe na których sie pojawie prawdopodobnie bo na pierwszych co robili w kwietniu poniewaz była miła atmosfera, super trasa (bardzo szybka :D :D ) no i nie pomine biegu na orientacje w godzinach nocnych hehehe kotakt do organizatora zawodów to: Jarosław Czułek e-mail: moanke@husky.fd.pl lub Agnieszka Szulc burja@wp.pl

Posted

Byles w Wilczynie?Nasz zaprzeg tez byl,ale spisal sie nienajlepiej.A Agnieszka zanim dorobila sie wlasnego psa biegala w skandynawce z Bajka a Burian jest jej synkiem.Szkoda ze nie ma rodowodu bo moim zdaniem na ringu tez mialby szanse.

Posted

No jasne, ze ja startuje!!! :)))

Minik, masz jakies informacje o Wilczynie w tym roku? W ogole o jakis zawodach we wrzesniu? Bo z tego co wiem tio pierwsze zawody w pazdzierniku dopiero :((

• 4 weeks later...
Posted

ELO!!!

OTO E-MAIL KTÓRY DOSTAŁEM OD ORGANIZATORÓW MASZERIADY :

Tak dokładnie !!! To już fakt!!!! Zapraszamy gorąco na kolejną Maszeriadę zresztą Leśną z tym że już z numerem II !!! Kiedy? 15-17.11 a.d.2002 , gdzie? W Wilczynie, gdzieżby indziej:) My tzn - Dagmara i Jarek Czułkowie i Agnieszka Szulc. Mamy nadzieję że Maszeriada II będzie tylko lepsza od edycji I:)Jak wyjdzie - zobaczymy ale jeśli macie Państwo jakieś życzenia , marzenia, sugestie i inne propozycje dot. Maszeriady-postaramy się je spełnić lecz musimy się o nich dowiedzieć :)-najlepiej pod burja@wp.pl.Póki co planujemy narazie : wyścig po trasie podobnej do kwietniowej ( ale nie tej samej ) a z atrakcji dodatkowych-trochę niespodziewanek jak np InO, park linowy ( znacznie większy niż ostatnio...:) no i co dla maszerskiego ciała i ducha :)a co? bardzo niedługo (postaram się już w przyszłym tygodniu) wysłać pocztą zaproszenia i zgłoszenia (czyli też sporo bliższe informacje) narazie więc - przesyłam gorące pozdrowienia z gorącego Wrocławia

@G@

JA TAM SIE ZJAWIE ( MOZE SIE UDA POWTÓRZYĆ ZESZŁO ROCZNY SUKCES :D :D :D )

Posted

ELO!!!!

Aha ja bede startował w C1 tak jak od zeszłego sezonu. Jak bedzie starczało mi sił to bede startował w VELO albo skandynawce ale to sie zobaczy dopiero w październiku na pierwszych zawodach :)