Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze by tak dziewczynie imie wymyslic jakies cio :hmmmm:

chcielibysmy blekitna do Mosii wcisnac jak tylko sie cos nam zwolni ale to narazie tylko nasze checi co z tego wyjdzie zobaczymy ;)

Posted

agaga21 napisał(a):
tengusiu, porób jej jakieś ładne fotki! im więcej fotek tym większe zainteresowania...a co do imienia to mi do niej pasuje KASTA:cool3:

fotki beda jak uda nam sie sunie wziasc do siebie bo tak w schronisku nie ma najmniejszych szans na to :shake:

Posted

Malutkę wysterylizowali wczoraj wiezorem..... w klinice w normalnym świetle widac jaka jest "stalowa".

A moze wybierzmy jej takie imię żeby ................. złagodniała . NIe jest groźna WCALE WCALE - tak tylko na pozór!
Moze STOKROTA?

Posted

I jescze prośba - pomóżcie opłacić hotel u MOSI dla niej proszę.

Mamy tyle psów na hotelach ze ledwo zipiemy. Nasz rachunek w lecznicy ostatni wyniósł 2900 zł. ech.....

Posted

agata56 napisał(a):
..... jak sie czuje???

suka w weekend jedzie na hotel, gdzie po kilku dniach bedziemy mieli obraz sytuacji jesli chodzi o jej relacje z psami, takze mysle ze najdalej do srody damy znac jak panna reaguje na psy ;)

powiedz mi jesli sie okaze ze sunia jest lagodna do psow chcesz ja wziasc na 100% ????

jesli tak to mysle ze warto zalatwic wizyte przedadopcyjna zeby potem martwic sie juz tylko transportem ;)

Posted

potrzebna jest wizyta przedadopcyjna w Grudziadzu ! czy ktos zna kogos z tamtych okolic ! patrzalam na mapie dogo i nikogo nie widze kto mialby chociaz troche blizej niz dalej :(

ta wizyta to szansa na dom dla naszej blekitnej ! prosze pomozcie mi kogos znalezc !

agata56 powiedz mi jak wyglada kwestia transportu, czy jestes w stanie przyjechac po sunie ? czy mozesz odebrac sunie gdzie na trasie blizej nas ? czy mozesz pokryc koszty transportu w calosci badz czesciowo ?

Posted

Stokrota juz u mnie:diabloti:
Suka jest przesliczna, rzeczywiscie niebieska, oszołom potworny, łobuz, wariatka i skoczek:diabloti: no super jest:loveu: typowy bull, tylko dla osoby znajacej rase.

i buzka

Posted

w tej sytuacji nic wiecej nie moge, nie ma nikogo kto moglby do pani podjechac :shake:, pozostaje miec nadzieje ze dziewczyny beda znow jechac w pani kierunku ....

a my dalej szukamy blekitnej domu, ciekawe jak tam minela jej podroz do hotelu i zapoznanie ze stadkiem od Mosii :p