Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja tez juz ja dostałam ( jakis tydzien temu).
Fajna gazetka - osobiscie bede ja kupowac, ale jak narazie nie znalazłam w niej nic co by mnie powalilo na kolana - nie bylo w niej nic o czym bym jeszcze nie czytała itd.
Czekam na jakies nowosci i moze pojawiłyby sie artykuły specjalistów w roznych dziedzinach ? OB, IPO ? FH ?

Napewno jest to pozytywna nowosc.

Posted

Myślę, że to pismo ma w pierwszej kolejności zachęcić tych,dla których psi sport jest całkowitą nowością. Ma wprowadzać w temat krok po kroku a więc dla tych ,którzy już biorą udział w zawodach to na razie nic nowego.
Ale myślę,że i dla fachowców będą odpowiednie artykuły
Basia

Posted

tulasy napisał(a):
Myślę, że to pismo ma w pierwszej kolejności zachęcić tych,dla których psi sport jest całkowitą nowością. Ma wprowadzać w temat krok po kroku a więc dla tych ,którzy już biorą udział w zawodach to na razie nic nowego.
Ale myślę,że i dla fachowców będą odpowiednie artykuły

Też mi się tak wydaję. :) Wczoraj dostałam i moim zdaniem pomysł świetny.

Posted

Dzisiaj przyszła do nas gazetka. Jest świetna. chyba zamówię prenumeratę ;)
Właśnie jak to jest z ta prenumeratą? Przelewa sie tylko te 18zł i przesyłaja co miesiąc? Za przesyłkę nic się nie płaci?

Posted

Talia. napisał(a):
Dzisiaj przyszła do nas gazetka. Jest świetna. chyba zamówię prenumeratę ;)
Właśnie jak to jest z ta prenumeratą? Przelewa sie tylko te 18zł i przesyłaja co miesiąc? Za przesyłkę nic się nie płaci?

Dołączam się do pytania

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Talia, to kwartalnik, więc przychodzi co 3 miesiące... :lol:
za przesyłkę się nie płaci, skoro nic nie ma o tym napisane...

No tak zapomniałam, że to kwartalnik:eviltong:
Taki mały OT: Czy w prenumeracie PP i MP tez się nie płaci za przesyłkę?

Posted

Ja dopiero co zamówiłam i dzisiaj juz mi dwie przyszly:p
A bardzo ciekawa, trochę cienka, ale rzeczowa, no i takie praktyczne rady. Chyba też zaprenumeruję;)
Swoją drogą ciekawy mieli pomysł, by przesyłać pierwszy nr za darmo, tak to dużo więcej osób się skusiło i tym samym więcej zaprenumeruje;)

Posted

dostalam i naprawde fajne...z pewnoscia zaprenumeruje-szczegolnie interesuja mnie artykoly o flyballu no i dowiedzialam sie ,ze u nas we wrocku jest klub przygotowujacy do startow w tej dyscyplinie.
Ogolnie godne polecenia-mysle,ze dla kazdego cos sie znajdzie :roll:

Posted

Przyszło do mnie wczoraj. Na początku popatrzyłam, przeleciałam i jakieś takie 'chude' mi się to wydawało jak na cene 6 zł. Ale jak zaczęłam czytać to niemal od dechy do dechy :D Bardzo fajna, wartościowa gazeta i w przeciwieństwie do innych czasopism nie ma pińćset reklam na strone, a ogólnie czyta się bardzo przyjemnie. :) Ta micha w prenumeracie do mnie nie przemawia, ale chyba zamówię, bo nie jestem pewna, czy u mnie można taką gazete znaleźć a nie będzie mi się chciało latać po mieście a poza tym taniej jest po prostu.

Posted

Następny numer pisma Dog&Sport ukaże sie na poczatku kwietnia 2009 i bedzie go mozna kupic we wszystkich empikach na terenie calego kraju :lol:

Na prenumeratę składają sie cztery numery: trzy numery tegoroczne począwszy od nr 2 oraz nr styczniowy z 2010 r.

Posted

Następny numer pisma Dog&Sport ukaże sie na poczatku kwietnia 2009 i bedzie go mozna kupic we wszystkich empikach na terenie calego kraju :lol:

Na prenumeratę składają sie cztery numery: trzy numery tegoroczne począwszy od nr 2 oraz nr styczniowy z 2010 r.

Posted

Molli napisał(a):
Można jeszcze zamawiać?

Raczej tak. Tylko trzeba od razu podać adres, bo mi nie odpisali na pierwszego maila (wysłałam drugiego z adresem) i już myślałam, ze nie przyjdzie, a tu przyszło:eviltong:

Posted

Napisałam e-maila do nich czy jeszcze można zamawiać, to mi odpisali po ok.5 minutach , że mam podać adres to mi przyślą.
Ciekawe dlaczego Tobie nie napisali?
Szkoda, że tak późno się dowiedziałam.
Gdybym wcześniej znalazłam ten temat, tobym miała fajną lekturę na ferie, a teraz mam ostatni tydzień wolnego, więc przyjdzie po feriach.

Posted

Zielsko napisał(a):
Mysle, ze nastepny numer spodoba sie Wam, bo bedzie grubszy :) i podejrzewam, ze bedzie tam tez wiecej sportow.

A wiesz może ile stron będzie miała ta gazeta?
Tak mniej więcej.