Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzisz Dogo, już się Pianka ujawniła, bo ona faktycznie pilnuje wątków swoich i Justyny, która obecnie nie może tego robić. Pianka się w pełni w temacie Misi orientuje na bieżaco, jak widzisz;) i w razie osoby chętnej do adopcji Misi, na pewno z formalnościami w schronie pomoże, a także o wszystkich nowościach u Misi też poinformuje.
Allegro nie ma, więc trzeba jen zrobić, ja zapłacę;)

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jeszcze mam pytanie do Pianki:
- jak się ma Misia, czy zdrowa, czy ją inne psy nie gnębią ?
- i gdyby psinka szła np. do dt lub hoteliku to kto by ją na siebie ze schronu wyciągnął ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi :lol:.

Posted

Ma sie dobrze, psy ją nie gryzą, teraz to ona jest ważna i wczoraj sama pogoniła psa. Ale chyba mnie bronila, bo tamten pies chciał mnie złapać za noge:lol:

Moge załatwić jej wyciagnięcie itp., ale umowy na siebie nie podpisze, to za duża odpowiedzialność. To nie jest pies w takiej pilnej potrzebie zeby musial jechać do hotelu. Hotel dużo kosztuje.
Raz wyciąglam psa do hotelu i siedzial tam rok, wszyscy obiecywali pomagac, a potem zostałam z tym sama.
Jesli ktoś inny podpisze na siebie umowe z hotel to nie ma problemu.

Misia jest szorstkowłosa

Posted

Na kogo w ogłoszeniach ma być kontakt w sprawie adopcji Misi, skoro założycielka jest nieobecna na wątku, to nie wiem - tak jak był czy na Ciebie Pianko ?

A nowe ładne zdjęcia zwła. z bliska pycholka by się przydały - skoro stare ogłoszenia nie dały rezultatów to trzeba nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami i nowym tekstem . Tak żeby się ktoś w Misi w końcu zakochał i dał jej dobry odpowiedzialny dom !!!!!

Posted

Super by było Pianko gdyby Ci się udało z tymi zdjęciami :).

No a teraz zebrane info z całego wątku Misi:

1. ogłoszenia aktualne

petsy - wyróżnione
e-zwierzak
przygarnijzwierzaka
kupiepsa
mojpupil
adopcjapsa
dwukropek
pajęczyna
pineska

(ogłoszenia najlepiej to odnawiać co jakiś czas bo stare to idą w zapomnienie):

2. plakaty, ulotki - str.13
(mam nadzieję, że rozwieszone także :)

3. zdjęcia - str.9

4. podstawowe informacje :

- suczka ma ok. 5-6 latek,
- jest średniej wielkości,
- jest wysterylizowana,
- jest bardzo ufna i uległa,
- jest dobrze wychowana, łagodna i kontaktowa,
- bardzo lubi się przytulać,
- jest zaszczepiona i odrobaczona.

Posted

I jeszcze jedno :
na popularnej stronie adopcje.org MISIA jest na szarym końcu w swoim woj.
Nikt jej tam nie zobaczy. Więc albo nowe świeże ogłoszenie - ale to może zrobić tylko osoba która ma bezpośreni kontakt z pieskiem
, albo podbijamy Misie :lol:.

"wykopywanko

Chesz pomóc temu zwierzakowi? - wykop go na pierwsze miejsce na liście zwierząt do adopcji w danym województwie, a jego szansę na znalezienie domu znacznie wzrosną!

Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.26797 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT.

Uwaga!: miejsce na liście jest tylko jedno, wykopany zwierzak będzie na pierwszym miejscu tylko do czasu, gdy nie zostanie wykopany przez innego zwierzaka z tego samego województwa. Dochód z wykopywanka zostanie przeznaczony na pomoc zwierzętom. "

Posted

wykopywanko

Chesz pomóc temu zwierzakowi? - wykop go na pierwsze miejsce na liście zwierząt do adopcji w danym województwie, a jego szansę na znalezienie domu znacznie wzrosną!

Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.26797 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT.

Uwaga!: miejsce na liście jest tylko jedno, wykopany zwierzak będzie na pierwszym miejscu tylko do czasu, gdy nie zostanie wykopany przez innego zwierzaka z tego samego województwa. Dochód z wykopywanka zostanie przeznaczony na pomoc zwierzętom.

Posted

Wyslalam SMS.
Podejrzewam, ze ten kod moze sluzyc do ewentualnego sprawdzania, czy dany glos zostal na pewno zaliczony - jakby ktos bardzo watpiacy byl? Ale tak naprawde, to nie mam pojecia tez...

Posted

Dogo, ale kawal dobrej roboty z tym podsumowankiem:thumbs::thumbs::thumbs:
jest jeszcze więcej portali do ogłaszania psów, podam lista, na niektórych Misie już mamy:
ale.gratka.pl
zoonet.pl
bono-polska.pl
pajeczyna.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl
kokosy.pl
pineska.pl
eoferty.pl
neeon.pl
dwukropek.pl
telezoo
graand.com
kupiepsa.pl
interpress.net.pl
ojej.pl
vegie.pl
petsy.pl
eoferty.com.pl
gumtree.pl
i-bazar.pl
stacja.biz
spacerek.net
anonseogloszenia.pl
mojpuplil.pl
petworld.pl
animalia.pl
adopcje.org
oglosze.pl
cafeanimal.pl
szybko-sprzedam.pl,

dasz rade ją dalej poogłaszać?
z allegro czekamy na nowe foty? czy na kogoś ogólnie, kto je zrobi z tych fot co już są?

Posted

[quote name='Dogo07']Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu MISI,
sami widzicie jaka jest długa lista gdzie można pieski ogłaszać !!!

Pisałam do jednej z cioteczek z sprawie Metra:cool3: może tu zajrzy...

Posted

bico napisał(a):
Słuchajcie, ogłoszenia w cafeanimal, idące do Metra, są bardzo skuteczne, tylko trzeba je odnawiać i ciągle pilnować:roll:

Jak to je odnawiać i pilnować ?

A na allegro to czekamy i na kogoś kto nam to zrobi i na fotki !

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jak to je odnawiać i pilnować ?

A na allegro to czekamy i na kogoś kto nam to zrobi i na fotki !

mogę też o allegro poprosić jedną cioteczkę i zobaczymy, kasa też jest, a fotki mogą być te, co już są, i tak nieźle wyszły:roll:

Posted

[quote name='Dogo07']I znowu tu sobie we dwie jesteśmy ;).

:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...we trzy...we trzy!
Dobrze...zrobię i allegro,i gumtree,kokosy.Wyróżnione(12zł),czy wyróżnione z pogrubieniem(14zł)?
Zrobię to hurtem jutro,dziś nie umiem nadążyć za ślimaczącym się kompem:shake:,a muszę skończyć bazarki...nawet nie mam kiedy ich podnosić:-(...ale nie o tym!

Fotek sobie poszukam...tylko najważniejsze...na kogo kontakt przy adopcji?

wybaczcie ciszę...dalej lecę klecić bazarki!:angryy: