Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara pojechała do domu pod koniec września 2010:)

Sara
tkwi w schronisku od 2005 roku, kiedy to zimą została znaleziona na torach kolejowych z uszkodzoną łapką. Kiepski początek nieprawdaż?
Z łapką już jest dobrze, rekonwalescencja dawno za nią, a nikt nadal jej nie pokochał..........Od tamtej pory Sara nie ufa człowiekowi tak od razu - musi się przekonać,że nie spotka jej już żadna krzywda i nie wyląduje znowu na bruku.
Sara lubi, gdy się jej rzuca kamienie, uwielbia pływać w wodzie, wyciągać z niej patyki, ładnie chodzi na smyczy i wydawałoby się,że wszystko jest ok, gdyby nie to,że Sara nadal nie ma domu..........ile jeszcze przyjdzie jej siedzieć w schronisku?

To młoda suczka (ur.2004r.), jest po sterylizacji i do szczęścia brakuje jej tylko jednego - jej nowego, upragnionego i od dawna wyczekiwanego właściciela!

Jeśli znasz kogoś kto mógłby dać Sarze dom, lub pomóc w jego szukaniu, to prosimy o pomoc w uszczęśliwieniu suni. A oto ona:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodam, że Sarula lubi się powylegiwać. Przybiera wtedy bardzo fajne pozycje..do góry brzuchem najczęściej. Teraz przebywa na ogólnym wybiegu, ale jak mieszkała w pomieszczeniu - broniła wszystko fotela, michy i drzwi, do domu obcego chyba by też nie wpuściła ;) A dla kamienia zrobi wszystko, jak długo jej się nie chce dać to podgryza, albo ciągnie za nogawke.. cwaniara.... Może uda mi się nagrać jakiś fajny filmik z Sarulką..

Oto jej ulubione pozycje:

Mam jeszcze inne, ale nie mogę znaleść.

• 4 weeks later...
Posted

martka1982,
nie wiem czy te banerki,które dzisiaj porobiłam Ci odpowiadają ale przy tych wielkościach :mad:nie umię zrobić bardziej wyraźnych:angryy: