Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rita60 napisał(a):
To Misia:loveu::loveu::loveu:zerknij na poprzednia strone:evil_lol:

no faktycznie przeciez ona nas zjednoczyła w grupe mafijno-dogomaniacką :evil_lol::evil_lol:

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja czytałam że Bury do telewizji jedzie, to mi się zamarzyło , żeby Misia też miała taką szansę - no i jak widać marzenia się spełniają :).

Ale Bury to chyba dzisiaj miał być w TV, zaraz miałam nawet oglądać, widocznie coś się zmieniło.

Posted

Dziewczyny tylko może nam braknąć kasy na paliwo.
Pomóżcie prosze.
Dajcie chociaz po te 5, 10 zł.
Najwyzej jak uzbiera sie więcej i Misia nie znajdzie domu z tv to wykorzystamy pieniądze na płatne ogłoszenia np. w gazecie Mój Pies

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...ja chcę zobaczyć:oops:...w jakim programie?...będę czatować,żeby nie przegapić!:evil_lol:

Pytanie na sniadanie Program 2 TVP - kacik adopcyjny jest mniej wiecej w granicach 10.15 rano

Bury mial wystapic faktycznie dzisiaj ale tak jak pisalam (na watku Burego) - pan Michal Olszanski nie mogl prowadzic dzisiejszego programu (problemy zdrowotne) - tak wiec wszystko przesunieto na 19.05

a wiec Bury + Misia - czekamy :p

Posted

Leyla napisał(a):
posikam się przed telewizorem, i umrę na zawał z emocji :eek:

tylko nie to!!!!!!:shake:...a kto będzie pomagał psuniom jak wymrzemy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Trzymać paluchy za skutek!:cool3:...a sikać też możesz:evil_lol::loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
[B]...a sikać też możesz:evil_lol::loveu:

Jejku jak ja jakiś znajomy psi pychol zobacze w tv to moze nawet coś grubszego:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
Jejku jak ja jakiś znajomy psi pychol zobacze w tv to moze nawet coś grubszego:evil_lol:

No i masz ...następna! :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:...tylko ciekawa jestem jak ja zareaguję:evil_lol:

Posted

Asta17 napisał(a):
Trzymam kciuki za Miśkę i Burego, a także za osobę, która będzie prezentowała psiaki. ;)

Kiedy dokładnie i o której jest ten występ?

no własnie kiedy ten program?

Posted

Dziewczyny, ile na to paliwo brakuje dla Burego i Miski? Nie wiem czy mi sie uda jutro do banku podjechac, ale postaram sie w sobote lub poniedzialek. Wiem, ze pozno, ale moze na dlug sie przyda..