Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juta napisał(a):
Ano jaja ;)
Ale to jeszcze nic. Wczoraj miałam gorącą linie ze Lwowem, bo okazało się, że zamiast mojego psa to przyjęli mi jego .... RODZICÓW :p. To są dopiero jaja :lol:

ręce opadają....

A.

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prośbę, czy ktoś z Was pisał maile do nich (17-20.04) i udało mu się dostać odpowiedż? Bardzo ważne. To co wyprawiają w SKJ to przechodzi ludzkie pojęcie. Wplaciłam za wystawę 1.04 nie ma zwrotu (ksero wysłałam razem ze zgłoszeniem) priorytetem poleconym. Dziwnym trafem zgłoszenie mają ksero im wcieło.Dowiedziałam się że to jest dobra wola organizatora że informuje że jest problem w dokumentach (szkoda że po termine i już jak psa nie przyjmą.) Złożyłam reklamację wpłaty. Po mało przyjemnej rozmowie z panią ważną! w związku, na prośbę o napisanie z kim mam przyjemność konferować w tak miły sposób, okazało się że to moja konkurencja!!!!!! Coś pięknego, ręce opadają. większej bezczelności to nie spotkałam jak wystawiam psy od 8 lat. Żenada. Czy ktoś z Was składał kiedyś skargę do organizatora? Jeśli tak to proszę o inf. Dzięki.

Posted

... ja wysyłałam maila i list polecony priorytetowy, na maila nie odpowiedzieli.
Potwierdzałam telefonicznie i nie było żadnych zgrzytów.
Powiedzieli, że przyjęty, a okaże się jak dostanę zaproszenie na wystawę :mad:

pozdrawiam i do zobaczenia

Posted

Ja zgłaszałam swojego psa mailem dokładnie 19.04
I 21.04 dostałam od nich odpowiedź.

My ostatecznie przyjęci! Jedziemy!!! :multi::multi::multi::multi:

Co za tydzień ..... :mad:

Posted

Na ich stronie jest napisane :

Dolezite! Important!
Na ucte vystavy Springduodanube 9-10.5.2009 mame platby, ku ktorym nemame prihlasky.
Ziadame platitelov, aby nas okamzite kontaktovali.
We have on the show account payment´s without entries. Please, this persons must
contact us immediately.

Cziko Gabriel, Kapuscinska Lucia, Ouřada Vlastimil, Palička Herbert, Maróti Gábor

Czyli te osoby zapłaciły, a nie ma zgłoszeń ich psa. I te osoby mają się pilnie skontaktować z nimi :p

Posted

JOLY napisał(a):
Mam prośbę, czy ktoś z Was pisał maile do nich (17-20.04) i udało mu się dostać odpowiedż? Bardzo ważne. To co wyprawiają w SKJ to przechodzi ludzkie pojęcie. Wplaciłam za wystawę 1.04 nie ma zwrotu (ksero wysłałam razem ze zgłoszeniem) priorytetem poleconym. Dziwnym trafem zgłoszenie mają ksero im wcieło.Dowiedziałam się że to jest dobra wola organizatora że informuje że jest problem w dokumentach (szkoda że po termine i już jak psa nie przyjmą.) Złożyłam reklamację wpłaty. Po mało przyjemnej rozmowie z panią ważną! w związku, na prośbę o napisanie z kim mam przyjemność konferować w tak miły sposób, okazało się że to moja konkurencja!!!!!! Coś pięknego, ręce opadają. większej bezczelności to nie spotkałam jak wystawiam psy od 8 lat. Żenada. Czy ktoś z Was składał kiedyś skargę do organizatora? Jeśli tak to proszę o inf. Dzięki.

Faktycznie robia co im sie podoba -mnie moje 2 psy rozdzielili ---jednego przyjeli na sobote a drugiego na niedziele--faktycznie rece opadaja:diabloti:
Po telefonicznej interwencji -powiedziala ze nie wie kto zrobil mnie na zlosc:mad:i powiedziala ze mi to zmieni ale pomimo tego mam jeszcze wyslac maila.Tak tez zrobilam i odpisali mi ze za pozno i nie moga zmienic-:shake:-no mozna szalu dostac

Posted

Błyskotka napisał(a):
Jak teraz robią takie coś to co będzie na Światówce :roll:.

Szkoda gadac az strach pomyslec -jak im pasuje tak kombinuja.Odwalilam im takiego maila i zobacze co mi odpisza:mad:

Posted

U mnie to sposób na pozbycie się konkurencji. Ciekawe ile będę czekać na zwrot kasy. szkoda się denerwować, ale i tak postaram się żeby osoba odpowiedzialna za ten bajzel, poniosła odpowiednie konsekwencje.A teraz w drogę do Satu Mare. Ciekawe co tam nas czeka. :shake:

Posted

Czy ktoś się orientuje czy w Bratysławie są jakieś taxówki? Potrzebuję dostać się z dworca PKP do hotelu a potem na wystawę. I nie mam pojęcia jak to zrobić.

Posted

Juta napisał(a):
Czy ktoś się orientuje czy w Bratysławie są jakieś taxówki? Potrzebuję dostać się z dworca PKP do hotelu a potem na wystawę. I nie mam pojęcia jak to zrobić.

a w jakim hotelu mieszkasz moze Cie zabierzemy. My w hotelu Star

Posted

Podaj mi na PW swój numer telefonu. Jadę też na dwa dni z jednym psem. Byłoby fantastycznie gdybym mogła się z Wami zabrać! Bo mam wielki problem z transportem. A raczej z jego brakiem a jechać muszę bezdyskusyjnie. Rezerwację mam w hotelu STAR na ulicy Beckovskiej 42. To chyba ten sam hotel???

Posted

Błyskotka dzięki. Tak przypadkowo sprawdziłam listę na sobotę. Okazuje się że piszą że pies nie przyjęty, a teraz jest na liście. Rozumiecie coś z tego. Ja już właściwie dałam sobie spokój z tą wystawą, reklamowałam wpłatę , a oni sobie poprostu znależli pieniądze na koncie.. Do głowy im nie przyszło że skoro napisali że pies nieprzyjęty to powinni to sprostować.

Posted

Juta napisał(a):
Błyskotka a Ty jezdiesz czy nie, bo w końcu zapomniałam gdzie miałaś wolne miejsce, chorobcia...

Napisałam PW.
Tam mogę cię zabrać ale musisz poszukać kogoś z kim zabierzesz się z powrotem. No i z jakim psiakiem jedziesz ?

Posted

Widzieliście to??? Ale numer odstawili ! Całkiem inna obsada sędziowska niż pierwotnie zapewniali !:angryy:
Dali popis, dali ....... Ciekawe czy aby na pewno przypadkiem wymienili połowę sędziów na inny skład?! Zobaczcie, że z podanej na ich pierwotnym informatorze listy zostało mniej niż połowę sędziów.

SOBOTA

http://www.skj.sk/spring09/kruhy_sobota.doc

NIEDZIELA

http://www.skj.sk/spring09/kruhy_nedela.doc

Ale jaja robią