Jump to content
Dogomania

Puchar Polski 2009 Bytom, 4-5.04.2009

Recommended Posts

Posted

Przypominam jeszcze wszystkim, żeby nie zapomnieć o zabraniu ze sobą świadectwa aktualnych szczepień psa (wścieklizna), bo to konieczne do kontroli weterynaryjnej (psów towarzyszących psom startującym też to dotyczy!)

I jeszcze informacja dot.parkingów: na pewno nie zmieszczą się wszyscy na parkingu przed samą halą, niestety jest on dość mały, tak że przygotujcie się na to, że część z was będzie musiała zaparkować z boku, z tyłu hali, przy ulicach itp. - wokół całego obiektu powinno być wystarczająco miejsca, tylko - nooo nie każdy będzie miał blisko ;-)
Ogrodzony parking przed zajazdem koło boiska jest dostępny tylko dla gości hotelowych.

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wafelek']Heh no już nie nabijajcie się z biednego zagonionego człowieka :eviltong: - trzeba było wcześniej zwrócić uwagę, to bym zmieniła :diabloti: a tak, hmm obawiam się, że do katalogu też Cię błędnie wpisałam, że jesteś z Bydgoszczy... sorry za tę przypadkową przeprowadzkę...:oops: ;-)

Ale w tych najważniejszych dokumentach jest prawidłowo ;)
Ale jaki blad....:niewiem:

Ja jestem z Bydgoszczy.....

Posted

PATIszon napisał(a):
Ale jaki blad....:niewiem:

Ja jestem z Bydgoszczy.....

ee no to Wendka -zakładam że nieświadomie - mnie postem powyżej skołowała, aż sprawdziłam dokładniej - wszak jesteś i Bydgoszcz, i Warszawa - stąd się dałam skołować :diabloti: ;-)

Co do hotelu "Sportowy" - podejrzewam, że na upartego to nawet i doczołgać się można z niego na halę. Znaczy się mam na myśli, że jest dość blisko.

Co do biletów - wstęp jest wolny. Płatny jest dla nie-zawodników tylko katalog, jakby ktoś chciał sobie zanabyć ;-)

Posted

Wafelek napisał(a):

Co do hotelu "Sportowy" - podejrzewam, że na upartego to nawet i doczołgać się można z niego na halę. Znaczy się mam na myśli, że jest dość blisko.

Nawet nie wiesz jaka to dla mnie dobra wiadomosc.
Po pierwszej detce upije sie z rozpaczy i porzucajac auto doczolgam do hotelu.:placz:

Posted

PATIszon napisał(a):
Nawet nie wiesz jaka to dla mnie dobra wiadomosc.
Po pierwszej detce upije sie z rozpaczy i porzucajac auto doczolgam do hotelu.:placz:

Ja stobom!:evil_lol:
Sajkowe piwo jezdzi ze mna od Wloclawka:cool3:

Posted

Kurde, aż żałuje, że ze mnie taki matoł i się za późno zorientowala, ze na te zawody mogę jechać :angryy: Całkiem fajnie sie zapowiadają :cool3:

Posted

wendka napisał(a):
Ja stobom!:evil_lol:
Sajkowe piwo jezdzi ze mna od Wloclawka:cool3:

Przyłączam się, jak tylko Viguś skoczy strefę na kładce, a zapewne to zrobi... :diabloti:

Posted

Ja będę jednak z Pongiem, bo nie mam go z kim zostawic. Więc jeśli ktoś by nas zobaczył to proszę się nie krępowac tylko do nas podejśc :eviltong::cool3:
Mam nadzieję, że jak przyjdę z niestartującym psem to nie będzie to problem

Posted

Bardzo dziękuję za zawody, było przesympatycznie, świetny pomysł z nagrodami specjalnymi, a nagroda dla najlepszej detki to już w ogóle był full wypas :lol: :loveu:. Bardzo dobrze się bawiłam, panowała fajna familijna atmosfera, torki moim zdaniem bardzo przyjemne, zresztą ja w ogóle lubię tę sędzię i oczywiście melduję się na kolejnych Waszych zawodach :razz:.

A jeszcze sobie przy okazji trochę IPO pooglądałam :loveu:.

Posted

Rauni napisał(a):
Bardzo dobrze się bawiłam, panowała fajna familijna atmosfera,.

Kurcze, a ja zauwazylam zupelnie cos innego. W niedziele poziom agresji wzrosl jakos dziwnie bardzo i wszyscy na siebie warczeli, psy tez....:roll:

Ale ogolnie, zawodu super fajne! Hotel rzut beretem od hali, teren do spacerkow zarabisty, do sklepu blisko :drinking:

A sobotnia integracja u Bydgoszczy w pokoju, bomba!:loveu:

Posted

ja rowniez bardzo dziekuje za super przyjemne zawody - atmosfera moim skromnym zdaniem byla bardzo zachecajaca, a zlota detka cudowna ;) sedzina super mila, troszke ze zbyt duzym przymrozeniem oka sedziowala jak dla mnie, to jednak ustawiala fajne torki na porozpedzanie sie :)
za rok tez postaramy sie pojawic :)

Posted

Ja rowniez dzekuje za zawody , brakowało ostanio takiego relaxu na zawodach , milej atmosfery , milych pogaduszkow , hala super jesli chodzi o zawody , tam gdzie klatki chlodek , tor przy super trybunach , nie no poprostu bardzo bardzo udane zawody a mala wpadke z wynikami mozna pominac , kazdemu sie zdarza :)

Mimo iz wyjazd rozpoczal sie dla mnie zle , przez co humor srednio dopisywał , warto bylo przyjechac na "wariackich" papierach :D

Pozdrawiamy

Posted

Bozeno i ekipo, ogromne podziekowania za bardzo udane zawody. W roli organizatorow-debiutantow spisaliscie sie na medal! Mam nadzieje, ze zawody wpisza sie do kalendarza na stale, ja na pewno melduje sie na nastepnych :-)

Posted

Zacznę od tego, żebyście się w ogóle nie przejmowali problemikiem z wynikami. Złośliwośc komputerów i drukarek na zawodach nie zna granic i nie damy im się pokonać! Decyzja poczekajcie chwile , sprawdzimy - słuszna.

Macie bardzo fajna, zgrana i przemiłą ekipę. Nikogo nie trzeba było popedzać:cool3: Warunki do organizowania zawodów wspaniałe, więc prosze tego na drugi rok nie zmarnować.:lol:

Bardzo dziękuję za możliwośc pobiegania. Pierwszy raz odważyłam się z trzema psami i muszę powiedzieć, że dało mi do wiwatu. Miło było stać na podium w towarzystwie gończych i pirenejczyków (Gota i Anti - ogromne gratulacje:multi:)

Przepraszam publicznie Magdę od Yody, że ja owarczałam publicznie chociaż swego niecnego czynu nie żałuję.

Podsumowując : Było super!

Liczę na filmiki i wyniki

Posted

Takze przyłaczam sie do podziękowań, warunki na zawody super, bardzo fajnie ze pomyśleliscie o piątkowym treningu. I licze ze będzie to impreza cykliczna jak zapowedział Wasz przewodniczacy. My napewno sie stawimy bo sie nam bardzo podobało u Was ;)