mch Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ooo to jedni dostali 3 a innych pominęli :( , wysylalam email zaraz po ogloszeniach o wydawnictwie i nic cisza . Quote
Kisses Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jeśli było gdzieś pisane wcześniej - sory, widocznie przeoczyłam... :oops: D&S bedzie dostepny w normalnym sklepie? Quote
gops Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ja dostalam dwie gazetki dog&sport pierwszy numer jak zamawialam zarcie na telezoo taka sobie ta gazeta, kilka dobrych artykulow ale spodziewalam sie czegos lepszego moze nastepny numer bedzie lepszy ;) mowa o rogzach milo mnie zaskoczyla, bo malo kto wie o ich istnieniu :razz: Quote
Kokosek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 dostałam właśnie maila, ze dzisiaj będą rozsyłać 2 numer D&S :lol: To czekamy :mad: Quote
Molli Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kokosek napisał(a):dostałam właśnie maila, ze dzisiaj będą rozsyłać 2 numer D&S :lol: To czekamy :mad: Super. Tylko szkoda, że dojdzie dopiero po świętach. Quote
Kisses Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Molli napisał(a):Super. Tylko szkoda, że dojdzie dopiero po świętach. To ja muszę się po świętach udać do empiku, sprawdzic, czy jest :loveu: Quote
Joy106 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ja tak samo :razz: byłam teraz, ale jeszcze nie było. Quote
Aneta & Ajwi Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja już nie mogę sie doczekać. Ciekawe tylko w jakim czasie dojdzie. Quote
AngelikaXD Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Już się nie mogę doczekać nastepnego numeru :multi: mch Ja mam jeszcze jeden nr na zbyciu. Jak ci bardzo zależy to moge ci jakoś przekazać :razz: Quote
Bzikowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ja nie zaprenumerowałam (tzn próbowałam, przez ten formularz na stronie, ale nic mi na maila nie przyszło od daaawna :roll:) ale chciałabym oczywiście kupić drugi numer, kiedy będzie w Empikach, może ktoś wie ? Quote
gops Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Bzikowa napisał(a):Ja nie zaprenumerowałam (tzn próbowałam, przez ten formularz na stronie, ale nic mi na maila nie przyszło od daaawna :roll:) ale chciałabym oczywiście kupić drugi numer, kiedy będzie w Empikach, może ktoś wie ? juz jest ,widzialam dzisiaj ale nie kupilam bo nie mialam pieniazkow akurat ;) Quote
Kisses Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Teraz to mówisz? :mad::diabloti: Noo! W sob galerie są zamknięte? :razz: Quote
LadyBell Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 gops napisał(a):juz jest ,widzialam dzisiaj ale nie kupilam bo nie mialam pieniazkow akurat ;) oo to super a ile kosztuje? Quote
Kisses Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ej, myślicie, że jak pójdę we wtorek, to jeszcze będzie? :razz: Quote
Molli Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Kisses_xox napisał(a):Ej, myślicie, że jak pójdę we wtorek, to jeszcze będzie? :razz: Powinna jeszcze być, chyba że ma duże zainteresowani i ludzie wykupili. Quote
Kinia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 A czy jeżeli teraz zamówie prenumerate to przyślą mi ten numer? Quote
Molli Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Kinia napisał(a):A czy jeżeli teraz zamówie prenumerate to przyślą mi ten numer? Nie mam pojęcia, ale jak byś im napisała w mailu, że chcesz prenumeratę wraz z 2 numerem to powinni wysłać. Quote
Kisses Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ja jutro o 10 jadę do empiku i mam nadzieję, ze znajdę. Możecie mi powiedzieć, ile to kosztuje? :razz: Quote
Recommended Posts