dorplant Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 W dniach 15-21 sierpnia organizujemy 7-dniowy oboz szkoleniowy IPO wiecej informacji http://www.dorplant.strefa.pl/oboz/oboz.htm Zapraszamy milosnikow tego psiego sportu, szczegolnie poczatkujacych do Łodzi w pieknie polozone okolice . Organizujemy tez w miesiacu maju (9-10) szkolenie weekendowe IPO zapraszamy wszystkie rasy ze wskazaniem na ON-ki Quote
nenemuscha Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A nie planujecie jakiegos semi z kimś ciekawym???Jakies szkolonko z niemieckimi pozorantami np????:cool3: Quote
jackdaw Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='nenemuscha']A nie planujecie jakiegos semi z kimś ciekawym???[/quote] Ola daruj sobie tą kąśliwość. Ja mam wiele do przekazania ludziom w temacie IPO,którzy chcą się uczyć,nieważne na jakim poziomie. Nie jestem wirtualnym szkoleniowcem i to o czym mówię pokazuję na placu oraz na zawodach. Quote
14ruda Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Szkoda,że tak daleko:placz:Aiszce pewnie by sie podobało chociaż troszke powisieć na szmacie(troszkę ze względu na stawy).Może kiedyś:p Quote
ayshe Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 maaarudzisz ruda:cool3::diabloti: ja mam z 800km czesto[w jedna strone]na treningi.czasem ponad 1000:evil_lol:.to dopiero jest zboczenie:roll::evil_lol: dorplant,jackdaw-superr:multi:.owocnego krzewienia ipo w narodzie:multi: Quote
Axusia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Fajno, fajno ... ale my ani IPO ( obrony, bo posłuszenstwo i slad tia) nie trenujemy, ani w tym czasie nie mamy wolnego :-( Poza tym wiekszosc chyba wie w jakiej sytuacji teraz jestem - nie wiadomo jak bedzie. Kurcze, ale oferta ciekawa i napewno warto sie wybrac. Chciałabym chociazby popatrzec :cool1: sie jeszcze pomysli ;) Quote
saJo Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='14ruda']Szkoda,że tak daleko:placz:Aiszce pewnie by sie podobało chociaż troszke powisieć na szmacie(troszkę ze względu na stawy).Może kiedyś:p[/quote] Daleko :crazyeye: 350 km to daleko :crazyeye: Przeciez nie jedziesz tam na jeden trening tylko na weekend/tydzien :roll: Quote
nenemuscha Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jackdaw']Ola daruj sobie tą kąśliwość. Ja mam wiele do przekazania ludziom w temacie IPO,którzy chcą się uczyć,nieważne na jakim poziomie. Nie jestem wirtualnym szkoleniowcem i to o czym mówię pokazuję na placu oraz na zawodach.[/quote] Ależ w tym nie było nic kąśliwego:oops:..przynajmniej dla mnie.. Poprostu chętnie bym na jakies semi pojechała..po Dniach Owczarka mam duzy niedosyt...stąd to pytanie..;) Quote
AM Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='14ruda']Szkoda,że tak daleko:placz:[/quote] Daleko? :crazyeye: Ja ostatnio zasuwałam na trening 750km w jedną stronę ale opłacało się :cool3: Quote
dorplant Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 oj dziewczyny bo wy jakies "dziwne" jestescie :diabloti::evil_lol::lol::loveu::p Quote
14ruda Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='saJo']Daleko :crazyeye: 350 km to daleko :crazyeye: Przeciez nie jedziesz tam na jeden trening tylko na weekend/tydzien :roll:[/QUOTE] No tak,ale w tym momencie nie jestem w stanie określić czy akurat ten week czy tydzień bede miała wolny:roll:Jednak bliższa odległość daje większe mozliwości.Wiem,że jak się chce o można wiele,ale akurat teraz w moim przypadku nie można:roll: Mam nadzieje,że jednak kiedyś bedę mogła uczestniczyć w podobnym wydarzeniu.A jak mniemam zainteresoanie jest coraz większe,dlatego życzę uczestnikom dobrej zabawy i owocnego szkolenia:p Quote
jackdaw Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='14ruda']No tak,ale w tym momencie nie jestem w stanie określić czy akurat ten week czy tydzień bede miała wolny:roll:Jednak bliższa odległość daje większe mozliwości.Wiem,że jak się chce o można wiele,ale akurat teraz w moim przypadku nie można:roll: Mam nadzieje,że jednak kiedyś bedę mogła uczestniczyć w podobnym wydarzeniu.A jak mniemam zainteresoanie jest coraz większe,dlatego życzę uczestnikom dobrej zabawy i owocnego szkolenia:p Ale to nie w ten weekend:shake:.To jeszcze odległy czas.;)Ale chetni już się zgłaszają.:multi: SZKOLENIE-KONIN Quote
jackdaw Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='dorplant']W dniach 15-21 sierpnia organizujemy 7-dniowy oboz szkoleniowy IPO wiecej informacji SZKOLENIE-KONIN Zapraszamy milosnikow tego psiego sportu, szczegolnie poczatkujacych do Łodzi w pieknie polozone okolice . Organizujemy tez w miesiacu maju (9-10) szkolenie weekendowe IPO zapraszamy wszystkie rasy ze wskazaniem na ON-ki SZKOLENIE-KONIN Tak dla jasności dopowiem,że te szkolenia odbędą się w Łodzi na placu szkoleniowym hodowli "Dorplant",nie w Koninie;). Quote
dorplant Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='AM']Daleko? :crazyeye: Ja ostatnio zasuwałam na trening 750km w jedną stronę ale opłacało się :cool3:[/quote] no ja bym tez chetnie " tam":loveu: zasuwala ;) Quote
ayshe Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 gdzie?:lilangel:no wysmarujcie sie bo ja jak zwykle niekumata:lol!: Quote
ayshe Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 uokej.w sumie nie moja sprawa-masz racje:cool1:. Quote
AM Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ayshe, bylam w Niemcach na treningu z E. Scherklem i bylo..... git!:loveu: Quote
ayshe Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 dzieki.:p.scherkl to nie moja bajka ale zajebisty jest:p.to fakt. juz myslalam ze to jakis tajemny temat:evil_lol:. Quote
AM Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='ayshe']scherkl to nie moja bajka ale zajebisty jest:p.to fakt.[/quote] No jest zajebisty :loveu: I ma świetne poczucie humoru :lol: Quote
dorplant Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='AM']ayshe, na trening :eviltong: ja ogladalam fotki ,dlatego taka "madra" jestem :lol: nie bede dodawac ze z zachwytem :loveu: ogladalam Quote
jackdaw Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='AM']No jest zajebisty :loveu: I ma świetne poczucie humoru :lol:[/quote] No kobietą nie jestem ale on mi też się podoba i uważam też ze jest zajebisty...Edgar:lol:.Nie zamyka sie w metodach ,tylko potrafi patrzeć indywidualnie na psa.Nawet z tymi troche "gorszymi" [psami,przewodnikami] umie znależć porozumienie.Poznałem go osobiście w Belgi.:lol:Dopingował Patrycji i nam polakom. Quote
AM Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 dorplant napisał(a):ja ogladalam fotki ,dlatego taka "madra" jestem :lol: nie bede dodawac ze z zachwytem :loveu: ogladalam Dzięki :cool3: Wybierasz się na semi z Edgarem do Gdańska? Quote
dorplant Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 w tym roku nie :-(:-( i jestem niepocieszona . cytat wyrwany z kontekstu z innego forum : "pozorant-szkoleniowiec -zawodnik i we wszystkim tak samo dobry ,hmmm, chcialabym takiego spotkac" znacie moze takich ? ;):razz: Quote
Recommended Posts