bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Widzisz Dogo, już się Pianka ujawniła, bo ona faktycznie pilnuje wątków swoich i Justyny, która obecnie nie może tego robić. Pianka się w pełni w temacie Misi orientuje na bieżaco, jak widzisz;) i w razie osoby chętnej do adopcji Misi, na pewno z formalnościami w schronie pomoże, a także o wszystkich nowościach u Misi też poinformuje. Allegro nie ma, więc trzeba jen zrobić, ja zapłacę;) Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dogo07 napisał(a):Tylko pytanie - jaka rasa ? Misia, jak na mój gust, jest w typie terierka;) Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Tylko pytanie - jaka rasa ? Czy Misia jest bardziej szorstkowłosa czy kudłatowłosa :lol: ??? Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No to jeszcze mam pytanie do Pianki: - jak się ma Misia, czy zdrowa, czy ją inne psy nie gnębią ? - i gdyby psinka szła np. do dt lub hoteliku to kto by ją na siebie ze schronu wyciągnął ? Z góry dziękuję za odpowiedzi :lol:. Quote
Pianka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ma sie dobrze, psy ją nie gryzą, teraz to ona jest ważna i wczoraj sama pogoniła psa. Ale chyba mnie bronila, bo tamten pies chciał mnie złapać za noge:lol: Moge załatwić jej wyciagnięcie itp., ale umowy na siebie nie podpisze, to za duża odpowiedzialność. To nie jest pies w takiej pilnej potrzebie zeby musial jechać do hotelu. Hotel dużo kosztuje. Raz wyciąglam psa do hotelu i siedzial tam rok, wszyscy obiecywali pomagac, a potem zostałam z tym sama. Jesli ktoś inny podpisze na siebie umowe z hotel to nie ma problemu. Misia jest szorstkowłosa Quote
Onaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Na kogo w ogłoszeniach ma być kontakt w sprawie adopcji Misi, skoro założycielka jest nieobecna na wątku, to nie wiem - tak jak był czy na Ciebie Pianko ? A nowe ładne zdjęcia zwła. z bliska pycholka by się przydały - skoro stare ogłoszenia nie dały rezultatów to trzeba nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami i nowym tekstem . Tak żeby się ktoś w Misi w końcu zakochał i dał jej dobry odpowiedzialny dom !!!!! Quote
Pianka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 moze być na mnie piankaa@interia.pl kom.501208670 zobacze jak mi z tymi zdjęciami wyjdzie;) Quote
Onaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Super by było Pianko gdyby Ci się udało z tymi zdjęciami :). No a teraz zebrane info z całego wątku Misi: 1. ogłoszenia aktualne petsy - wyróżnione e-zwierzak przygarnijzwierzaka kupiepsa mojpupil adopcjapsa dwukropek pajęczyna pineska (ogłoszenia najlepiej to odnawiać co jakiś czas bo stare to idą w zapomnienie): 2. plakaty, ulotki - str.13 (mam nadzieję, że rozwieszone także :) 3. zdjęcia - str.9 4. podstawowe informacje : - suczka ma ok. 5-6 latek, - jest średniej wielkości, - jest wysterylizowana, - jest bardzo ufna i uległa, - jest dobrze wychowana, łagodna i kontaktowa, - bardzo lubi się przytulać, - jest zaszczepiona i odrobaczona. Quote
Onaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 W ogłoszeniach są jeszcze namiary na Justynę - może trzeba by to zmienić ? Quote
Onaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 I jeszcze jedno : na popularnej stronie adopcje.org MISIA jest na szarym końcu w swoim woj. Nikt jej tam nie zobaczy. Więc albo nowe świeże ogłoszenie - ale to może zrobić tylko osoba która ma bezpośreni kontakt z pieskiem , albo podbijamy Misie :lol:. "wykopywanko Chesz pomóc temu zwierzakowi? - wykop go na pierwsze miejsce na liście zwierząt do adopcji w danym województwie, a jego szansę na znalezienie domu znacznie wzrosną! Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.26797 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT. Uwaga!: miejsce na liście jest tylko jedno, wykopany zwierzak będzie na pierwszym miejscu tylko do czasu, gdy nie zostanie wykopany przez innego zwierzaka z tego samego województwa. Dochód z wykopywanka zostanie przeznaczony na pomoc zwierzętom. " Quote
Onaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 wykopywanko Chesz pomóc temu zwierzakowi? - wykop go na pierwsze miejsce na liście zwierząt do adopcji w danym województwie, a jego szansę na znalezienie domu znacznie wzrosną! Wystarczy wysłać SMS o treści: TC.WYG.26797 na numer: 72068 koszt sms: 2 zł + VAT. Uwaga!: miejsce na liście jest tylko jedno, wykopany zwierzak będzie na pierwszym miejscu tylko do czasu, gdy nie zostanie wykopany przez innego zwierzaka z tego samego województwa. Dochód z wykopywanka zostanie przeznaczony na pomoc zwierzętom. Quote
Leyla Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 a co ja mam zrobić z tym kodem ?? po wysłanym smsie dostałam jakiś kod:crazyeye: Quote
Onaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Z tym kodem podobno nic się nie robi, też nie wiem po co jest :roll:. Quote
Anemon Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Wyslalam SMS. Podejrzewam, ze ten kod moze sluzyc do ewentualnego sprawdzania, czy dany glos zostal na pewno zaliczony - jakby ktos bardzo watpiacy byl? Ale tak naprawde, to nie mam pojecia tez... Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dogo, ale kawal dobrej roboty z tym podsumowankiem:thumbs::thumbs::thumbs: jest jeszcze więcej portali do ogłaszania psów, podam lista, na niektórych Misie już mamy: ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcjapsa.pl kokosy.pl pineska.pl eoferty.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo graand.com kupiepsa.pl interpress.net.pl ojej.pl vegie.pl petsy.pl eoferty.com.pl gumtree.pl i-bazar.pl stacja.biz spacerek.net anonseogloszenia.pl mojpuplil.pl petworld.pl animalia.pl adopcje.org oglosze.pl cafeanimal.pl szybko-sprzedam.pl, dasz rade ją dalej poogłaszać? z allegro czekamy na nowe foty? czy na kogoś ogólnie, kto je zrobi z tych fot co już są? Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Słuchajcie, ogłoszenia w cafeanimal, idące do Metra, są bardzo skuteczne, tylko trzeba je odnawiać i ciągle pilnować:roll: Quote
Onaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Sama już nie wiem jak tu pomóc tej miłej suczce. Żeby tak dobry domek się dla niej znalazł. Quote
Onaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu MISI, sami widzicie jaka jest długa lista gdzie można pieski ogłaszać !!! Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Dogo07']Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu MISI, sami widzicie jaka jest długa lista gdzie można pieski ogłaszać !!! Pisałam do jednej z cioteczek z sprawie Metra:cool3: może tu zajrzy... Quote
Onaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 bico napisał(a):Słuchajcie, ogłoszenia w cafeanimal, idące do Metra, są bardzo skuteczne, tylko trzeba je odnawiać i ciągle pilnować:roll: Jak to je odnawiać i pilnować ? A na allegro to czekamy i na kogoś kto nam to zrobi i na fotki ! Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dogo07 napisał(a):Jak to je odnawiać i pilnować ? A na allegro to czekamy i na kogoś kto nam to zrobi i na fotki ! mogę też o allegro poprosić jedną cioteczkę i zobaczymy, kasa też jest, a fotki mogą być te, co już są, i tak nieźle wyszły:roll: Quote
zuzlikowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Dogo07']I znowu tu sobie we dwie jesteśmy ;). :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...we trzy...we trzy! Dobrze...zrobię i allegro,i gumtree,kokosy.Wyróżnione(12zł),czy wyróżnione z pogrubieniem(14zł)? Zrobię to hurtem jutro,dziś nie umiem nadążyć za ślimaczącym się kompem:shake:,a muszę skończyć bazarki...nawet nie mam kiedy ich podnosić:-(...ale nie o tym! Fotek sobie poszukam...tylko najważniejsze...na kogo kontakt przy adopcji? wybaczcie ciszę...dalej lecę klecić bazarki!:angryy: Quote
Recommended Posts