Jump to content
Dogomania

Puchar Polski 2009 Bytom, 4-5.04.2009

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wendka']Tak myslalam :evil_lol:

Jakaranda wielkie dzieki za fotki mojego stwora :multi: A zdradzisz nam jak je podpisywac?

Nie trzeba podpisywać. Kto chce niech sobie przekleja.

Wafelek - zdjęć spoza toru jest jeszcze trochę ale nie wiedziałam czy je wrzucać.
Jeszcze jest trochę zdjęć z trawnika przed halą ale to na wieczór.

Felki Ghandi i Jazz - do konkursów też kiedyś dorosnę.

To były bardzo fajne dwa dni, szkoda że aku padło a nie miałam zapasowego.

Gdyby jakieś moje zdjęcie znalazło się w ogłoszeniu o sprzedaży psów "rasowych ale bez rodowodu" to proszę o info, bo na to się nie zgadzam.

Posted

Gratulacje dla wszystkich zawodników oraz słowa uznania dla osób, które pracowały przy organizacji zawodów agility.
Warto również pamiętać o p. Marku Frycu, bez którego Silesia Cup w ogóle nie miało by miejsca.

PS.
Takie pytanie laika - dlaczego jeden pies przed startem został posadzony na kocyku?

Posted

dzięki za filmiki Blooma - ekstra!!!!! szczególnie ten niedzielny jumping (w ogóle Bloom w niedziele się rozkręcił i biegał ładniutko :loveu: )

a ma ktoś jeszcze niedzielne agility i drugi jumping? :lol:

pozdr. :loveu:

Posted

Magda - jak coś, to my mamy sfilmowane wszystkie przebiegi, cierpliwości - jak skończy się nam praca związana jeszcze z zawodami, to je albo wrzucimy, albo... zobaczymy jeszcze :-)

Tak, trzeba wspomnieć o Marku Frycu - który choć w psim sporcie obecny od wieki wieków;), to jak sam żartował "jeszcze nigdy w życiu tyle dla agi nie zrobił" :diabloti:
Bez IPO i p.Marka Fryca Silesia Cup nie doszłoby do skutku, choć dla wielu IPO było zdaje się niezauważalne (poza IPO-sklepem:), niektórzy pytali się mnie wręcz "a gdzie ono jest?" :-) - i bardzo dobrze, bo to znaczy że nikt nikomu nie przeszkadzał. Ale warto pamiętać, że te dwie dyscypliny na zawodach stanowiły integralną całość, i SILESIA CUP bez inicjatywy i działań p.Marka po prostu nie miałoby miejsca!

Posted

Słuchajcie, na hali (chyba w szatni) znaleźliśmy plastikową niebieską miskę - nikt z naszych się do niej nie przyznał, więc zapewne to zguba któregoś z zawodników. Przyznawać się, to oddamy przy okazji.
W każdym bądź razie miska tęskni i sobie grzecznie u mnie czeka na właściciela ;)