Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire:

....po reakcji wnoszę, że nie zgłosiłaś:cool3:

Posted

Ja widze,ze jeszcze po czesku wyskakuje i nformacja,że sekretariat przyjmuje zgloszenia do poniedzialku 20 kwietnia. To chyba juz za pózno na zgloszenie. A moze nie/ Czy oni przyjmuja tylko poczta?

Posted

Hej,
Czy ktoś może wie jak jest w tym Hostel Star . Czy lepiej wybrać ten pokoj w bloku A czy B . Ktore są lepsze.? Pokoj dla dwoch osób.
Jakie opłaty pobieraja za psa? Czy można tam coś zjeść na miejscu, czy bezpieczniej zrobic sobie kanapki:evil_lol:. I jak jest z rezerwacją. Jedzie ktos z Was na 9/10 maja do Bratyslawy do tego miejsca( mają jescze wolne pokoje?)

Posted

[quote name='aga33']Hej,
Czy ktoś może wie jak jest w tym Hostel Star . Czy lepiej wybrać ten pokoj w bloku A czy B . Ktore są lepsze.? Pokoj dla dwoch osób.
Jakie opłaty pobieraja za psa? Czy można tam coś zjeść na miejscu, czy bezpieczniej zrobic sobie kanapki:evil_lol:. I jak jest z rezerwacją. Jedzie ktos z Was na 9/10 maja do Bratyslawy do tego miejsca( mają jescze wolne pokoje?)

....wysłałam do tego hotelu 2 maile i nie raczyli odpowiedzieć:diabloti:......więc mamy problem

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....wysłałam do tego hotelu 2 maile i nie raczyli odpowiedzieć:diabloti:......więc mamy problem

Faktycznie , :roll:
ja dopiero wczoraj wysłałam zgloszenie psa do SKJ, wiec nie rezerwowalam hotelu do tej pory. Jak dzisiaj przysla mi odpowiedz z SKJ do bede próbować, chociaż mysle,ze Bratyslawie nie bedzie w tym terminie problemu z noclegiem( gorzej z ceną:shake:)

Posted

Kiedy odpisali?
Bo ja wysłałam im wszystkie kopie wpłat i zgloszenie emailem ( oprocz tego poczta , tylko nie wiem czy dojdzie do poniedziałku) i na razie zero odpowiedzi. Chociaż wczoraj dostawalam odpowiedzi na bieżąco. Mam nadzieje,ze kasa mi nie przepadnie:placz:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Pisałam do nich gdzieś ok.17 tej a odpisali rano.

Ja też pisałam wczoraj i odpowiedzi nie mam. A mogę zapytać pisałaś po polsku?

Posted

Błyskotka napisał(a):
Tak pisałam po polsku. Ale w sumie to odpisali mi dopiero na 3 meila.

Ja pisałam w angielskim - może szukają tłumacza :evil_lol:
Dzięki za odpowiedź, może jeszcze dzisiaj mi dają odp.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Tak pisałam po polsku. Ale w sumie to odpisali mi dopiero na 3 meila.

Mi tez odpisali po trzech emailach. Chyba milei mnie dosyc:diabloti:
A co z tym hotelem HOSTEL STAR , nikt tam nie rezerwowal na ten termin. A moze polecicie inny w dobrej cenie:lol:

Posted

Co do pytania: Którego dnia dotyczy statystyka ?
Odpowiadam: Nie wiem. ;)
Była. Zamieścilem.
A, i smibik pytał(a) o światówkę - na bank będzie tam stoisko. Jest teraz na każdej ich wystawie.

Posted

aro napisał(a):
Co do pytania: Którego dnia dotyczy statystyka ?
Była. Zamieścilem.
A, i smibik pytał(a) o światówkę - na bank będzie tam stoisko. Jest teraz na każdej ich wystawie.

A Ty będziesz wystawiał się 2 dni?

Posted

Błyskotka napisał(a):
Nie strzelaj a szybo zgłaszaj :lol:.
Nie wiadomo na jak bardzo one się jeszcze zmienią. Choć jak dla mnie to niech się już nie zmieniają :evil_lol:.

O strzelaniu w łeb: nie rób tego panienkobubu (przynajmniej on-line ;) )
Ja też bym w Twoim przypadku zgłosił jeszcze teraz. Telefonicznie dogadasz się czy Cię przyjęli.

Są już statystyki na dwa dni ? Zaraz wejdziemy, choć wiemy, jak bardzo statystyki mogą się zmienić po zamknięciu zgłoszeń, prawda Asiaczku ? ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Strzelę sobie w łeb :angryy::shake:

Nie wiadomo na jak bardzo one się jeszcze zmienią. Choć jak dla mnie to niech się już nie zmieniają :evil_lol:.

Posted

[quote name='aro']Co do pytania: Którego dnia dotyczy statystyka ?
Była. Zamieścilem.

Dziękuję za informację :lol:.

[SIZE="1"]Pytała :evil_lol:, specjalnie imię umieściłam w podpisie, bo też mam często takie dylematy :roll:.

Posted

[quote name='simbik']Dziękuję za informację :lol:.

Pytała :evil_lol:, specjalnie imię umieściłam w podpisie, bo też mam często takie dylematy :roll:.

Nie ma problemu.
Maks i Spark - dwa dni - odpisałem wam mailem ;)

Posted

Błyskotka napisał(a):

a opłacisz mi? :loveu::loveu::loveu: