Fiona2008 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a kiedy wysłałyście wiadomość... ja 16 a przyszło wczoraj.... ;) Quote
Fiona2008 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cierpliwości na pewno dojdzie ,ja jak wszyscy dostałam dwa numery :):):):):):):):), głównym sponsorem jest chyba Purina Dog Chow -przy prenumeracie dostaje się miskę z logo :):):)Z zamieszczonych artykułów podoba mi się wywiad z A.Niedziałek , reszty jeszcze nie zdązyłam przeczytać ;) A co Wam się podoba ?;) Quote
Molli Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Tak, głównym sponsorem jest Purina Dog Chow i Purina Pro Plan (pisało to na stronie) Quote
tessa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ja wyslalam 23 lutego a dzis 26 juz mam :multi: dopiero przejzalam, ale zapowiada sie ciekawie :D wieczorem w lozeczku mam zamiar zabrac sie za czytanie ;) Quote
Molli Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 tessa napisał(a):ja wyslalam 23 lutego a dzis 26 juz mam :multi: dopiero przejzalam, ale zapowiada sie ciekawie :D wieczorem w lozeczku mam zamiar zabrac sie za czytanie ;) Ja wysłałam tego samego dnia, ale jeszcze niestety nie otrzymałam. Quote
tessa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Molli napisał(a):Ja wysłałam tego samego dnia, ale jeszcze niestety nie otrzymałam. wiesz co to chyba dlatego, ze ja jestem z warszawy tak jak siedziba czasopisma z tego co widze, wiec bylo blisko :) cierpliwosci ;) Quote
Fiona2008 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 przeczytałam jednym tchem od deski do deski... :):):):) artykuły dobrze napisane, dość jasno wyłożone zasady i historia psich sportów.... mam nadzieję że w następnych numerach przejdą do szczegółów (pod artykułem o obiedence jest zapowiedź że w następnym numerze będzie o chodzeniu przy nodze :):):)):):) Najwięcej jest o agility... ogólnie o każdym ze sportów jest po troszku, każdy kto zaczyna cokolwiek robić z psem będzie zadowolony... Myślę że znajdzie się spora grupa sympatyków, gdyż na polskim rynku nie ma podobnej gazety...:):):):):) A co wy sądzicie?? , Jak oceniacie artykuły?? Które podobałys się wam najbardziej?? Quote
Molli Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dzisiaj dostałam. Jest super. Na razie tylko przejrzałam, ale jeszcze dziś zacznę czytać. Quote
Molli Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Mam pytanie. Przelałam już kasę na prenumeratę. Do e-maila muszę dołożyć dowód przelewu, czy tylko dane? Z góry dzięki. Quote
tessa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 no wlasnie ja tez czekam na jakies bardziej szczegolowe artykuly ;) bo szczerze mowiac dla kogos kto sie tym interesuje to malo nowych rzeczy bylo ;) Quote
Shel Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wczoraj przyszło. Bardzo fajna gazeta, prawdopodobnie zaprenumeruję :diabloti: Quote
Cockermaniaczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dostalam wczoraj gazetke:pFajna nie powiem,szoda tylko ze malo stron:eviltong:Ale w koncu cos o agility:multi: Quote
kasia&jaga Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Też dostałam, gazeta fajnie wydana, w końcu jakieś ciekawsze informacje, wady to : zbyt krótkie artykuły, mało stron i to że to kwartalnik..... Quote
Russellka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Gazeta jest po prostu świetna, ja też się zastanowię nad prenumeratą bo w tej gazecie jest wszystko czego od gazety oczekuję :evil_lol::loveu: Quote
Talia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja mam tylko nadzieje, że w kolejnych numerach nie będzie na co drugiej stronie wielkiej reklamy karmy czy czegoś tam..:roll: Quote
monika_lady Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Według mnie bardzo fajny pomysł z wydaniem takiej gazetki. Szkoda tylko,że taka cienka. Oczywiście chce zamówić prenumeratę :) Quote
AngelikaXD Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Reklam pewnie będzie dużo bo Purina jest chyba jakimś sponsorem tej gazety czy coś. Quote
Kokosek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 przyszło :):multi: nie ma co ktoś tu się postarał i jest co poczytać. Zastanowię się nad prenumeratą Quote
Molli Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Bushido napisał(a):Ja też już zamówiłam teraz czekam :) Jest za czym czekać. Świetna gazeta. Quote
Aneta & Ajwi Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mam pytanie. W gazetach o koniach np. "Świat koni", czasem są dołączone płyty z nagraniami np. skoków. Czy w gazecie będzie coś tego stylu, np. nagrane filmiki z dogfrisbee? Quote
Berneska Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Super że wyszła taka gazetka! :multi: Zamówiłam już pierwszy numer, no i napisałam że prenumeratę też XD ODP. mi: Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za zamówienie prenumeraty kwartalnika DOG & SPORT. Roczna prenumerata obejmuje cztery numery pisma (od wiosna 2009 do zima 2010 włącznie). Wraz z kolejnym numerem otrzymają Państwo oryginalną miskę dla psa DOG CHOW gratis, natomiast po 30 marca wezmą Państwo udział w losowaniu jednego z trzech zestawów zapasu rocznej karmy DOG CHOW. Więc myślę że mi niebawem przyjdzie pierwszy numer :cool3: Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Aneta & Ajwi napisał(a):Mam pytanie. W gazetach o koniach np. "Świat koni", czasem są dołączone płyty z nagraniami np. skoków. Czy w gazecie będzie coś tego stylu, np. nagrane filmiki z dogfrisbee? Nie wiem... Może będzie, tego niestety nie wiemy czy będą jakies bonusy :D Quote
Recommended Posts