Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stokrota jest bombowa:diabloti:
szukamu domku z pojeciem o astach i z kennelem, przypuszczam ze sunia bedzie niszczyc jak zostanie sama. Dzis na podwórku była sama i przegryzła dwumetrowe drzewko:mad: w ogole lubi wysokie przedmioty które mozna wywalic, ile potem zabawy:p (lampa, wazon itp)

z duzymi psami sie zgadza, nawet o dziwo! z moja rottweilerką, która jest dosć dominująca przy pierwszym kontakcie. Samce tez ok. Małe psy sa be i nie trzeba ich szanowac:eviltong:

a w ogóle wg mnie to ona ma nie wiecej niz 9/10 mies.
Jest zywiołowa, uwielbia piłki, aportowanie, skoki, jest bardzo czysta i cicha w domu.
w jej przypadku zastowsowanie ma powiedzenie: dobry pies to zmeczony pies:eviltong:

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata56 w zwiazku z tym iz Mosii pisze ze sunia nie koniecznie toleruje male psy mysle ze nie rozsadne byloby przewozenie jej na drugi koniec polski ryzykujac ze nie dogada sie z twoim stadkiem i bedzie trzeba ja brac spowrotem. Mam nadzieje ze rozumiesz moja decyzje i nie masz mi tego za zle .... psow do adopcji nie brakuje wiec z pewnoscia znajdziesz cos dla siebie ;)

blekitna nadal szuka domku, dzwonia tel o Sektora i Gerde wiec ja zawsze proponuje blekitna mam nadzieje ze ktos sie w niej zakocha :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']

blekitna nadal szuka domku, dzwonia tel o Sektora i Gerde wiec ja zawsze proponuje blekitna mam nadzieje ze ktos sie w niej zakocha :loveu:
[FONT=Arial]
musowo się zakocha...... Ona jest taka :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

agata56 napisał(a):
Tengusia :) jasne że rozumie Twoja decyzje ... za arabelke podziekuje... poszukam innej suczki (nie bardzo gustuje w tym umaszczeniu ast :(

no super jestes
psa se do koloru scian wybierasz????

Posted

BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI
BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!!
to jego wątek:

okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23

Posted

no no no
w sprawie Stokroty telefony zaczynają dzwonic:p

zeby nie było tak wesoło, Stokrota naszczekała dzis na mnie bo za wolno drzwi na dwór otwierałam:mad:
dom musi miec doswadczenie z rasą bo ta gadzina lubi sobie porzadzic:angryy:

Posted

[quote name='Tengusia']przypominam ze staram sie zebrac pieniadze na sterylizacje pitbullki Tary - http://www.dogomania.pl/forum/f28/slaskie-pitbullka-tara-zbieramy-na-sterylke-hotel-kazda-pomoc-mile-widziana-132007/index4.html#post11861787

Mosii potrzebuje info ile kosztuje u waszego weta sterylka bo musze wiedziec ile zebrac !!!!

na chwile obecna mamy 0 zl ... super prawda ...
tengusiu, bardzo bym chciała pomóc ale nie dam rady finansowo:-(

Posted

Stokrotka jest super:loveu: grzeczna, czysta, niechałasliwa, sama zostaje w mieszkaniu i w kennelu, ładnie sie bawi, moze juz isc do domu.
Dom raczej bez psów, albo z duzym doswiadczeniem w prowadzeniu stada- moga byc awantury.