Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mosii']tengusiu przepraszam ze nie dałam Ci znac:oops:
pytałam Anetki o pozwolenie......

Anetko i ty nie dalas mi znac o takiej nowinie :placz: o ty :mad:

Posted

Cioteczki Stokrotka ma dosc duza dziure w kle potrzebny jej psi dentysta mozecie Ani jakiegos polecic na Slaku.?
Ja niestety nie mam zielonego pojecia.
Stokrotka ma sie w nowym domku super mam z Ania kontakt meilowy i telefoniczny. Jak tylko dostane zdjecia to wkleje.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Cioteczki Stokrotka ma dosc duza dziure w kle potrzebny jej psi dentysta mozecie Ani jakiegos polecic na Slaku.?
Ja niestety nie mam zielonego pojecia.
Stokrotka ma sie w nowym domku super mam z Ania kontakt meilowy i telefoniczny. Jak tylko dostane zdjecia to wkleje.

zaraz zapytam na niebieskim

• 2 weeks later...
Posted

stokrotka znalazła nowy dom a ja proszę o pomoc kolejnej bidzie...bardzo przepraszam ale muszę....

KRAKÓW - BRYTAN-ON-ek odgryza sobie ogon BŁAGAMY O WSPARCIE FINANSOWE!!!

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667.

MAŁY PRAWIE ODGRYZŁ SOBIE OGON!!!!!!!!!

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600.

BRYTAN jest młodziutkim onkiem ... a mimo swojego młodego życia przeszedł wiele....
Jako szczeniak po raz pierwszy trafił do nas do schronu , po kilku miesiącach został adoptpowany,jednak niedawno zwrócił go facet , bo... nie szczeka :angryy:
Mały całkowicie się załamał.... potwornie cierpiał, zaczął wygryzać sobie ogon.... częste spacery z nim trochę zahamowały masakrowanie ogona, ale ktoś mądry wpadł, zęby go przenieść na wybieg i rozdzielili go z jego towarzyszem innym owczarkiem..... No i się zaczęło.....
Musieliśmy go wyciągać ze schronu na CITO......
znajduje się od wczoraj na tymczasie u Biafry.... Wyciągneliśmy go ze schtroniska, bo tam nie miał by żadnych szans... I tak nie wiadomo czy ogon uda się uratować :roll:
Dodatkowo trzeba mu zrobić pełną diagnostykę bo jest podejrzenie, ze jego stan jest wynikiem źle dobranych leków.

OPRÓCZ TEGO KRZYWEK MUSI DOSTAWAĆ ODPOWIEDNIĄ KARMĘ DLA PSIAKÓW Z WADAMI KOSCI I STAWÓW.....JEST DOŚĆ DROGA....

BŁAGAMY O WSPARCIE, BO BIAFRA MA POD OPIEKĄ KILKADZIESIĄT KONI, którymi zajmuje się całkiem sama, i dwa 100- letnie (jak na tę rasę) OLBRZYMY - Kaukazy, również uratowane od śmierci w schronisku.....

KAŻDA ZŁOTÓWKA JEST DLA NAS NA WAGĘ ZŁOTA....

Adres dla wpłat:

Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"
ul. Batalionu "Skała" AK 8/36
31-273 Kraków
nr konta PEKAO SA:
58 1240 1170 1111 0000 2420 9674

Dla przelewów zagranicznych:
BIC ( SWIFT) : PKOPPLPW
IBAN : PL581240 1170 1111 0000 2420 9674

Przy wpłacie koniecznie podaj nick z Dogomanii !!! + "BRYTAN"