Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia...my od dłuższego czasu nie możemy wydac zadnego psiaka...a mamy ala mini sznaucerkę...ala pudelka czekoladowego...Birma szuka domu ponad rok - to zwyczajne kundelki...ale tak jakoś przykro, ze ani kundelki ani rasowe nie mogą znaleźć domków:-(:-(:-( a telefonu o żadnego piesa to nie mniałam już z parę miesięcy....

Posted

Wacek w sobotę jedzie prawdopodobnie do nowego domu do mojego znajomego ;)
Tytułu nie zmieniam bo Melcia pojechała do pędzepolki na DT włąśnie z uwagi na moją operację ;)
Psiaki baaaaaaaardzo urosły

Posted

Melka tymczasuje u mnie. Ogłaszam ją od dwóch tygodni - niestety z marnym skutkiem :shake: jeden beznadziejny telefon i jeden beznadziejny mail o treści - czy ona będzie duża i czy aby na pewno za darmo :shake:
To dzisiejsze fotki - hiena rośnie jak na drożdżach. A w dodatku ma ADHD. Jest całkowicie zdrowa , po pierwszych szczepieniach , po prostu nówka sztuka nieśmigana - tylko domki nie chcą się zgłaszać.

Posted

Domowe z ciocią Sonią i już koniec.

Ogólnie pod adresem Meli wymieniono uwagi:
- pewnie jest bardzo rasowa
- to pewnie ta z tych niebezpiecznych
- to na pewno amstaff
- czy to canario?

Podsumowując umaszczenie Meli jej przekleństwem jest.

Posted

Pędzelopka - to i tak niewiele uwag:evil_lol: moją mankę jak miał chyba z 2 mies. nazwano mordercą:p siem przyzwyczaiłam:lol: a jak miała ok. 4 mies to jedna baba idąc jakieś 100 m od niej darła japę, zebym zabrała tego psa bo na pewno ją pogryzie!

Posted

mała jest sliczna :) jejku ogólnie to nie przepadam za pręgusami ( moze dlatego ,że kiedys sasiad miał pregowanego boksia i ten pies był niezrownowazony- jak właścicile zreszta ) aleeee tam mała jest ekstra :) :) ...

Posted

a mozna prosic o numer kontaktowy do osoby ktora aktualnie zajmuje sie szczeniaczkiem ? mam osobe zainteresowana ktora by chciala poprozmawiac z osoba posiadajaca obecnie pieska, bo nie ma numeru w pierwszym poscie