mosii Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Stokrota jest bombowa:diabloti: szukamu domku z pojeciem o astach i z kennelem, przypuszczam ze sunia bedzie niszczyc jak zostanie sama. Dzis na podwórku była sama i przegryzła dwumetrowe drzewko:mad: w ogole lubi wysokie przedmioty które mozna wywalic, ile potem zabawy:p (lampa, wazon itp) z duzymi psami sie zgadza, nawet o dziwo! z moja rottweilerką, która jest dosć dominująca przy pierwszym kontakcie. Samce tez ok. Małe psy sa be i nie trzeba ich szanowac:eviltong: a w ogóle wg mnie to ona ma nie wiecej niz 9/10 mies. Jest zywiołowa, uwielbia piłki, aportowanie, skoki, jest bardzo czysta i cicha w domu. w jej przypadku zastowsowanie ma powiedzenie: dobry pies to zmeczony pies:eviltong: Quote
amikat Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jest śliczna, inteligentna.... Lubi podróżować samochodami! To bardzo absorbujący uwagę psiak ! Mosi jestes nieoceniona! Stalowa Stokrota - to jejt TO! Quote
Tengusia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 agata56 w zwiazku z tym iz Mosii pisze ze sunia nie koniecznie toleruje male psy mysle ze nie rozsadne byloby przewozenie jej na drugi koniec polski ryzykujac ze nie dogada sie z twoim stadkiem i bedzie trzeba ja brac spowrotem. Mam nadzieje ze rozumiesz moja decyzje i nie masz mi tego za zle .... psow do adopcji nie brakuje wiec z pewnoscia znajdziesz cos dla siebie ;) blekitna nadal szuka domku, dzwonia tel o Sektora i Gerde wiec ja zawsze proponuje blekitna mam nadzieje ze ktos sie w niej zakocha :loveu: Quote
agaga21 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 agata56, a może arabelkę byś chciała pokochać?:cool3: ona akceptuje inne psiaki! i jest słodka!!!sama zobacz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-amstafka-arabelka-oddana-znow-do-schronu-bo-pan-nie-mial-dla-niej-czasu-125240/ Quote
agata56 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Tengusia :) jasne że rozumie Twoja decyzje ... za arabelke podziekuje... poszukam innej suczki (nie bardzo gustuje w tym umaszczeniu ast :( Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Tengusia'] blekitna nadal szuka domku, dzwonia tel o Sektora i Gerde wiec ja zawsze proponuje blekitna mam nadzieje ze ktos sie w niej zakocha :loveu: [FONT=Arial] musowo się zakocha...... Ona jest taka :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
mosii Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 agata56 napisał(a):Tengusia :) jasne że rozumie Twoja decyzje ... za arabelke podziekuje... poszukam innej suczki (nie bardzo gustuje w tym umaszczeniu ast :( no super jestes psa se do koloru scian wybierasz???? Quote
agata56 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 nie mosi ... ale z psem zwiaze sie na pare ładnych lat i musi mi sie poprostu spodobac - mam chyba prawo do tego????????? Quote
amikat Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ależ jasne ze masz prawo - w psie sie trzeba zakochac! Quote
agata56 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 amikat .. no właśnie tak jak piszesz .. Quote
Tengusia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/fundacja-sos-mega-bazar-na-hotel-dla-naszych-psow-do-08-03-09-a-131954/#post11825710 Quote
Tengusia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 nasza stalowa Stokrotka nadal czeka na swoj jedyny domek !!!! Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Arial]domeczku gdzie ty ............[/FONT] Quote
mosii Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 kubraczek zdjęty, ranka bardzo ładnie sie goi:p Suńka grzeczna i gotowa:razz: Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
mosii Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 no no no w sprawie Stokroty telefony zaczynają dzwonic:p zeby nie było tak wesoło, Stokrota naszczekała dzis na mnie bo za wolno drzwi na dwór otwierałam:mad: dom musi miec doswadczenie z rasą bo ta gadzina lubi sobie porzadzic:angryy: Quote
ab-agnieszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Oby potencjalny domek sie znalazl. Wszystkich chetnych na Ajsi przekierowalam na Stokrotke:loveu: Quote
Tengusia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 przypominam ze staram sie zebrac pieniadze na sterylizacje pitbullki Tary - http://www.dogomania.pl/forum/f28/slaskie-pitbullka-tara-zbieramy-na-sterylke-hotel-kazda-pomoc-mile-widziana-132007/index4.html#post11861787 Mosii potrzebuje info ile kosztuje u waszego weta sterylka bo musze wiedziec ile zebrac !!!! na chwile obecna mamy 0 zl ... super prawda ... Quote
agaga21 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Tengusia']przypominam ze staram sie zebrac pieniadze na sterylizacje pitbullki Tary - http://www.dogomania.pl/forum/f28/slaskie-pitbullka-tara-zbieramy-na-sterylke-hotel-kazda-pomoc-mile-widziana-132007/index4.html#post11861787 Mosii potrzebuje info ile kosztuje u waszego weta sterylka bo musze wiedziec ile zebrac !!!! na chwile obecna mamy 0 zl ... super prawda ... tengusiu, bardzo bym chciała pomóc ale nie dam rady finansowo:-( Quote
mosii Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Stokrotka jest super:loveu: grzeczna, czysta, niechałasliwa, sama zostaje w mieszkaniu i w kennelu, ładnie sie bawi, moze juz isc do domu. Dom raczej bez psów, albo z duzym doswiadczeniem w prowadzeniu stada- moga byc awantury. Quote
Tengusia Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 jutro Stokrotka bedzie miec odwiedziny ... kto wie kto wie :siara: Quote
Recommended Posts