Sajko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Witam, czy ktoś ma jakies info o tej wystawie? Szukam linka i nie mogę znaleźć nic na słowackiej stronce:/ pozdrawiam Quote
efra-husky Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 niestety informacje będą podane na stronie głównej słowackiego związku, czyli na stronie www.skj.sk Póki co za wcześnie ;) Quote
piotrjan Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='efra-husky'] Póki co za wcześnie ;)[/quote] ... wystawa za trzy miesiące ! Quote
jovi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Pytałam na słowackim stoisku teraz w Brnie i zero info , top secret jak na razie ! Quote
Sajko Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Juta']Informacje będą dopiero w marcu z tego co się orientuję.[/quote] dzięki za info, spróbuję spokojnie doczekać... Quote
Sajko Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='efra-husky']niestety informacje będą podane na stronie głównej słowackiego związku, czyli na stronie www.skj.sk Póki co za wcześnie ;) dzięki za odpowiedź, ale jakby wpadłam na sprawdzenie słowackiej wystawy na stronie słowackiego związku:cool1: pytałam, czy ktoś może się dokopał gdzieś indziej do informacji typu skład sędziowski, zgłoszenia itp. bo to już tylko 3 miesiące...:shake: Quote
Juta Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Informacje będą dopiero w marcu z tego co się orientuję. Quote
Sajko Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='jovi']Pytałam na słowackim stoisku teraz w Brnie i zero info , top secret jak na razie ![/quote] dzięki, za wcześnie na info o międzynarodówce 3 miesiące przed wystawą:angryy: pytałam się znajomych słowackich, też nic nie wiedzą, a teoretycznie to kwalifikacja na crufts... Quote
M&S Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Juta']Informacje będą dopiero w marcu z tego co się orientuję.[/quote] powolni są :cool3: Quote
Błyskotka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Są już informacje na stronie :cool3:. Quote
Juta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Super Błyskotka, że trzymasz rękę na pulsie :loveu:. Gratki dla Cię za wieści :lol: Quote
Błyskotka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Trzymam, trzymam bo sezon wystawowy trzeba zaplanować :lol:. Quote
Juta Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 To może zaplanuj go z nami na Serbię i Macedonię :evil_lol:? Quote
Błyskotka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Juta napisał(a):To może zaplanuj go z nami na Serbię i Macedonię :evil_lol:? Mój pies raczej nie nadaje się na aż tak długie podróże nawet z noclegiem :shake:. Quote
Musiałek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no to my jedziemy ;) juz nawet nie chce mowic ze w tym roku prawdopodobnie 3 x bede w Bratysławie :lol: a 2 to na 100% :evil_lol: Quote
AiK Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Błyskotka napisał(a):Jesteśmy zgłoszeni na sobotę. ma ktoś namiar na fajny nocleg chcę się wybrać na majówkę Quote
kivik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 nA jaki adres wysylaliscie zgloszenia? bo zadnego maila ja tam nie widze:( Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 AiK napisał(a):dzięki Iwonko coś nie możemy na siebie trafić może wybierasz się na majówkę;) myśle , myśle ale nie mam transportu :placz::placz: Quote
AiK Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Iwona1984 napisał(a):Aik spróbuj tu Hostel Star dzięki Iwonko coś nie możemy na siebie trafić może wybierasz się na majówkę;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 AiK napisał(a):zaraz zapytam znajomych jak będę jechała to z rzeszowa może jeszcze jakieś miejsce mają no to byłoby super :) Quote
AiK Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Iwona1984 napisał(a):myśle , myśle ale nie mam transportu :placz::placz: zaraz zapytam znajomych jak będę jechała to z rzeszowa może jeszcze jakieś miejsce mają Iwona1984 napisał(a):no to byłoby super :) na razie wychodzi na to że wszystkie miejsca zajęte ale może się jeszcze coś pozmieniać będę miała Twoją osobę na na uwadze jak będzie miejsce w aucie na jakieś wystawy to dam znać czy młody jeździ w transporterze czy luzem Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 AiK napisał(a):na razie wychodzi na to że wszystkie miejsca zajęte ale może się jeszcze coś pozmieniać będę miała Twoją osobę na na uwadze jak będzie miejsce w aucie na jakieś wystawy to dam znać czy młody jeździ w transporterze czy luzem mamy klatke w której w zasadzie mogłby jezdzic ale jeszcze nie jechalismy w tak duzym aucie(prócz busika do Bratysławy) zeby klatke moznaby było rozkładac, ale on grzeczny w czasie podróży :) Quote
Recommended Posts