Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wczoraj zgłosiłam i nie mogli znalesc mojego zgłoszenia !!!!!!
Kurrrde mollll........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedziała ze w poniedziałek mam jeszcze zadzwonic. Wysłałam jeszcze zgłoszenie mailem. :shake:

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']jutka tani nockeg

zobacz tutaj

Hostel Star

ja 2 lata temu nocowalam w akademiku warunki spartanskie tzn graffity na scianie w pokoju itp ale lozko czyste lazienka ok i dosc tanio bylo, hmmm ale namiar musze poszukac...

a jak robisz rezerwację, wyslalam do nich 2 maile nie odpowiedzieli:diabloti:

Posted

Coyote Ugly FCI napisał(a):
ja rezerwowalam ten hotel na swiatówke i mi odpisała kobieta dosc szybko, ale wiem ze znajomi juz dzwonili bo na maile nie odpowiadali:mad:

Dzięki, trzeba będzie wykonać telefon:razz:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
a jak robisz rezerwację, wyslalam do nich 2 maile nie odpowiedzieli:diabloti:

ja rezerwowalam ten hotel na swiatówke i mi odpisała kobieta dosc szybko, ale wiem ze znajomi juz dzwonili bo na maile nie odpowiadali:mad:

Posted

Dzięki Ci dobra kobieto. Właśnie zarezerwowałam sobie ostatni pokój na majową Bratysławę!:loveu: I na Światówkę. Wielki całus, bo faktycznie taniocha:multi:

Posted

Juta napisał(a):
Dzięki Ci dobra kobieto. Właśnie zarezerwowałam sobie ostatni pokój na majową Bratysławę!:loveu: I na Światówkę. Wielki całus, bo faktycznie taniocha:multi:

to zdasz relacje jakie warunki sa bo na zdjeciach wyglada całkiem przyzwoicie :)

Posted

Raczej nie zdam, bo właśnie się dodzwoniłam i musi być wysłane pocztą i dotrzeć to do nich musi do dziś. SZLAG!!! Ani mail ani faks być nie może:angryy:
Kurde flak, no:placz:. Także nie jadę

Posted

Juta napisał(a):
Raczej nie zdam, bo właśnie się dodzwoniłam i musi być wysłane pocztą i dotrzeć to do nich musi do dziś. SZLAG!!! Ani mail ani faks być nie może:angryy:
Kurde flak, no:placz:. Także nie jadę

a nie dało sie uprosic ze dzis mailem i poczta dojdzie w ciagu najblizszych dni

Posted

No właśnie NIE, szlag by to trafił. Ale zaalarmowałam znajomego ze Słowacji i ma mi pomóc :cool3:. Lecę więc wysyłać do niego fax:multi: a on ma juz się zająć resztą :eviltong:. Mam nadzieję, że się uda:placz:

Posted

Juta napisał(a):
No właśnie NIE, szlag by to trafił. Ale zaalarmowałam znajomego ze Słowacji i ma mi pomóc :cool3:. Lecę więc wysyłać do niego fax:multi: a on ma juz się zająć resztą :eviltong:. Mam nadzieję, że się uda:placz:

trzymam kciukasy

Posted

... ja też zgłaszałam na ostatnią chwilkę... dziś dzwoniłam do Bratysławy i bardzo miła Pani powiedziała aby zadzwonić w środę to powiedzą czy pies jest przyjęty czy nie ;)
mam nadzieję, że będzie przyjęty....

Posted

A mój nie. I równie miła Pani wycedziła mi dziś przez telefon, że mój mail nie doszedł więc pies nie może być przyjęty. :mad: Chociaż wiem, że kłamała, bo dostałam na ten mail odpowiedź :razz:. No ale cóż, nie chcą nas to nie. Wystraszyli się nas - trudno :evil_lol:;). Nie będziemy im tych tytułów w takim razie zabierać ;). Wygramy innym razem :eviltong:;):lol:

A tak poważnie - mogę odstąpić rezerwację na bardzo tani pokój 1-osobowy (2 noclegi), bo ponoć zarezerwowałam już ostatni wolny na tą wystawę :evil_lol:. A muszę zadzwonić i odwołać w tej sytuacji więc jakby ktoś był chętny to proszę o PW to przerezerwuję :p.

Posted

Ja wysłałam zgłoszenie razem z dow.wpłaty listem. W odpowiedzi na pytanie czy mój pies jest przyjęty dowiedziałam się że NIE, ponieważ zgłoszenie nieopłacone. Dowód mam w domu, ksero im wysłałam tym samym listem.:shake:Tak że jak ktoś nie dostał potwierdzenia, to może się okazać że pies nieprzyjęty!!!!

Posted

Może boją się konkurencji hi, hi. A tak poważnie to napisałam do nich co o Nich myślę, ż żądaniem zwrotu pieniędzy. Bo jeszcze 17. 04 do nich pisałam czy przyjeli psa, a oni dopiero dzisiaj łaSKAWIE piszą że nie. Przecież można było to wyjaśnić.Nie chcę wiedzieć ile psów nie przyjmą na światówkę. Ciekawe co mi odpiszą, jeśli wogóle.

Posted

amazonka napisał(a):
Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa :multi::multi::multi:

udało się, mój pikuś przyjęty!!!

A jak sie dowiedzialaś ,ze jest przyjety telefonicznie czy przyslali emaila. Bo ja dzwoniłam w srode,jeszcze wtedy nic mi nie odpowiedzieli. Panio poinformowala,ze do wtorku 26.04 czekaja na zgloszenia poczta. I teraz to ja już nic nie wiem?
:crazyeye:

Posted

aga33 napisał(a):
A jak sie dowiedzialaś ,ze jest przyjety telefonicznie czy przyslali emaila. Bo ja dzwoniłam w srode,jeszcze wtedy nic mi nie odpowiedzieli. Panio poinformowala,ze do wtorku 26.04 czekaja na zgloszenia poczta. I teraz to ja już nic nie wiem?
:crazyeye:

Ja zgłoszenie wysyłałam pocztą przed świętami wielkanocnymi i wczoraj późnym wieczorem z duszą na ramieniu (po przeczytaniu jak to kilka psów nie przyjęli) wysłałam mail z zapytaniem. Odpowiedź przyszła bardzo szybko, wczesnym rankiem i jesteśmy przyjęci :multi:.

Posted

A ja dziś dostałam maila, że dlaczego nie opłaciłam wystawy.... :evil_lol: A przeciez moje maile do nich nie dochodza i mi psa nie przyjęli :cool3:.
No i się okazuje, że jednak przyjęli. Dobrze, że rezerwacji noclegu nie odwołałam :mad: jakimś cudem
Czy ma ktoś więc wolne miejsce w aucie : 1 osoba + 1 piesek????

Posted

Ano jaja ;)
Ale to jeszcze nic. Wczoraj miałam gorącą linie ze Lwowem, bo okazało się, że zamiast mojego psa to przyjęli mi jego .... RODZICÓW :p. To są dopiero jaja :lol: