Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nenemuscha']A nie planujecie jakiegos semi z kimś ciekawym???[/quote]

Ola daruj sobie tą kąśliwość.
Ja mam wiele do przekazania ludziom w temacie IPO,którzy chcą się uczyć,nieważne na jakim poziomie.
Nie jestem wirtualnym szkoleniowcem i to o czym mówię pokazuję na placu oraz na zawodach.

Posted

maaarudzisz ruda:cool3::diabloti:
ja mam z 800km czesto[w jedna strone]na treningi.czasem ponad 1000:evil_lol:.to dopiero jest zboczenie:roll::evil_lol:
dorplant,jackdaw-superr:multi:.owocnego krzewienia ipo w narodzie:multi:

Posted

Fajno, fajno ... ale my ani IPO ( obrony, bo posłuszenstwo i slad tia) nie trenujemy, ani w tym czasie nie mamy wolnego :-(

Poza tym wiekszosc chyba wie w jakiej sytuacji teraz jestem - nie wiadomo jak bedzie.

Kurcze, ale oferta ciekawa i napewno warto sie wybrac.
Chciałabym chociazby popatrzec :cool1:
sie jeszcze pomysli ;)

Posted

[quote name='14ruda']Szkoda,że tak daleko:placz:Aiszce pewnie by sie podobało chociaż troszke powisieć na szmacie(troszkę ze względu na stawy).Może kiedyś:p[/quote]

Daleko :crazyeye: 350 km to daleko :crazyeye: Przeciez nie jedziesz tam na jeden trening tylko na weekend/tydzien :roll:

Posted

[quote name='jackdaw']Ola daruj sobie tą kąśliwość.
Ja mam wiele do przekazania ludziom w temacie IPO,którzy chcą się uczyć,nieważne na jakim poziomie.
Nie jestem wirtualnym szkoleniowcem i to o czym mówię pokazuję na placu oraz na zawodach.[/quote]
Ależ w tym nie było nic kąśliwego:oops:..przynajmniej dla mnie..
Poprostu chętnie bym na jakies semi pojechała..po Dniach Owczarka mam duzy niedosyt...stąd to pytanie..;)

Posted

[quote name='14ruda']Szkoda,że tak daleko:placz:[/quote]

Daleko? :crazyeye:
Ja ostatnio zasuwałam na trening 750km w jedną stronę ale opłacało się :cool3:

Posted

[quote name='saJo']Daleko :crazyeye: 350 km to daleko :crazyeye: Przeciez nie jedziesz tam na jeden trening tylko na weekend/tydzien :roll:[/QUOTE]

No tak,ale w tym momencie nie jestem w stanie określić czy akurat ten week czy tydzień bede miała wolny:roll:Jednak bliższa odległość daje większe mozliwości.Wiem,że jak się chce o można wiele,ale akurat teraz w moim przypadku nie można:roll:
Mam nadzieje,że jednak kiedyś bedę mogła uczestniczyć w podobnym wydarzeniu.A jak mniemam zainteresoanie jest coraz większe,dlatego życzę uczestnikom dobrej zabawy i owocnego szkolenia:p

Posted

[quote name='14ruda']No tak,ale w tym momencie nie jestem w stanie określić czy akurat ten week czy tydzień bede miała wolny:roll:Jednak bliższa odległość daje większe mozliwości.Wiem,że jak się chce o można wiele,ale akurat teraz w moim przypadku nie można:roll:
Mam nadzieje,że jednak kiedyś bedę mogła uczestniczyć w podobnym wydarzeniu.A jak mniemam zainteresoanie jest coraz większe,dlatego życzę uczestnikom dobrej zabawy i owocnego szkolenia:p

Ale to nie w ten weekend:shake:.To jeszcze odległy czas.;)Ale chetni już się zgłaszają.:multi:

SZKOLENIE-KONIN

Posted

[quote name='dorplant']W dniach 15-21 sierpnia organizujemy 7-dniowy oboz szkoleniowy IPO
wiecej informacji SZKOLENIE-KONIN

Zapraszamy milosnikow tego psiego sportu, szczegolnie poczatkujacych do Łodzi w pieknie polozone okolice .
Organizujemy tez w miesiacu maju (9-10) szkolenie weekendowe IPO
zapraszamy wszystkie rasy ze wskazaniem na ON-ki

SZKOLENIE-KONIN

Tak dla jasności dopowiem,że te szkolenia odbędą się w Łodzi na placu szkoleniowym hodowli "Dorplant",nie w Koninie;).

Posted

[quote name='AM']Daleko? :crazyeye:
Ja ostatnio zasuwałam na trening 750km w jedną stronę ale opłacało się :cool3:[/quote]
no ja bym tez chetnie " tam":loveu: zasuwala ;)

Posted

[quote name='ayshe']scherkl to nie moja bajka ale zajebisty jest:p.to fakt.[/quote]

No jest zajebisty :loveu: I ma świetne poczucie humoru :lol:

Posted

[quote name='AM']No jest zajebisty :loveu: I ma świetne poczucie humoru :lol:[/quote]
No kobietą nie jestem ale on mi też się podoba i uważam też ze jest zajebisty...Edgar:lol:.Nie zamyka sie w metodach ,tylko potrafi patrzeć indywidualnie na psa.Nawet z tymi troche "gorszymi" [psami,przewodnikami] umie znależć porozumienie.Poznałem go osobiście w Belgi.:lol:Dopingował Patrycji i nam polakom.

Posted

dorplant napisał(a):
ja ogladalam fotki ,dlatego taka "madra" jestem :lol:
nie bede dodawac ze z zachwytem :loveu: ogladalam

Dzięki :cool3:
Wybierasz się na semi z Edgarem do Gdańska?

Posted

w tym roku nie :-(:-( i jestem niepocieszona .

cytat wyrwany z kontekstu z innego forum :
"pozorant-szkoleniowiec -zawodnik i we wszystkim tak samo dobry ,hmmm, chcialabym takiego spotkac"

znacie moze takich ? ;):razz: