amikat Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Amstafka juz po kwarantannie. Załatwiam sterylkę na jutro lub poojutrze Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 moze by tak dziewczynie imie wymyslic jakies cio :hmmmm: chcielibysmy blekitna do Mosii wcisnac jak tylko sie cos nam zwolni ale to narazie tylko nasze checi co z tego wyjdzie zobaczymy ;) Quote
agaga21 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 tengusiu, porób jej jakieś ładne fotki! im więcej fotek tym większe zainteresowania...a co do imienia to mi do niej pasuje KASTA:cool3: Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 agaga21 napisał(a):tengusiu, porób jej jakieś ładne fotki! im więcej fotek tym większe zainteresowania...a co do imienia to mi do niej pasuje KASTA:cool3: fotki beda jak uda nam sie sunie wziasc do siebie bo tak w schronisku nie ma najmniejszych szans na to :shake: Quote
amikat Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jutro dziewczynka idzie do kliniki. W czwartek sterylka!!! Quote
amikat Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Malutkę wysterylizowali wczoraj wiezorem..... w klinice w normalnym świetle widac jaka jest "stalowa". A moze wybierzmy jej takie imię żeby ................. złagodniała . NIe jest groźna WCALE WCALE - tak tylko na pozór! Moze STOKROTA? Quote
amikat Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 I jescze prośba - pomóżcie opłacić hotel u MOSI dla niej proszę. Mamy tyle psów na hotelach ze ledwo zipiemy. Nasz rachunek w lecznicy ostatni wyniósł 2900 zł. ech..... Quote
Tengusia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 agata56 napisał(a):..... jak sie czuje??? suka w weekend jedzie na hotel, gdzie po kilku dniach bedziemy mieli obraz sytuacji jesli chodzi o jej relacje z psami, takze mysle ze najdalej do srody damy znac jak panna reaguje na psy ;) powiedz mi jesli sie okaze ze sunia jest lagodna do psow chcesz ja wziasc na 100% ???? jesli tak to mysle ze warto zalatwic wizyte przedadopcyjna zeby potem martwic sie juz tylko transportem ;) Quote
maciaszek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Na kogo podać namiary na stronie schroniska? Quote
agata56 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 jesli okarze sie ze pozytywnie reaguje na psy to jak najbardziej :) Quote
amikat Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 SWIETNIE'! To ja ją do Cioci Mosi w sobptę myk myk! Ciocia MOsi sprawdzi! Ja nie zauważam zadnej agresii. Miała kontakt z innymi psiakami - pozytywnie reaguje. Quote
mosii Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 oj z moja bandą przetestujemy dziewczyne:diabloti: Quote
agaga21 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 dziewczynko, zdaj egzamin! (czy my ją jakoś nazwaliśmy w końcu?:oops: ) Quote
Tengusia Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 potrzebna jest wizyta przedadopcyjna w Grudziadzu ! czy ktos zna kogos z tamtych okolic ! patrzalam na mapie dogo i nikogo nie widze kto mialby chociaz troche blizej niz dalej :( ta wizyta to szansa na dom dla naszej blekitnej ! prosze pomozcie mi kogos znalezc ! agata56 powiedz mi jak wyglada kwestia transportu, czy jestes w stanie przyjechac po sunie ? czy mozesz odebrac sunie gdzie na trasie blizej nas ? czy mozesz pokryc koszty transportu w calosci badz czesciowo ? Quote
Tengusia Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 jesli wszystko dobrze pojdzie jeszcze dzis dziewczyny skontroluja domek u agaty56 :grins: wiec kto wie moze wlasnie w Grudziadzu nasza dziewczynka zamieszka :thumbs: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 no niestety...pani powiedziała,ze wychodzi na urodziny i nie znajdzie czasu- na wizytę:roll: szkoda, bo była okazja sprawdzić dom-nie wiem kiedy my znowu bedziemy akurat w Grudziadzu. Quote
agata56 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 no niestety bardzo mi przykro ale ide na 18stke ... gdybym wiedziala to troche wczesniej Quote
mosii Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Stokrota juz u mnie:diabloti: Suka jest przesliczna, rzeczywiscie niebieska, oszołom potworny, łobuz, wariatka i skoczek:diabloti: no super jest:loveu: typowy bull, tylko dla osoby znajacej rase. i buzka Quote
Tengusia Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 w tej sytuacji nic wiecej nie moge, nie ma nikogo kto moglby do pani podjechac :shake:, pozostaje miec nadzieje ze dziewczyny beda znow jechac w pani kierunku .... a my dalej szukamy blekitnej domu, ciekawe jak tam minela jej podroz do hotelu i zapoznanie ze stadkiem od Mosii :p Quote
mosii Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ze stadkiem jutro bo Stokrota juz z siebie wychodzi, ale widze, ze zdominowac sie nie da:diabloti: Quote
Tengusia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 co tam u naszej stalowej Stokrotki ??? telefonow brak na chwile obecna :shake: Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial]http://img145.imageshack.us/img145/7570/img7963hc5.jpg o to cudo:loveu::loveu::loveu: to powinni się bić [/FONT] Quote
Recommended Posts