magda_z Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 YouTube - Puchar Polski Agility 2009 Bytom BUMER YouTube - Puchar Polski Agility 2009 Bytom BLOOM http://www.youtube.com/watch?v=VIjoCspxf-U YouTube - Puchar Polski Agility 2009 Bytom ELI Quote
Jakaranda Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='wendka']Tak myslalam :evil_lol: Jakaranda wielkie dzieki za fotki mojego stwora :multi: A zdradzisz nam jak je podpisywac? Nie trzeba podpisywać. Kto chce niech sobie przekleja. Wafelek - zdjęć spoza toru jest jeszcze trochę ale nie wiedziałam czy je wrzucać. Jeszcze jest trochę zdjęć z trawnika przed halą ale to na wieczór. Felki Ghandi i Jazz - do konkursów też kiedyś dorosnę. To były bardzo fajne dwa dni, szkoda że aku padło a nie miałam zapasowego. Gdyby jakieś moje zdjęcie znalazło się w ogłoszeniu o sprzedaży psów "rasowych ale bez rodowodu" to proszę o info, bo na to się nie zgadzam. Quote
Aussie Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jakaranda - dzięki za fotki moich suczy :-) Magda_z - za filmik z naszą dętką :evil_lol: Quote
Ifat Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Gratulacje dla wszystkich zawodników oraz słowa uznania dla osób, które pracowały przy organizacji zawodów agility. Warto również pamiętać o p. Marku Frycu, bez którego Silesia Cup w ogóle nie miało by miejsca. PS. Takie pytanie laika - dlaczego jeden pies przed startem został posadzony na kocyku? Quote
Bzikowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ifat napisał(a): PS. Takie pytanie laika - dlaczego jeden pies przed startem został posadzony na kocyku? Z pewnością była to suka w cieczce. Quote
Magda&Bloom Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 dzięki za filmiki Blooma - ekstra!!!!! szczególnie ten niedzielny jumping (w ogóle Bloom w niedziele się rozkręcił i biegał ładniutko :loveu: ) a ma ktoś jeszcze niedzielne agility i drugi jumping? :lol: pozdr. :loveu: Quote
Wafelek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Magda - jak coś, to my mamy sfilmowane wszystkie przebiegi, cierpliwości - jak skończy się nam praca związana jeszcze z zawodami, to je albo wrzucimy, albo... zobaczymy jeszcze :-) Tak, trzeba wspomnieć o Marku Frycu - który choć w psim sporcie obecny od wieki wieków;), to jak sam żartował "jeszcze nigdy w życiu tyle dla agi nie zrobił" :diabloti: Bez IPO i p.Marka Fryca Silesia Cup nie doszłoby do skutku, choć dla wielu IPO było zdaje się niezauważalne (poza IPO-sklepem:), niektórzy pytali się mnie wręcz "a gdzie ono jest?" :-) - i bardzo dobrze, bo to znaczy że nikt nikomu nie przeszkadzał. Ale warto pamiętać, że te dwie dyscypliny na zawodach stanowiły integralną całość, i SILESIA CUP bez inicjatywy i działań p.Marka po prostu nie miałoby miejsca! Quote
Wafelek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Trochę naszych fot - aparat obsługiwali Przemek (ten od "ja tu tylko noszę przeszkody" :diabloti:) i Jakaranda. Quote
Wafelek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 To wszystko. Jeszcze będzie trochę zdjęć spoza toru, ale to już później ;-) Quote
Wafelek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Słuchajcie, na hali (chyba w szatni) znaleźliśmy plastikową niebieską miskę - nikt z naszych się do niej nie przyznał, więc zapewne to zguba któregoś z zawodników. Przyznawać się, to oddamy przy okazji. W każdym bądź razie miska tęskni i sobie grzecznie u mnie czeka na właściciela ;) Quote
Luzia15 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Super fotki! ;) Czekamy na więcej. P.S. Ma ktoś więcej zdjęć Umy? ;) Quote
Recommended Posts