Iza i Avanti Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Widzę, że allegro ma... Mogę zrobić jeszcze jedo, jeśli chcecie... I postaram się coś na bazarek wygrzebać. Niestety finansowo nie mogę pomóc :placz: Quote
furciaczek Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kazda forma pomocy jest mile widziana :) Corsiakow niestety przybywa:-( Quote
Feigned Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 fotosik zablokował mi niektóre zdj., widzę, że jeden banner mi zablokowali. wstawiam jeszcze raz Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Nie mam bannerka... Dziewczyny! Dajcie mi jakieś dane dot. rozliczenia za bazarek, który bym chciała dla chłopaka zrobić... Dane do przelewu, gdzie będzie rozliczenie, etc... Quote
furciaczek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 To ja biegne po Dorotke bo to do niej wplaty ida i ona wszystko wyjasni :) Quote
Feigned Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Nie mam bannerka... Dziewczyny! Dajcie mi jakieś dane dot. rozliczenia za bazarek, który bym chciała dla chłopaka zrobić... Dane do przelewu, gdzie będzie rozliczenie, etc... popatrz post wyżej. fotosik zablokował, wstawiłam jeszcze raz Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Feigned']fotosik zablokował mi niektóre zdj., widzę, że jeden banner mi zablokowali. wstawiam jeszcze raz Nie ma bannerka :shake: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 furciaczek napisał(a):To ja biegne po Dorotke bo to do niej wplaty ida i ona wszystko wyjasni :) Dziewczyny! Dajcie mi proszę jakieś info.... Bazarek czeka... Quote
furciaczek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ja bylam odcieta od neta wiec nic nie wiem praktycznie:oops: Iza masz juz informacje? Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 furciaczek napisał(a):Ja bylam odcieta od neta wiec nic nie wiem praktycznie:oops: Iza masz juz informacje? Furciaczku! Nie doczekała się! wystawiłam na amstaffki! Przepraszam :shake: Mogę zrobić chłopakowi allegro, a jak znajdę jakieś fanty to wystawię... Do allegro potrzebowałbym tekst i namiary... Quote
furciaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Furciaczku! Nie doczekała się! wystawiłam na amstaffki! Przepraszam :shake: Mogę zrobić chłopakowi allegro, a jak znajdę jakieś fanty to wystawię... Do allegro potrzebowałbym tekst i namiary... Toc nie przepraszaj, kazdy by tak zrobil bo ile mozna czekac ;) Allegro chlopak ma:loveu: Ale inne ogloszenia mile widziane:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 furciaczek napisał(a):Toc nie przepraszaj, kazdy by tak zrobil bo ile mozna czekac ;) Allegro chlopak ma:loveu: Ale inne ogloszenia mile widziane:diabloti: Jutro postaram się mu porobić inne ogłoszenia... Quote
Iza i Avanti Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 robię po kolei: Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Cane Corso- Ramzes... Ramzes to stars / inna / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Ramzes szuka domku... Ramzes szuka domu..., Warszawa, Spo�eczno��, zwierzaki, Ramzes szuka domku... : Og�oszenie w Dwukropek.pl Ramzes czeka na dom... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ramzes szuka domu... / Psy > Cane Corso Quote
Iza i Avanti Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Podnoszę... może ktoś cię w końcu zauważy.... :shake: Quote
furciaczek Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dzisiaj ida nowe ogloszenia...moze teraz znajdzie sie ktos kto go pokocha?? Quote
furciaczek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Gaborek pojechal wczoraj do nowego domu, robiac przy tym mala niespodzianke:diabloti: Okazalo sie ze psisko z rodowodem, w schronie tat nie zauwazyli a opiekunce Gabcia nie przyszlo do glowy zeby sprawdzic:evil_lol: Bo i po co skoro przy kastracji nawet nikt tego nie zauwazyl:lol: Quote
Recommended Posts