Obama Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Czy ktoś mógłby sprawdzić gdzie jest drukowany Dog & Sport? Chodzi mi o nazwę drukarni.Dzięki Quote
Marchewkowy Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Czy w którymś numerze była kontynuacja opisów technik rzutów frisbee z numeru wiosna 2009? Quote
Stevie Rae Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Dziewczyny, wiecie może którego nowy numer? :) Quote
WildH Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Obama napisał(a):Czy ktoś mógłby sprawdzić gdzie jest drukowany Dog & Sport? Chodzi mi o nazwę drukarni.Dzięki Na pierwszej stronie pisze DRUK: Grafis Wydawnictwo i Poligrafia. Quote
Cheryl Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Przymierzam się do zamówienia prenumeraty i zamówić jakoś nie mogę xP Quote
Cheryl Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Archiwalne numery można chyba czytać online :) Quote
Magdava Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Można zamówić numery archiwalne,oprócz numerów: 1 i 4, których nakład już się wyczerpał (są za to dostępne do przeczytania on-line na naszej stronie www.dogandsport.pl). Najnowszy numer 10 - ukaże się już na początku lipca :) Quote
motyleqq Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Magdava napisał(a):Można zamówić numery archiwalne,oprócz numerów: 1 i 4, których nakład już się wyczerpał (są za to dostępne do przeczytania on-line na naszej stronie www.dogandsport.pl). Najnowszy numer 10 - ukaże się już na początku lipca :) dzięki za odpowiedź :) Quote
karola&gacek Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Numer 1/2011 dostałam jako gratis do zakupów w moim zoologu-i muszę powiedzieć, że bardzo dziekuje za to bo mimo że interesowały mnie tylko pare artykułów dużo z nich wyniosłam (początkująca w sportach). Bardzo ciekawy wywiad z Martą, Figą i Jadźką. I ogólnie z fajnego materiału jest wykonana gazeta :) Quote
Magdava Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nat-Mare, najnowszy numer już jest w drukarni, także za kilka dni będziemy go rozsyłać do prenumeratorów :) Pozdrawiam Quote
Riannei&Garshii Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Czekam na swoją prenumeratę, a tymczasem z DCDC przywiozłam dwa numery i są super. Polecam. ;) Quote
Stevie Rae Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Magdava napisał(a):Nat-Mare, najnowszy numer już jest w drukarni, także za kilka dni będziemy go rozsyłać do prenumeratorów :) Pozdrawiam Nie mogę się doczekać! :) Quote
Magdava Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NR 2 (10) 2011 W najnowszym numerze: - Dock Diving - po raz pierwszy w Polsce - Komunikacja w sporcie (część 1) - Przewodnik agilitowego debiutanta - Trening obrotu na tzw. shoocie - flyball - Tropienie sportowe (część 2) - Agilitowiec na zawodach frisbee, czyli DCDC Wrocław 2011 - Olga Kwiecień-Maniewska - Pam Martin - roztańczona szkoleniowiec - Presja w zaganianiu - Dogtrekking - trasa z widokami - Rehabilitacja psa - Pierwsza pomoc u psów - Szacunek, porozumienie i partnerstwo - psy asystujące - Pies też człowiek - relacja z wykładu Turid Rugaas na temat emocji u psów - Dogfrisbee - nowe hobby Marka? - DOGonić marzenia, kolejny sezon Więcej na stronie www.dogandsport.pl Quote
Magdava Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NR 2 (10) 2011 W najnowszym numerze: - Dock Diving - po raz pierwszy w Polsce - Komunikacja w sporcie (część 1) - Przewodnik agilitowego debiutanta - Trening obrotu na tzw. shoocie - flyball - Tropienie sportowe (część 2) - Agilitowiec na zawodach frisbee, czyli DCDC Wrocław 2011 - Olga Kwiecień-Maniewska - Pam Martin - roztańczona szkoleniowiec - Presja w zaganianiu - Dogtrekking - trasa z widokami - Rehabilitacja psa - Pierwsza pomoc u psów - Szacunek, porozumienie i partnerstwo - psy asystujące - Pies też człowiek - relacja z wykładu Turid Rugaas na temat emocji u psów - Dogfrisbee - nowe hobby Marka? - DOGonić marzenia, kolejny sezon Więcej na stronie www.dogandsport.pl Quote
angineuuka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 heej , powie mi ktos gdzie mogę tą gazetkę kupić ? :d Quote
Qeeriefire Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Angi napisał(a):heej , powie mi ktos gdzie mogę tą gazetkę kupić ? :d u mnie w empiku można kupić ;) Quote
Magdava Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Tak jak Collie napisała, pojedyncze egzemplarze kwartalnika Dog&Sport można kupić tylko w empikach. Jest też dołączany do karmy Dog Chow w wybranych sklepach zoologicznych. Natomiast zachęcamy do zamówienia prenumeraty na stronie www.dogansport.pl, to najpewniejszy sposób otrzymania wszystkich numerów. W prenumeracie jeden numer jest gratis (pojedynczy egzemplarz kosztuje 6 zł, w prenumeracie 4 numery 18 zł). Przesyłka jest bezpłatna i dodatkowo do każdej prenumeraty dodajemy frisbee Dog Chow :) Pozdrawiam Quote
Stevie Rae Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 A na kiedy planujecie wysyłać już nowy numer? :) Mam na myśli 3 na 2011. Quote
Stevie Rae Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Dziękuję za info, bo mam takie wrażenie że między 1 a drugim numerem minęło parę miesięcy, zastanawiałam się czy tak samo będzie i teraz :) Już nie mogę się doczekać :) Quote
Recommended Posts