Kashdog Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dostałam maila z potwierdzeniem. Moja mama ma wątpliwości, że potem będą nam wysyłać te gazety co 3 miesiące...Czy to możliwe? Quote
Russellka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Kashdog napisał(a):Dostałam maila z potwierdzeniem. Moja mama ma wątpliwości, że potem będą nam wysyłać te gazety co 3 miesiące...Czy to możliwe? Tak, ja miałam prenumeratę "Mój Pies" i miałam gazetkę kulturalnie wysyłaną co miesiąc ;) Quote
Marchewkowy Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 źle zrozumiałam, myślałam że wysłaliście mail, żeby dostać ten pierwszy numer darmowy. Quote
Molli Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Marchewkowy napisał(a):źle zrozumiałam, myślałam że wysłaliście mail, żeby dostać ten pierwszy numer darmowy. Ja również tak myślałam. Quote
Kashdog Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dobrze zrozumiałyście :) Wysłałam mail żeby dostać pierwszy numer darmowy i moja mama myśli, że oni tak nakręcają i będą wysyłać co 3 miesiące gazety do tych ludzi którzy zamówili pierwszy numer gratis i będzie trzeba za to płacić. Quote
ewelinka_m Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Kashdog napisał(a):Dobrze zrozumiałyście :) Wysłałam mail żeby dostać pierwszy numer darmowy i moja mama myśli, że oni tak nakręcają i będą wysyłać co 3 miesiące gazety do tych ludzi którzy zamówili pierwszy numer gratis i będzie trzeba za to płacić. nie Kasiu żeby wysyłali prenumeratę trzeba najpierw za nią zapłacić :p także nie masz się co martwić, na pewno nie będą Wam wysyłać co 3 miesiące pisemka ;) a gdyby nie przyszło do Ciebie daj znać podrzucę Ci ;) Quote
Kashdog Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ewelinka_m napisał(a):nie Kasiu żeby wysyłali prenumeratę trzeba najpierw za nią zapłacić :p także nie masz się co martwić, na pewno nie będą Wam wysyłać co 3 miesiące pisemka ;) a gdyby nie przyszło do Ciebie daj znać podrzucę Ci ;) No ja też jej tak mówiłam. Tylko jeszcze koleżanka do niej przyszła i mówi, że na pewno nam będą przysyłać :mad: W razie czego będę pisać :p Quote
Kashdog Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 W środę przyszła do mnie gazeta. Dzisiaj biorę się za czytanie :diabloti: Quote
Molli Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Sorata napisał(a):na stronie napisali, że pod koniec lipca Tak późno ? Quote
marta_gp Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 też się zdziwiłam, ale tak jest napisane na stronie, nic na to nie poradzę :eviltong: Quote
marti91 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 O, to widze, ze nie tlyko ja miałam problemy z wsadzeniem tych gumek:evil_lol: Ale udało się:razz: Wyszedł już letni numer? Bo chyba już powinien, a jeszcze mi nie przyszedł... Quote
Bewarka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Na stronie pisze, że pod koniec lipca dopiero. :cool3: Quote
Molli Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nareszcie. Dzisiaj przyszedł do mnie następny numer Dog&Sport :multi: Quote
Kisses Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 I jakie są tematy? Bo nie wiem, czy warto kupować :diabloti: Quote
Bzikowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Do mnie nie raczyło jeszcze dojść, a za prenumeratę płaciłam daaaawno :roll::lol: Quote
Bewarka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Do mnie doszło. Pogniecione, powyginane...:lol: Czy warto? Hmm...tematy ciekawe, pisane przez specjalistów, fajnie się czyta i kartki takie gładziuuutkie, hihi...ale moim zdaniem zdecydowanie za mało jak na cenę 6zł. I reklam nie brakuje. Quote
Kisses Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ja mam 2 dotychczasowe numery i dla mnie też za mało jak na 6zł... Dlatego pytam, co jest, bo nie wiem, czy warto jechać po to :diabloti: Quote
Feigned Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kisses napisał(a):Ja mam 2 dotychczasowe numery i dla mnie też za mało jak na 6zł... Dlatego pytam, co jest, bo nie wiem, czy warto jechać po to :diabloti: ja kupiłam ten nowy nr i jest nawet spoko :eviltong: na pewno miałam więcej czytania niż w poprzednim numerze :evil_lol: ale jak na taką cenę to rzeczywiście trochę więcej artykułów mogłoby być.. Quote
Aneta & Ajwi Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mi cena co do jakości gazety pasuje :) . Mi przysłali dwa te same numery na raz. Teraz mam po dwie gazety z każdego kwartału. Quote
Marta_Ares Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ja zamawialam prenumerate w zeszły poniedziałek, przelałam odrazu pieniądze i dzisiaj przyszły 2 numery (wiosna i lato) + miska. Namęczyłam sie troche zeby te gumki wsadzic:evil_lol:, a miska wielka przyda sie na treningi agility do wody Quote
WeronikaM Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Marta_Ares napisał(a): Namęczyłam sie troche zeby te gumki wsadzic:evil_lol:, ojj... ja też :lol: Quote
Molli Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 WeronikaM napisał(a):ojj... ja też :lol: A ja nie. Wcale ich nie wkładałam ;) Quote
Czasowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Do mnie przyszło w połowie lipca :crazyeye: Ciekawe. Mam 2 i 3 numer. Bo 1 jeszcze nie zakupiłam xD Ale zakupię, jak będzie w archiwum :-o Quote
Recommended Posts