Marihuana Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja wczoraj zgłosiłam i nie mogli znalesc mojego zgłoszenia !!!!!! Kurrrde mollll........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedziała ze w poniedziałek mam jeszcze zadzwonic. Wysłałam jeszcze zgłoszenie mailem. :shake: Quote
Błyskotka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 panienkabubu napisał(a):a opłacisz mi? :loveu::loveu::loveu: No nie bardzo :evil_lol:. Quote
amazonka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 .... my zgłoszeni na ostatnią chwilkę, wysłałam zgłoszenie mailem i listem poleconym - mam nadzieję, że nas jeszcze przyjmą :grins: Quote
Juta Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 A ja spytam : czy ma ktoś wolne miejsce dla jednej osoby z psem na obydwa dni? Plisss... I namiary na tani nocleg... Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 jutka tani nockeg zobacz tutaj Hostel Star ja 2 lata temu nocowalam w akademiku warunki spartanskie tzn graffity na scianie w pokoju itp ale lozko czyste lazienka ok i dosc tanio bylo, hmmm ale namiar musze poszukac... Quote
M&S Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']jutka tani nockeg zobacz tutaj Hostel Star ja 2 lata temu nocowalam w akademiku warunki spartanskie tzn graffity na scianie w pokoju itp ale lozko czyste lazienka ok i dosc tanio bylo, hmmm ale namiar musze poszukac... a jak robisz rezerwację, wyslalam do nich 2 maile nie odpowiedzieli:diabloti: Quote
M&S Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):ja rezerwowalam ten hotel na swiatówke i mi odpisała kobieta dosc szybko, ale wiem ze znajomi juz dzwonili bo na maile nie odpowiadali:mad: Dzięki, trzeba będzie wykonać telefon:razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):a jak robisz rezerwację, wyslalam do nich 2 maile nie odpowiedzieli:diabloti: ja rezerwowalam ten hotel na swiatówke i mi odpisała kobieta dosc szybko, ale wiem ze znajomi juz dzwonili bo na maile nie odpowiadali:mad: Quote
Juta Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dzięki Ci dobra kobieto. Właśnie zarezerwowałam sobie ostatni pokój na majową Bratysławę!:loveu: I na Światówkę. Wielki całus, bo faktycznie taniocha:multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Juta napisał(a):Dzięki Ci dobra kobieto. Właśnie zarezerwowałam sobie ostatni pokój na majową Bratysławę!:loveu: I na Światówkę. Wielki całus, bo faktycznie taniocha:multi: to zdasz relacje jakie warunki sa bo na zdjeciach wyglada całkiem przyzwoicie :) Quote
Juta Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Raczej nie zdam, bo właśnie się dodzwoniłam i musi być wysłane pocztą i dotrzeć to do nich musi do dziś. SZLAG!!! Ani mail ani faks być nie może:angryy: Kurde flak, no:placz:. Także nie jadę Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Juta napisał(a):Raczej nie zdam, bo właśnie się dodzwoniłam i musi być wysłane pocztą i dotrzeć to do nich musi do dziś. SZLAG!!! Ani mail ani faks być nie może:angryy: Kurde flak, no:placz:. Także nie jadę a nie dało sie uprosic ze dzis mailem i poczta dojdzie w ciagu najblizszych dni Quote
Juta Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No właśnie NIE, szlag by to trafił. Ale zaalarmowałam znajomego ze Słowacji i ma mi pomóc :cool3:. Lecę więc wysyłać do niego fax:multi: a on ma juz się zająć resztą :eviltong:. Mam nadzieję, że się uda:placz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Juta napisał(a):No właśnie NIE, szlag by to trafił. Ale zaalarmowałam znajomego ze Słowacji i ma mi pomóc :cool3:. Lecę więc wysyłać do niego fax:multi: a on ma juz się zająć resztą :eviltong:. Mam nadzieję, że się uda:placz: trzymam kciukasy Quote
amazonka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ... ja też zgłaszałam na ostatnią chwilkę... dziś dzwoniłam do Bratysławy i bardzo miła Pani powiedziała aby zadzwonić w środę to powiedzą czy pies jest przyjęty czy nie ;) mam nadzieję, że będzie przyjęty.... Quote
Juta Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A mój nie. I równie miła Pani wycedziła mi dziś przez telefon, że mój mail nie doszedł więc pies nie może być przyjęty. :mad: Chociaż wiem, że kłamała, bo dostałam na ten mail odpowiedź :razz:. No ale cóż, nie chcą nas to nie. Wystraszyli się nas - trudno :evil_lol:;). Nie będziemy im tych tytułów w takim razie zabierać ;). Wygramy innym razem :eviltong:;):lol: A tak poważnie - mogę odstąpić rezerwację na bardzo tani pokój 1-osobowy (2 noclegi), bo ponoć zarezerwowałam już ostatni wolny na tą wystawę :evil_lol:. A muszę zadzwonić i odwołać w tej sytuacji więc jakby ktoś był chętny to proszę o PW to przerezerwuję :p. Quote
amazonka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa :multi::multi::multi: udało się, mój pikuś przyjęty!!! Quote
JOLY Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ja wysłałam zgłoszenie razem z dow.wpłaty listem. W odpowiedzi na pytanie czy mój pies jest przyjęty dowiedziałam się że NIE, ponieważ zgłoszenie nieopłacone. Dowód mam w domu, ksero im wysłałam tym samym listem.:shake:Tak że jak ktoś nie dostał potwierdzenia, to może się okazać że pies nieprzyjęty!!!! Quote
Marihuana Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 MOje psy takze nie zostały przyjete :shake: Quote
JOLY Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Może boją się konkurencji hi, hi. A tak poważnie to napisałam do nich co o Nich myślę, ż żądaniem zwrotu pieniędzy. Bo jeszcze 17. 04 do nich pisałam czy przyjeli psa, a oni dopiero dzisiaj łaSKAWIE piszą że nie. Przecież można było to wyjaśnić.Nie chcę wiedzieć ile psów nie przyjmą na światówkę. Ciekawe co mi odpiszą, jeśli wogóle. Quote
aga33 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 amazonka napisał(a):Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa :multi::multi::multi: udało się, mój pikuś przyjęty!!! A jak sie dowiedzialaś ,ze jest przyjety telefonicznie czy przyslali emaila. Bo ja dzwoniłam w srode,jeszcze wtedy nic mi nie odpowiedzieli. Panio poinformowala,ze do wtorku 26.04 czekaja na zgloszenia poczta. I teraz to ja już nic nie wiem? :crazyeye: Quote
simbik Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 aga33 napisał(a):A jak sie dowiedzialaś ,ze jest przyjety telefonicznie czy przyslali emaila. Bo ja dzwoniłam w srode,jeszcze wtedy nic mi nie odpowiedzieli. Panio poinformowala,ze do wtorku 26.04 czekaja na zgloszenia poczta. I teraz to ja już nic nie wiem? :crazyeye: Ja zgłoszenie wysyłałam pocztą przed świętami wielkanocnymi i wczoraj późnym wieczorem z duszą na ramieniu (po przeczytaniu jak to kilka psów nie przyjęli) wysłałam mail z zapytaniem. Odpowiedź przyszła bardzo szybko, wczesnym rankiem i jesteśmy przyjęci :multi:. Quote
Juta Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 A ja dziś dostałam maila, że dlaczego nie opłaciłam wystawy.... :evil_lol: A przeciez moje maile do nich nie dochodza i mi psa nie przyjęli :cool3:. No i się okazuje, że jednak przyjęli. Dobrze, że rezerwacji noclegu nie odwołałam :mad: jakimś cudem Czy ma ktoś więc wolne miejsce w aucie : 1 osoba + 1 piesek???? Quote
Juta Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ano jaja ;) Ale to jeszcze nic. Wczoraj miałam gorącą linie ze Lwowem, bo okazało się, że zamiast mojego psa to przyjęli mi jego .... RODZICÓW :p. To są dopiero jaja :lol: Quote
Recommended Posts