martka1982 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Sara pojechała do domu pod koniec września 2010:) Sara tkwi w schronisku od 2005 roku, kiedy to zimą została znaleziona na torach kolejowych z uszkodzoną łapką. Kiepski początek nieprawdaż? Z łapką już jest dobrze, rekonwalescencja dawno za nią, a nikt nadal jej nie pokochał..........Od tamtej pory Sara nie ufa człowiekowi tak od razu - musi się przekonać,że nie spotka jej już żadna krzywda i nie wyląduje znowu na bruku. Sara lubi, gdy się jej rzuca kamienie, uwielbia pływać w wodzie, wyciągać z niej patyki, ładnie chodzi na smyczy i wydawałoby się,że wszystko jest ok, gdyby nie to,że Sara nadal nie ma domu..........ile jeszcze przyjdzie jej siedzieć w schronisku? To młoda suczka (ur.2004r.), jest po sterylizacji i do szczęścia brakuje jej tylko jednego - jej nowego, upragnionego i od dawna wyczekiwanego właściciela! Jeśli znasz kogoś kto mógłby dać Sarze dom, lub pomóc w jego szukaniu, to prosimy o pomoc w uszczęśliwieniu suni. A oto ona: Quote
Karolcia_ko5 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Dodam, że Sarula lubi się powylegiwać. Przybiera wtedy bardzo fajne pozycje..do góry brzuchem najczęściej. Teraz przebywa na ogólnym wybiegu, ale jak mieszkała w pomieszczeniu - broniła wszystko fotela, michy i drzwi, do domu obcego chyba by też nie wpuściła ;) A dla kamienia zrobi wszystko, jak długo jej się nie chce dać to podgryza, albo ciągnie za nogawke.. cwaniara.... Może uda mi się nagrać jakiś fajny filmik z Sarulką.. Oto jej ulubione pozycje: Mam jeszcze inne, ale nie mogę znaleść. Quote
martka1982 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Sara wytrwale czeka a my trzymamy kciuki Quote
maarit Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Sara -kiepski początek, a co dalej??? - ogloszenia.e-gratka.info adopcjapsa.pl adopcje.org-po akcept. zwierzaki.org nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl - po akcept. Quote
Sabina02 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Cudna suczynka! :loveu: I nie ma Allegro. Zaraz jej zrobie... :lol: Quote
Sabina02 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Narazie zrobilam Saruni te ogloszonka: :lol: Allegro Alegratka Quote
ala Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 martka1982, nie wiem czy te banerki,które dzisiaj porobiłam Ci odpowiadają ale przy tych wielkościach :mad:nie umię zrobić bardziej wyraźnych:angryy: Quote
martka1982 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Pewnie ala! Jak najbardziej mi odpowiadają:) miejsca mi nie starczy, aby je wkleić wszystkie:) Quote
martka1982 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Sabina02']Narazie zrobilam Saruni te ogloszonka: :lol: Allegro Alegratka Sabina! Dziękuję! Może teraz coś ruszy w sprawie adopcji Sary. Trzymam kciuki:) Quote
stokrotka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ale cisza................:placz: :placz: :placz: Quote
ala Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Zamyślona Sarunia,pewnie zastanawia się co z tym domkiem:shake: "" rel="external nofollow noopener"> Quote
Sabina02 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Oto wszystkie ogloszonka Saruni, ktore zrobilam ja: :lol: Allegro Alegratka Animalia 4lapy E-Oferty BonoPolska KupiePsa KupSprzedaj Ogloszenia.24Polska PrzygarnijZwierzaka CentrumOfert Quote
Sabina02 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 martka1982 napisał(a):Dziękuję Sabina:) Zawsze do usług... :lol: Quote
Recommended Posts