Tengusia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 nie wiem czy byla wizyta :roll: nikt mi nie dal znac wiec ciezko powiedziec mam nadzieje ze Mosii sie zjawi i uchyli rabka tajenmicy :evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 ab-agnieszka napisał(a):A ja wiem a ja wiem. ja tez wiem szkoda tylko ze nie od osoby od ktorej powinnam sie tego dowiedziec :shake: Quote
mosii Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 tengusiu przepraszam ze nie dałam Ci znac:oops: pytałam Anetki o pozwolenie...... Quote
amikat Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A czy ja jestem hesztem bandy żeby mnie o pozwolenie pytać???? hhehhe - STOKROTA w NOWYM DOMKU Quote
ab-agnieszka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Super bardzo sie ciesze. Mosii pisz co widzialas. Plissss Quote
Tengusia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='mosii']tengusiu przepraszam ze nie dałam Ci znac:oops: pytałam Anetki o pozwolenie...... Anetko i ty nie dalas mi znac o takiej nowinie :placz: o ty :mad: Quote
amikat Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Tylko dlatego Tengusiu że byłam w dodze. 1000 km w jeden dzień... Quote
ab-agnieszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cioteczki Stokrotka ma dosc duza dziure w kle potrzebny jej psi dentysta mozecie Ani jakiegos polecic na Slaku.? Ja niestety nie mam zielonego pojecia. Stokrotka ma sie w nowym domku super mam z Ania kontakt meilowy i telefoniczny. Jak tylko dostane zdjecia to wkleje. Quote
maciaszek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Z psich dentystów to znam tylko dr Gawora z krakowskiej lecznicy "Arka". Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Cioteczki Stokrotka ma dosc duza dziure w kle potrzebny jej psi dentysta mozecie Ani jakiegos polecic na Slaku.? Ja niestety nie mam zielonego pojecia. Stokrotka ma sie w nowym domku super mam z Ania kontakt meilowy i telefoniczny. Jak tylko dostane zdjecia to wkleje. zaraz zapytam na niebieskim Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Alicja napisał(a):zaraz zapytam na niebieskim nie ma odpowiedzi :shake: Quote
ab-agnieszka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 maciaszek napisał(a):Z psich dentystów to znam tylko dr Gawora z krakowskiej lecznicy "Arka". Dziekuje Kasiu napisze Ani zeby sprobowala tam. Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 na niebieskim także odpisano że na Śląsku nie ma stomatologa psiego Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Dziekuje Alicja ktoby pomyslal ze mamy brak stomatologow:evil_lol: ludziowych jak mrówków:diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Alicja napisał(a):na niebieskim także odpisano że na Śląsku nie ma stomatologa psiego Dziekuje Alicja ktoby pomyslal ze mamy brak stomatologow:evil_lol: Quote
Saint Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Co tam słychać u Stokrotki? ;) Agnieszko - mail doszedł? ;) Quote
agaga21 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 stokrotka znalazła nowy dom a ja proszę o pomoc kolejnej bidzie...bardzo przepraszam ale muszę.... KRAKÓW - BRYTAN-ON-ek odgryza sobie ogon BŁAGAMY O WSPARCIE FINANSOWE!!! Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667. MAŁY PRAWIE ODGRYZŁ SOBIE OGON!!!!!!!!! Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600. BRYTAN jest młodziutkim onkiem ... a mimo swojego młodego życia przeszedł wiele.... Jako szczeniak po raz pierwszy trafił do nas do schronu , po kilku miesiącach został adoptpowany,jednak niedawno zwrócił go facet , bo... nie szczeka :angryy: Mały całkowicie się załamał.... potwornie cierpiał, zaczął wygryzać sobie ogon.... częste spacery z nim trochę zahamowały masakrowanie ogona, ale ktoś mądry wpadł, zęby go przenieść na wybieg i rozdzielili go z jego towarzyszem innym owczarkiem..... No i się zaczęło..... Musieliśmy go wyciągać ze schronu na CITO...... znajduje się od wczoraj na tymczasie u Biafry.... Wyciągneliśmy go ze schtroniska, bo tam nie miał by żadnych szans... I tak nie wiadomo czy ogon uda się uratować :roll: Dodatkowo trzeba mu zrobić pełną diagnostykę bo jest podejrzenie, ze jego stan jest wynikiem źle dobranych leków. OPRÓCZ TEGO KRZYWEK MUSI DOSTAWAĆ ODPOWIEDNIĄ KARMĘ DLA PSIAKÓW Z WADAMI KOSCI I STAWÓW.....JEST DOŚĆ DROGA.... BŁAGAMY O WSPARCIE, BO BIAFRA MA POD OPIEKĄ KILKADZIESIĄT KONI, którymi zajmuje się całkiem sama, i dwa 100- letnie (jak na tę rasę) OLBRZYMY - Kaukazy, również uratowane od śmierci w schronisku..... KAŻDA ZŁOTÓWKA JEST DLA NAS NA WAGĘ ZŁOTA.... Adres dla wpłat: Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą" ul. Batalionu "Skała" AK 8/36 31-273 Kraków nr konta PEKAO SA: 58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 Dla przelewów zagranicznych: BIC ( SWIFT) : PKOPPLPW IBAN : PL581240 1170 1111 0000 2420 9674 Przy wpłacie koniecznie podaj nick z Dogomanii !!! + "BRYTAN" __________________ Quote
ab-agnieszka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Saint napisał(a):Co tam słychać u Stokrotki? ;) Agnieszko - mail doszedł? ;) Doszedl czekm na odpowiedz. Podalam Ani namiary na Ciebie wiec nie wiem czy napisze do mnie czy do Ciebie. Quote
maciaszek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/9725/28825025.jpg - jak romantycznie :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
Recommended Posts