jmw Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Gazeta doszła dziś :cool1: Gazeta jest zaje*sta! Ja także zamawiam prenumeratę, jeszcze dziś! :p Quote
14ruda Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ja dostałam własnie.w 4 dni:cool3:Fajna gazetka.Wolę kupować ją niż MP i PP gdzie ciągle to samo,a w szafie mi się już nie mieszczą:diabloti: Quote
Axusia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja tez juz ja dostałam ( jakis tydzien temu). Fajna gazetka - osobiscie bede ja kupowac, ale jak narazie nie znalazłam w niej nic co by mnie powalilo na kolana - nie bylo w niej nic o czym bym jeszcze nie czytała itd. Czekam na jakies nowosci i moze pojawiłyby sie artykuły specjalistów w roznych dziedzinach ? OB, IPO ? FH ? Napewno jest to pozytywna nowosc. Quote
14ruda Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Myslę,że tak będzie .W tym numerze jest troche o agility,więc pewnie z każdej sportowej dziedziny będą artykuły. Quote
tulasy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Myślę, że to pismo ma w pierwszej kolejności zachęcić tych,dla których psi sport jest całkowitą nowością. Ma wprowadzać w temat krok po kroku a więc dla tych ,którzy już biorą udział w zawodach to na razie nic nowego. Ale myślę,że i dla fachowców będą odpowiednie artykuły Basia Quote
Viz Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 tulasy napisał(a):Myślę, że to pismo ma w pierwszej kolejności zachęcić tych,dla których psi sport jest całkowitą nowością. Ma wprowadzać w temat krok po kroku a więc dla tych ,którzy już biorą udział w zawodach to na razie nic nowego. Ale myślę,że i dla fachowców będą odpowiednie artykuły Też mi się tak wydaję. :) Wczoraj dostałam i moim zdaniem pomysł świetny. Quote
Talia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dzisiaj przyszła do nas gazetka. Jest świetna. chyba zamówię prenumeratę ;) Właśnie jak to jest z ta prenumeratą? Przelewa sie tylko te 18zł i przesyłaja co miesiąc? Za przesyłkę nic się nie płaci? Quote
Kisses Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Talia. napisał(a):Dzisiaj przyszła do nas gazetka. Jest świetna. chyba zamówię prenumeratę ;) Właśnie jak to jest z ta prenumeratą? Przelewa sie tylko te 18zł i przesyłaja co miesiąc? Za przesyłkę nic się nie płaci? Dołączam się do pytania Quote
Cambel&Megi Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Talia, to kwartalnik, więc przychodzi co 3 miesiące... :lol: za przesyłkę się nie płaci, skoro nic nie ma o tym napisane... Quote
Talia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cambel&Megi napisał(a):Talia, to kwartalnik, więc przychodzi co 3 miesiące... :lol: za przesyłkę się nie płaci, skoro nic nie ma o tym napisane... No tak zapomniałam, że to kwartalnik:eviltong: Taki mały OT: Czy w prenumeracie PP i MP tez się nie płaci za przesyłkę? Quote
Cambel&Megi Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Talia. napisał(a):No tak zapomniałam, że to kwartalnik:eviltong: Taki mały OT: Czy w prenumeracie PP i MP tez się nie płaci za przesyłkę?Nie........:) Quote
marti91 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja dopiero co zamówiłam i dzisiaj juz mi dwie przyszly:p A bardzo ciekawa, trochę cienka, ale rzeczowa, no i takie praktyczne rady. Chyba też zaprenumeruję;) Swoją drogą ciekawy mieli pomysł, by przesyłać pierwszy nr za darmo, tak to dużo więcej osób się skusiło i tym samym więcej zaprenumeruje;) Quote
Zielsko Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Mysle, ze nastepny numer spodoba sie Wam, bo bedzie grubszy :) i podejrzewam, ze bedzie tam tez wiecej sportow. Quote
wiska Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 dostalam i naprawde fajne...z pewnoscia zaprenumeruje-szczegolnie interesuja mnie artykoly o flyballu no i dowiedzialam sie ,ze u nas we wrocku jest klub przygotowujacy do startow w tej dyscyplinie. Ogolnie godne polecenia-mysle,ze dla kazdego cos sie znajdzie :roll: Quote
Bewarka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Przyszło do mnie wczoraj. Na początku popatrzyłam, przeleciałam i jakieś takie 'chude' mi się to wydawało jak na cene 6 zł. Ale jak zaczęłam czytać to niemal od dechy do dechy :D Bardzo fajna, wartościowa gazeta i w przeciwieństwie do innych czasopism nie ma pińćset reklam na strone, a ogólnie czyta się bardzo przyjemnie. :) Ta micha w prenumeracie do mnie nie przemawia, ale chyba zamówię, bo nie jestem pewna, czy u mnie można taką gazete znaleźć a nie będzie mi się chciało latać po mieście a poza tym taniej jest po prostu. Quote
Bzikowa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Czekamy niecierpliwie bardzo na kolejne numery ;) Quote
Aneta & Ajwi Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A w jakim miesiącu ma się ukazać następny numer? Quote
MakeBelieve Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Za 3 miesiące ;] Zielsko, a takie pytanie. Na jakiej podstawie będą losowane te 3 zestawy karm? Quote
wendka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Następny numer pisma Dog&Sport ukaże sie na poczatku kwietnia 2009 i bedzie go mozna kupic we wszystkich empikach na terenie calego kraju :lol: Na prenumeratę składają sie cztery numery: trzy numery tegoroczne począwszy od nr 2 oraz nr styczniowy z 2010 r. Quote
wendka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Następny numer pisma Dog&Sport ukaże sie na poczatku kwietnia 2009 i bedzie go mozna kupic we wszystkich empikach na terenie calego kraju :lol: Na prenumeratę składają sie cztery numery: trzy numery tegoroczne począwszy od nr 2 oraz nr styczniowy z 2010 r. Quote
Talia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Molli napisał(a):Można jeszcze zamawiać? Raczej tak. Tylko trzeba od razu podać adres, bo mi nie odpisali na pierwszego maila (wysłałam drugiego z adresem) i już myślałam, ze nie przyjdzie, a tu przyszło:eviltong: Quote
Molli Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Napisałam e-maila do nich czy jeszcze można zamawiać, to mi odpisali po ok.5 minutach , że mam podać adres to mi przyślą. Ciekawe dlaczego Tobie nie napisali? Szkoda, że tak późno się dowiedziałam. Gdybym wcześniej znalazłam ten temat, tobym miała fajną lekturę na ferie, a teraz mam ostatni tydzień wolnego, więc przyjdzie po feriach. Quote
Molli Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Zielsko napisał(a):Mysle, ze nastepny numer spodoba sie Wam, bo bedzie grubszy :) i podejrzewam, ze bedzie tam tez wiecej sportow. A wiesz może ile stron będzie miała ta gazeta? Tak mniej więcej. Quote
Rybka_39 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ja napisałam- odpisali od razu. Zapewne zaprenumeruję, najbardziej mnie interesuje frisbee:loveu: Quote
Recommended Posts