Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Juta']Widzieliście to??? Ale numer odstawili ! Całkiem inna obsada sędziowska niż pierwotnie zapewniali !:angryy:
Dali popis, dali ....... Ciekawe czy aby na pewno przypadkiem wymienili połowę sędziów na inny skład?! Zobaczcie, że z podanej na ich pierwotnym informatorze listy zostało mniej niż połowę sędziów.

SOBOTA

http://www.skj.sk/spring09/kruhy_sobota.doc

NIEDZIELA

http://www.skj.sk/spring09/kruhy_nedela.doc

Ale jaja robią

Szlag mnie trafił :angryy:... zgłaszałam tylko na jeden dzień i właśnie ze względu na sędzinę :mad:. To druga wystawa w tym roku na Słowacji gdzie zmieniają nam sędziego na niekorzyść :angryy:.

Posted

simbik napisał(a):
Szlag mnie trafił :angryy:... zgłaszałam tylko na jeden dzień i właśnie ze względu na sędzinę :mad:. To druga wystawa w tym roku na Słowacji gdzie zmieniają nam sędziego na niekorzyść :angryy:.

Mam dokładnie tak samo :diabloti:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
potwierdzenie dotarło:p jak miło z ich strony

Do mnie też dotarło potwierdzenie ze Słowacji. Wczoraj. Potwierdzenie na... Bańską Bystrzycę :diabloti:
Ps.
Ale choć Słowacy wysyłają późno, to myślę, że w moim przypadku, to wina naszej poczty.
Ps. 2
Ktoś się wybiera do Bratysławy tylko na sobotę ?

Posted

aro napisał(a):
Do mnie też dotarło potwierdzenie ze Słowacji. Wczoraj. Potwierdzenie na... Bańską Bystrzycę :diabloti:
Ps.
Ale choć Słowacy wysyłają późno, to myślę, że w moim przypadku, to wina naszej poczty.
Ps. 2
Ktoś się wybiera do Bratysławy tylko na sobotę ?

my na 2 dni:cool3:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Mam potwierdzenie :multi:.

Super, my jeszcze nie mamy,ale jesteśmy na liście wystawców na oba dni więc się nie denerwuję i dalej cierpliwie czekam.:loveu:

Posted

J.G napisał(a):
Super, my jeszcze nie mamy,ale jesteśmy na liście wystawców na oba dni więc się nie denerwuję i dalej cierpliwie czekam.:loveu:

Błyskotko, dzięki za info o wolnym miejscu ;) Ja mam trzy wolne miejsca ;) Myślałem czy możemy się połączyć w podróży, ale u mnie ryzykowna sytuacja, bo jeśli uda się wykonać plan w sobotę, to wracamy szybko do Polski, bo w niedzielę tutaj mamy inną imprezę. A jeśli się nie uda w sobotę, to na wystawie podejmiemy decyzję, czy zostajemy w Bratysławie na niedzielę, czy wracamy. Na dwoje babka wróżyła, tak więc nie będę ryzykował i po prostu pojadę sam...
Ps.
Też dostałem potwierdzenie. Czy ktoś z Was ma zgłoszoną sukę i dostał potwierdzenie ? Jeśli tak, to b.proszę o nfo, czy na potwierdzeniu, w kolumnie "I" (płeć) ma literkę "S", czy jakąś inną... Bo nam chyba płeć zmienili...

Posted

... my też, na liście jesteśmy a potwierdzenia jeszcze nie mamy :placz:

proszę niech ktoś poda miejsce wystawy, czy to jak zwykle INCHEBA EXPO?

pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie ;)

Posted

amazonka napisał(a):
... my też, na liście jesteśmy a potwierdzenia jeszcze nie mamy :placz:

proszę niech ktoś poda miejsce wystawy, czy to jak zwykle INCHEBA EXPO?

pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie ;)

Ano, Incheba ;)