Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kashdog napisał(a):
Dostałam maila z potwierdzeniem. Moja mama ma wątpliwości, że potem będą nam wysyłać te gazety co 3 miesiące...Czy to możliwe?

Tak, ja miałam prenumeratę "Mój Pies" i miałam gazetkę kulturalnie wysyłaną co miesiąc ;)

Posted

Marchewkowy napisał(a):
źle zrozumiałam, myślałam że wysłaliście mail, żeby dostać ten pierwszy numer darmowy.

Ja również tak myślałam.

Posted

Dobrze zrozumiałyście :) Wysłałam mail żeby dostać pierwszy numer darmowy i moja mama myśli, że oni tak nakręcają i będą wysyłać co 3 miesiące gazety do tych ludzi którzy zamówili pierwszy numer gratis i będzie trzeba za to płacić.

Posted

Kashdog napisał(a):
Dobrze zrozumiałyście :) Wysłałam mail żeby dostać pierwszy numer darmowy i moja mama myśli, że oni tak nakręcają i będą wysyłać co 3 miesiące gazety do tych ludzi którzy zamówili pierwszy numer gratis i będzie trzeba za to płacić.

nie Kasiu żeby wysyłali prenumeratę trzeba najpierw za nią zapłacić :p
także nie masz się co martwić, na pewno nie będą Wam wysyłać co 3 miesiące pisemka ;)
a gdyby nie przyszło do Ciebie daj znać podrzucę Ci ;)

Posted

ewelinka_m napisał(a):
nie Kasiu żeby wysyłali prenumeratę trzeba najpierw za nią zapłacić :p
także nie masz się co martwić, na pewno nie będą Wam wysyłać co 3 miesiące pisemka ;)
a gdyby nie przyszło do Ciebie daj znać podrzucę Ci ;)

No ja też jej tak mówiłam. Tylko jeszcze koleżanka do niej przyszła i mówi, że na pewno nam będą przysyłać :mad:
W razie czego będę pisać :p

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

O, to widze, ze nie tlyko ja miałam problemy z wsadzeniem tych gumek:evil_lol: Ale udało się:razz:
Wyszedł już letni numer? Bo chyba już powinien, a jeszcze mi nie przyszedł...

• 3 weeks later...
Posted

Do mnie doszło. Pogniecione, powyginane...:lol: Czy warto? Hmm...tematy ciekawe, pisane przez specjalistów, fajnie się czyta i kartki takie gładziuuutkie, hihi...ale moim zdaniem zdecydowanie za mało jak na cenę 6zł. I reklam nie brakuje.

Posted

Kisses napisał(a):
Ja mam 2 dotychczasowe numery i dla mnie też za mało jak na 6zł... Dlatego pytam, co jest, bo nie wiem, czy warto jechać po to :diabloti:

ja kupiłam ten nowy nr i jest nawet spoko :eviltong:
na pewno miałam więcej czytania niż w poprzednim numerze :evil_lol:
ale jak na taką cenę to rzeczywiście trochę więcej artykułów mogłoby być..

Posted

ja zamawialam prenumerate w zeszły poniedziałek, przelałam odrazu pieniądze i dzisiaj przyszły 2 numery (wiosna i lato) + miska.

Namęczyłam sie troche zeby te gumki wsadzic:evil_lol:, a miska wielka przyda sie na treningi agility do wody