M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='aro']jest już statystyka http://www.skj.sk/spring09/spring.pdf dzięki:lol: a my mamy problem z hotelem....nie odpisują na maile:mad: Quote
Błyskotka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='aro']jest już statystyka http://www.skj.sk/spring09/spring.pdf A z którego dnia ona jest ? Nas jakoś nie widzę :shake:. Chyba będę musiała do nich napisać :roll:. Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 panienkabubu napisał(a):aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire: ....po reakcji wnoszę, że nie zgłosiłaś:cool3: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='aro']jest już statystyka http://www.skj.sk/spring09/spring.pdf aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire: Quote
aga33 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ja widze,ze jeszcze po czesku wyskakuje i nformacja,że sekretariat przyjmuje zgloszenia do poniedzialku 20 kwietnia. To chyba juz za pózno na zgloszenie. A moze nie/ Czy oni przyjmuja tylko poczta? Quote
aga33 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Hej, Czy ktoś może wie jak jest w tym Hostel Star . Czy lepiej wybrać ten pokoj w bloku A czy B . Ktore są lepsze.? Pokoj dla dwoch osób. Jakie opłaty pobieraja za psa? Czy można tam coś zjeść na miejscu, czy bezpieczniej zrobic sobie kanapki:evil_lol:. I jak jest z rezerwacją. Jedzie ktos z Was na 9/10 maja do Bratyslawy do tego miejsca( mają jescze wolne pokoje?) Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='aga33']Hej, Czy ktoś może wie jak jest w tym Hostel Star . Czy lepiej wybrać ten pokoj w bloku A czy B . Ktore są lepsze.? Pokoj dla dwoch osób. Jakie opłaty pobieraja za psa? Czy można tam coś zjeść na miejscu, czy bezpieczniej zrobic sobie kanapki:evil_lol:. I jak jest z rezerwacją. Jedzie ktos z Was na 9/10 maja do Bratyslawy do tego miejsca( mają jescze wolne pokoje?) ....wysłałam do tego hotelu 2 maile i nie raczyli odpowiedzieć:diabloti:......więc mamy problem Quote
aga33 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):....wysłałam do tego hotelu 2 maile i nie raczyli odpowiedzieć:diabloti:......więc mamy problem Faktycznie , :roll: ja dopiero wczoraj wysłałam zgloszenie psa do SKJ, wiec nie rezerwowalam hotelu do tej pory. Jak dzisiaj przysla mi odpowiedz z SKJ do bede próbować, chociaż mysle,ze Bratyslawie nie bedzie w tym terminie problemu z noclegiem( gorzej z ceną:shake:) Quote
Błyskotka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Odpisali że jesteśmy przyjęci :lol:. To po jakiego balona straszą z tą listą :mad:. Quote
aga33 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Kiedy odpisali? Bo ja wysłałam im wszystkie kopie wpłat i zgloszenie emailem ( oprocz tego poczta , tylko nie wiem czy dojdzie do poniedziałku) i na razie zero odpowiedzi. Chociaż wczoraj dostawalam odpowiedzi na bieżąco. Mam nadzieje,ze kasa mi nie przepadnie:placz: Quote
Błyskotka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pisałam do nich gdzieś ok.17 tej a odpisali rano. Quote
TyJa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Błyskotka napisał(a):Pisałam do nich gdzieś ok.17 tej a odpisali rano. Ja też pisałam wczoraj i odpowiedzi nie mam. A mogę zapytać pisałaś po polsku? Quote
Błyskotka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Tak pisałam po polsku. Ale w sumie to odpisali mi dopiero na 3 meila. Quote
TyJa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Błyskotka napisał(a):Tak pisałam po polsku. Ale w sumie to odpisali mi dopiero na 3 meila. Ja pisałam w angielskim - może szukają tłumacza :evil_lol: Dzięki za odpowiedź, może jeszcze dzisiaj mi dają odp. Quote
aga33 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Błyskotka napisał(a):Tak pisałam po polsku. Ale w sumie to odpisali mi dopiero na 3 meila. Mi tez odpisali po trzech emailach. Chyba milei mnie dosyc:diabloti: A co z tym hotelem HOSTEL STAR , nikt tam nie rezerwowal na ten termin. A moze polecicie inny w dobrej cenie:lol: Quote
aro Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Co do pytania: Którego dnia dotyczy statystyka ? Odpowiadam: Nie wiem. ;) Była. Zamieścilem. A, i smibik pytał(a) o światówkę - na bank będzie tam stoisko. Jest teraz na każdej ich wystawie. Quote
M&S Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 aro napisał(a):Co do pytania: Którego dnia dotyczy statystyka ? Odpowiadam: Nie wiem. ;) Była. Zamieścilem. A, i smibik pytał(a) o światówkę - na bank będzie tam stoisko. Jest teraz na każdej ich wystawie. A Ty będziesz wystawiał się 2 dni? Quote
aro Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Błyskotka napisał(a):Nie strzelaj a szybo zgłaszaj :lol:. Nie wiadomo na jak bardzo one się jeszcze zmienią. Choć jak dla mnie to niech się już nie zmieniają :evil_lol:. O strzelaniu w łeb: nie rób tego panienkobubu (przynajmniej on-line ;) ) Ja też bym w Twoim przypadku zgłosił jeszcze teraz. Telefonicznie dogadasz się czy Cię przyjęli. Są już statystyki na dwa dni ? Zaraz wejdziemy, choć wiemy, jak bardzo statystyki mogą się zmienić po zamknięciu zgłoszeń, prawda Asiaczku ? ;) Quote
Błyskotka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 panienkabubu napisał(a):Strzelę sobie w łeb :angryy::shake: Nie strzelaj a szybo zgłaszaj :lol:. Nie wiadomo na jak bardzo one się jeszcze zmienią. Choć jak dla mnie to niech się już nie zmieniają :evil_lol:. Quote
simbik Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='aro']Co do pytania: Którego dnia dotyczy statystyka ? Odpowiadam: Nie wiem. ;) Była. Zamieścilem. A, i smibik pytał(a) o światówkę - na bank będzie tam stoisko. Jest teraz na każdej ich wystawie. Dziękuję za informację :lol:. [SIZE="1"]Pytała :evil_lol:, specjalnie imię umieściłam w podpisie, bo też mam często takie dylematy :roll:. Quote
aro Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='simbik']Dziękuję za informację :lol:. Pytała :evil_lol:, specjalnie imię umieściłam w podpisie, bo też mam często takie dylematy :roll:. Nie ma problemu. Maks i Spark - dwa dni - odpisałem wam mailem ;) Quote
M&S Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 link - niedziela http://www.skj.sk/spring09/spring_nedela.pdf napisali, że przyjmują do 20.04. poniedziałek Quote
panienkabubu Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Błyskotka napisał(a):Nie strzelaj a szybo zgłaszaj :lol:. Nie wiadomo na jak bardzo one się jeszcze zmienią. Choć jak dla mnie to niech się już nie zmieniają :evil_lol:. a opłacisz mi? :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts