Feigned Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 psiulka napisał(a):Powiedzcie mi, proszę, jaki jest teraz aktualny numer.. Trzeci? Bo pierwszy posiadam, drugiego niestety nie, i nie wiem, gdzie by go kupić? U mnie w mieście nie widziałam (chociaż z tego, co wiem, to kiedyś były). teraz jest trzeci. ;) Quote
Rottie Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dzisiaj doszło do mnie wydanie pierwsze i teraz czekam na trzecie :p Ciekawe artykuły, fajne dla kogoś kto nie wie co jeszcze robić z psem. Czyli po części dla mnie :D Quote
Feigned Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Rottie napisał(a):Dzisiaj doszło do mnie wydanie pierwsze i teraz czekam na trzecie :p Ciekawe artykuły, fajne dla kogoś kto nie wie co jeszcze robić z psem. Czyli po części dla mnie :D a za pierwszy numer płaciłaś ? :eviltong: bo kiedyś było można zamówić za darmo, jak jest teraz? bo ja też akurat pierwszego nie mam. ;) Quote
Rottie Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Feigned napisał(a):a za pierwszy numer płaciłaś ? :eviltong: bo kiedyś było można zamówić za darmo, jak jest teraz? bo ja też akurat pierwszego nie mam. ;) Za darmo ;) Napisałam na emaila do nich i mi przysłali w ciągu kilku dni. Quote
Claudia_Jazz Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Uwielbiam tą gazetę. Na wystawie kupowałam przysmaki dla mojego Jazza i dostałam 2 numery :P Jest świetna. Są opisane rzuty dogfrisbee i przeszkody agility, metody nauki agility i flyball, itp., itd. Polecam :) Quote
Kashdog Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ja dostałam gazetę Dog&Sport za darmo :diabloti:(był to numer z opisem rzutów chyba :roll:) Quote
Feigned Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 mam prośbę, czy mógłby ktoś zeskanować i wysłać mi na maila strony z technikami rzutów z ostatniego numeru? nie mogę za nic znaleźć swojego numeru, a nie chcę drugi raz tego samego kupować. ;) jeśli ktoś mógłby to podam maila. byłabym bardzo wdzięczna! Quote
eagle Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Feigned napisał(a):mam prośbę, czy mógłby ktoś zeskanować i wysłać mi na maila strony z technikami rzutów z ostatniego numeru? nie mogę za nic znaleźć swojego numeru, a nie chcę drugi raz tego samego kupować. ;) jeśli ktoś mógłby to podam maila. byłabym bardzo wdzięczna! To namawienie do piractwa. Sorki ale ktoś się napracował i należy mu się za to zapłata. A twierdzenie że już się kupiło .... Tak może napisac każdy. Quote
Feigned Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 eagle napisał(a):To namawienie do piractwa. Sorki ale ktoś się napracował i należy mu się za to zapłata. A twierdzenie że już się kupiło .... Tak może napisac każdy. Aha. Nie wiem, może masz rację, mi to nawet przez myśl nie przeszło.. Nie miałam zamiaru nikogo do niczego namawiać. ;) W każdym bądź razie to już nieaktualne, pożyczyłam sobie ten numer od koleżanki, więc mogę sobie przeczytać to o co mi chodziło. Quote
Aneta & Ajwi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dla wszystkich zainteresowanych nowym numerem (jesiennym) gazety informuje, że pojawi się około 15 listopada. :cool1: Quote
Chantell Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 czy ktos ma na zbyciu pierwszy numer D&S? pls... jakby co to PW Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Własnie, przyłączam się do pytania :) Quote
ewuśś Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja niedawno poprosiłam o 1 numer bezpłatny , i ok , przysłali mi , ale już na tą zimę , i całkiem za darmo :) Gazetka bardzo mi się podoba :) Polecam : ) Quote
Drosek Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A widzial ktos moze juz nowy numer gdzies w Empiku? Quote
Molli Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='ewuśś']Ja niedawno poprosiłam o 1 numer bezpłatny , i ok , przysłali mi , ale już na tą zimę , i całkiem za darmo :) Gazetka bardzo mi się podoba :) Polecam : ) Na zimę? Ja mam prenumeratę a numeru zimowego nadal nie mam. Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No właśnie, jesiennego jeszcze nie było jeśli dobrze pamiętam:D Quote
Bewarka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dziś miałam najazd listonoszy, kurierów i przyszedł mi m.in. nowy nr D&S... ;) Zimowy będzie na pewno w nowym roku, bo nawet na pierwszej stronie pisze. Quote
WeronikaM Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 mi kilka dni temu dopiero jesienny przyszedł :) Quote
jola123 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 a co w nim ciekawego? bo ja czekam na swój egzemplarz ! Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 a co w nim ciekawego? m. in. przygotowania do występu w kategorii freestyle technika biegania po torze trochę o obedience i dogfrisbee jak wybrać szczeniaka, który ma w przyszłości byc psem terapeutą Quote
jola123 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 WeronikaM napisał(a):m. in. przygotowania do występu w kategorii freestyle technika biegania po torze trochę o obedience i dogfrisbee jak wybrać szczeniaka, który ma w przyszłości byc psem terapeutą aha dzięki ;) Quote
Recommended Posts