Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Specjalnie poszłam do empika po nowego mojego psa i się zdziwiłam, bo udało mi się też kupić dog&sport :cool3: Uprzedając pytania - kupiłam w złotych tarasach, jeszcze dużo tego tam mają :P

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uprzejmie donoszę, iż nabyłam drogą kupna jeden egzemplarz Dog&Sport, dziś, w Empiku na Marszałkowskiej. I z tego co widziałam to jeszcze sporo zostało:)

Posted

Bewarka napisał(a):
Ja również otrzymałam dziś. :cool3: Wcisnął już ktoś te gumki do spodu miski w te otworki? Cholera, wyrzuce je, bo tylko mi na nerwach działają a jedna się już zgubiła, płytki się raczej nie porysują... :eviltong:

Dostałam w zeszłym tygodniu :) razem z "miską" wielka, która może robić za basenik dla Kokosa. A gumki ... szkoda gadać- poddałam się:-(

Posted

Na początku myślałam, że też się poddam z tymi gumkami:evil_lol: Ale potem nie wciskałam ich na chama, tylko delikatnie, z prawej, z lewej, przekręciłam, dopchnęłam - i siedzą wszystkie trzy:cool3::evil_lol:

Posted

Ja je wyrzuciłam ;P Jedna mi się zgubiła, a z tamtymi nie chciało mi się bawić- głupie to to, na spokojnie nie chciały wejść, a w piwnicy był tylko cięższy młotek, więc sobie darowałam...:eviltong:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

madziasto4 napisał(a):
Do tych, którzy zaprenumerowali:
Dostaliście już najnowszy numer wiosna 2009? Bo ja jeszcze nie :hmmmm:

Wiosna 2009 z miska, tak :)

Posted

[quote name='Cimi']Wiosna 2009 z miska, tak :)
Ja dostałam samą miskę :hmmmm:
Do której zresztą moje psy w całości wlazły :diabloti:

No chyba nie wyrzuciłam razem z kartonem przez przypadek :crazyeye: Nie, to niemożliwe...

Posted

Kashdog napisał(a):
Właśnie przed chwilą wysłałam mail. Mam nadzieję, że jeszcze się załapię. bardzo ciekawi mnie ta gazeta :)

Trochę późno, ale może się jeszcze załapiesz.
Jak już nie ma, to chyba ja mam jeden egzemplarz pierwszego numeru na zbyciu.