Marysia_i_gończy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 I ja dziękuję za przemiłe zawody :multi: Quote
ogromek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Nam tez się bardzo podobało, torki fajne sędzina sympatyczna wiec za rok tez sie piszemy :cool3: Quote
Mokka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dzięki za zawody - kolejny region Polski zdobyty dla agility :lol:. Miejsce, że tak powiem, bardzo odpowiednie :lol:, mam nadzieję, że będzie możliwość, aby tam wrócić. Ja byłam bardzo zadowolona z szatni, w której nie było tłoku (pomimo wcześniejszych obaw), a także z możliwości wybiegania i wyspacerowania piesów tuż obok. Quote
Magda.P Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 My również dziękujemy za przemiłą imprezę. Z pewnością zjawimy się za rok :) Quote
wendka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ja rowniez pieknie dziekuje za swietne zawody, dla mnie bardzo udane :loveu: Bozeno, pierwsze zawody na Ślasku a Wasz debiut organizacyjny byl super :multi: Juz nawet sobie zartowalismy, ze jedynie brakuje lezaczkow oraz kelnerek roznaczacych redsa :evil_lol: Sedzina bardzo fajna, torki wymagajace aczkolwiek szalenie przyjemne. Na kolejnych Waszych zawodach na pewno bedziemy jak i rowniez w lipcu w Zabrzu :lol: Quote
Magda&Bloom Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zawody super. Cieszę się, że mogliśmy pomóc w organizacji i że pomoc została doceniona :p Mam nadzieję, że za rok również będziemy się tak dobrze bawić w Waszym towarzystwie :loveu: Do zobaczenia ;) Quote
Edyta & Regis Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='wendka']Ja rowniez pieknie dziekuje za swietne zawody, dla mnie bardzo udane :loveu: Wendka: czy to znaczy, że mam Wam gratulować trzeciej łapy?:razz: Quote
Mokka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Edyta & Regis']Wendka: czy to znaczy, że mam Wam gratulować trzeciej łapy?:razz: Jaka domyślna, bestja :evil_lol: Quote
Edyta & Regis Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Mokka napisał(a):Jaka domyślna, bestja :evil_lol: Zaraz 'bestia":stop:. No nic to, trza się brać do roboty, bo za chwilę zostaniemy w tych jedynkach z Regisławskim sami:mad:. Jakby się tak zwolnić z roboty, miałabym więcej czasu na treningi:PROXY5: Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 My również dziękujemy za fajne zawody. Dla nas były bardzo udane - 2 łapy - ale od łap ważniejsza chyba możliwość nauki i podnoszenia poziomu umiejetności. Zuzia i Ghandi coraz lepiej:multi: Pozdrowienia od szeltasów Quote
beta Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 My też dziekujemy za zawody. Torki fajne :D Mamy drugą nogę do A2 :D. Miesce też, spacery przy tej pogodznie to przyjemność. Organizacja w porządku, każdy uczy się na błędach, a komputery - cóż zdarza sie. Co prawda zawody skończyły sie mocno późno... ale dorłyśmy. Pozdrawiam Marzena i Coffe. Quote
Edyta & Regis Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 beta napisał(a):My też dziekujemy za zawody. Torki fajne :D Mamy drugą nogę do A2 :D. Miesce też, spacery przy tej pogodznie to przyjemność. Organizacja w porządku, każdy uczy się na błędach, a komputery - cóż zdarza sie. Co prawda zawody skończyły sie mocno późno... ale dorłyśmy. Pozdrawiam Marzena i Coffe. To Wam też serdecznie gratuluję! Sami wymiatacze wokół mnie;)... Quote
Sajko Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 My też dziękujemy za zawody, bardzo miłe i przyjemne, no i hala fajowa z zielonymi terenami dookoła. Nie mam co narzekać, przywożąc do domu mistrza i wicemistrza śląska;) Miejsce na zawody naprawdę genialne (dzięki za halę, przy takim ociepleniu draniu by chyba padł na otwartym powietrzu), a ekipa organizacyjna bardzo zaangażowana (bardzo podobał mi się pomysł na koszulki z napisami, że dana osoba nosi tu tylko przeszkody:p), a do tego zawody IPO na tyle odsunięte, że strzały nie wpędziły w schizę bezy. Jednak rozdanie nagród w niedzielę przyprawiło mnie o mocnego nerwa, bo po polskich drogach blisko i szybko do domu nie jest, człowiek coraz bardziej zmęczony im później się robi, a w poniedziałek bladym świtem do pracy, gdzie też odpocząć nie dają. Tym bardziej, że prawidłowe wyniki wisiały na korytarzu, a na samo rozdanie już czekaliśmy po zakończeniu zawodów. Sporo osób deklarowało chęć pomocy przy samych zawodach, wystarczyło słowo, a w trakcie zerówek pare osób mogło usiąść, wypisać dyplomy, książeczki, sprawdzić wyniki i nie byłoby problemu. tym bardziej, że sama łaziłam w sobotę dokładnie 4 razy z pytaniem, w czym mogę pomóc... ale generalnie, miło było i chętnie jeszcze raz przyjedziemy. Sędzina jak zwykle miła, torki fajne, jednak mam wrażenie, że jak w czechach u niej biegaliśmy, to nie podchodziła tak liberalnie do tematu odmów. No ale że nadal deklaruje zachwyt bullem- wszystko jej zostaje wybaczone:lol: Dzięki za fajne zawody i ekipie i oddziałowi Bytom, cieszymy się, że zawody na śląsku zostały zainaugurowane, w lipcu w zabrzu również się stawimy. I bardzo dziękuję za nagrodę specjalną dla najlepszego szelciaka- co prawda obdarowana z wyższością wzgardziłą super zabawką (pływające duże kółko), ale za to draniu jest nią tak zachwycony, że została głęboko schowana, aby miała szansę przynajmniej raz zostać wypróbowana w wodzie:evil_lol: p.s. bardzo bym prosiła o nie wysyłanie pucharku brakującego i dyplomów, odbierzemy jak spotkamy się na następnych zawodach.:razz: Quote
wendka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Edyta & Regis']Wendka: czy to znaczy, że mam Wam gratulować trzeciej łapy?:razz: Nie przejmuj sie, w dwojeczkach poczekamy na Was ;) Limit lapek na ten rok zostal juz wyczerpany :evil_lol: Quote
zelek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 My też dziękujemy organizatorom! Mam nadzieję, że Wasze zawody na stałe wejdą do kalendarza. Atmosfera była super i nawet detkowało się miło ;) Niestety nie zostaliśmy na zakończenie - obowiązki studenckie wzywały... Wklejam kilka zdjęć, które mam - a nie mam dużo, bo coś ciemno było i na tyle miło, że nie chciało się samotnie siedzieć z aparatem ;) Suri Benek Koka Amper Yoda Jak ktoś chce sobie zdjęcia gdzieś zabrać - nie ma sprawy, tylko niech mi da znać na PW gdzie :) Quote
Edyta & Regis Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 wendka napisał(a):Nie przejmuj sie, w dwojeczkach poczekamy na Was ;) Limit lapek na ten rok zostal juz wyczerpany :evil_lol: "Never say: never again";)Gratulacje dziewczyny!:klacz: Przynajmniej mogę teraz liczyć na jakieś fajne zdjęcia z zawodów, bo dotąd zawsze miałaś wymówkę, że za blisko Was biegam i nie zdążysz:mad: Quote
zelek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Fiona Lilo Milo (?) Jinx Tola Tutaj znajdziecie kilka fotek więcej: Picasa Web Albums - Magda - Czeladz - Puc... Quote
zelek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Nie ma za co - Kokowa robiła wrażenie :) normalnie border w ciele goldena :diabloti: Quote
Monsun Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 zelek, Dzięki za Ampersona! Zdjęcie świetnie obrazuje stan umysłu, który dopada mojego psa po zrzutce ;) .. I przy okazji wielkie podziękowania za imprezę dla Organizatorów. Przyjeżdżam do Was za rok. Quote
Rauni Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 http://lh4.ggpht.com/_OVrXSlNAgP4/SdkmW8wbLHI/AAAAAAAAASQ/RGZg5wILvas/_MG_5242.jpg To nie Sunday, to Lilo, jej braciszek. A gończy to raczej nie Una, aczkolwiek nie jestem w stanie stwierdzić, czy to Malma czy Saga :evil_lol: Quote
Recommended Posts