Coyote Ugly FCI Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 amazonka napisał(a):My na 100% przyjęci :multi: :multi: :multi: czekam na relacje na bieżąco sms'em :) Quote
simbik Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Juta']Widzieliście to??? Ale numer odstawili ! Całkiem inna obsada sędziowska niż pierwotnie zapewniali !:angryy: Dali popis, dali ....... Ciekawe czy aby na pewno przypadkiem wymienili połowę sędziów na inny skład?! Zobaczcie, że z podanej na ich pierwotnym informatorze listy zostało mniej niż połowę sędziów. SOBOTA http://www.skj.sk/spring09/kruhy_sobota.doc NIEDZIELA http://www.skj.sk/spring09/kruhy_nedela.doc Ale jaja robią Szlag mnie trafił :angryy:... zgłaszałam tylko na jeden dzień i właśnie ze względu na sędzinę :mad:. To druga wystawa w tym roku na Słowacji gdzie zmieniają nam sędziego na niekorzyść :angryy:. Quote
Juta Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 simbik napisał(a):Szlag mnie trafił :angryy:... zgłaszałam tylko na jeden dzień i właśnie ze względu na sędzinę :mad:. To druga wystawa w tym roku na Słowacji gdzie zmieniają nam sędziego na niekorzyść :angryy:. Mam dokładnie tak samo :diabloti: Quote
CASIA&ttb Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 simbik w który dzień wypatrywać polskie dożki mam i w jakich kolorach :cool3: ?? jakoś tak sentyment został do wielkopsów u mnie :oops::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='CASIA&ttb']simbik w który dzień wypatrywać polskie dożki mam i w jakich kolorach :cool3: ?? jakoś tak sentyment został do wielkopsów u mnie :oops::loveu: Casia a z jakim psem jedziesz?? Quote
CASIA&ttb Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):Casia a z jakim psem jedziesz?? z Demoną-minibull Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 CASIA&ttb napisał(a):z Demoną-minibull Życzę powiedzenia :lol: Quote
Sajko Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 w oba dni zmienili nam na słowackich sędziów (minibulle), więc i tak relaks pełen i zero stresu:lol::diabloti: Quote
bargest Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Uff dostalam dzis potwierdzenie:multi: jestesmy przyjeci na obie wystawy. Quote
aro Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):potwierdzenie dotarło:p jak miło z ich strony Do mnie też dotarło potwierdzenie ze Słowacji. Wczoraj. Potwierdzenie na... Bańską Bystrzycę :diabloti: Ps. Ale choć Słowacy wysyłają późno, to myślę, że w moim przypadku, to wina naszej poczty. Ps. 2 Ktoś się wybiera do Bratysławy tylko na sobotę ? Quote
M&S Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 aro napisał(a):Do mnie też dotarło potwierdzenie ze Słowacji. Wczoraj. Potwierdzenie na... Bańską Bystrzycę :diabloti: Ps. Ale choć Słowacy wysyłają późno, to myślę, że w moim przypadku, to wina naszej poczty. Ps. 2 Ktoś się wybiera do Bratysławy tylko na sobotę ? my na 2 dni:cool3: Quote
Błyskotka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 aro napisał(a): Ktoś się wybiera do Bratysławy tylko na sobotę ? Ja :p. I mam jeszcze miejsce dla osoby z małym psem jak co :razz:. Quote
J.G Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Błyskotka napisał(a):Mam potwierdzenie :multi:. Super, my jeszcze nie mamy,ale jesteśmy na liście wystawców na oba dni więc się nie denerwuję i dalej cierpliwie czekam.:loveu: Quote
aro Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 J.G napisał(a):Super, my jeszcze nie mamy,ale jesteśmy na liście wystawców na oba dni więc się nie denerwuję i dalej cierpliwie czekam.:loveu: Błyskotko, dzięki za info o wolnym miejscu ;) Ja mam trzy wolne miejsca ;) Myślałem czy możemy się połączyć w podróży, ale u mnie ryzykowna sytuacja, bo jeśli uda się wykonać plan w sobotę, to wracamy szybko do Polski, bo w niedzielę tutaj mamy inną imprezę. A jeśli się nie uda w sobotę, to na wystawie podejmiemy decyzję, czy zostajemy w Bratysławie na niedzielę, czy wracamy. Na dwoje babka wróżyła, tak więc nie będę ryzykował i po prostu pojadę sam... Ps. Też dostałem potwierdzenie. Czy ktoś z Was ma zgłoszoną sukę i dostał potwierdzenie ? Jeśli tak, to b.proszę o nfo, czy na potwierdzeniu, w kolumnie "I" (płeć) ma literkę "S", czy jakąś inną... Bo nam chyba płeć zmienili... Quote
amazonka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ... my też, na liście jesteśmy a potwierdzenia jeszcze nie mamy :placz: proszę niech ktoś poda miejsce wystawy, czy to jak zwykle INCHEBA EXPO? pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie ;) Quote
aro Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 amazonka napisał(a):... my też, na liście jesteśmy a potwierdzenia jeszcze nie mamy :placz: proszę niech ktoś poda miejsce wystawy, czy to jak zwykle INCHEBA EXPO? pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie ;) Ano, Incheba ;) Quote
TyJa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A wie ktoś o której zaczyna się sędziowanie w ringach? Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 pierwsze wieści z BRATYSŁAWY LBC ROCK'N'ROLL Lesoto CACIB :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts