zulugula Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Własnie miałam tel. w sprawie adopcji Miśki. Pani z Warszawy. Chciała mojego Dramka. Jutro zabieram go do nowego domku. Wysłałam inne kudłacze i wybór padł na Miśkę. Domek nie jest sprawdzony, ale mieszkam po sąsiedzku, więc mogę się umówić na spotkanie. Pani może sama zadbać o sterylkę i szczepienia, jeśli Miśka ma to przed sobą. Nic nie pisałam na temat jej zachowania i wieku. Mam nadzieję, że to nie jest barierą. Może dać jej 4,5? To lepiej brzmi :cool3: Pani wydaje się bardzo fajna i konkretna. Komu wysłać tel. na PW. Pani czeka na tel. PS. A jeśli się uda, to ja też się mogę na tą imprezkę wkręcić jakoś :evil_lol: Quote
Pianka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Moje dane są w 1 poście, pani może dzwonić jak jest zainteresowana. No i fajnie by było jakbyś sprawdziła dom. Misia jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. a reszte niech trzyma kciuki;) czy to dzięki waszej imprezie?:lol: Quote
rita60 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Dobre wino,czyni cuda:razz:trzymam kciuki,zeby ci sie udało piesku:multi: Quote
rita60 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 marysia55 napisał(a): oczywiście Pianka, tam gdzie są imprezki mafijne ludzie chętnie zaglądają , a na dodatek jak Rita60 polewa to ......... :evil_lol: kurcze trzymam kciuczki żeby Misia wylądowała na jakiejs kanapie a przynajmniej na dywaniku przed kominkiem i z pilotem w łapce :lol::lol::lol: Tylko wtedy trzeba ja pilnowac,zeby nie właczała tych programow,wiesz jakich:evil_lol:bo to grzeczna dziewczynka:razz: Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Pianka']Moje dane są w 1 poście, pani może dzwonić jak jest zainteresowana.No i fajnie by było jakbyś sprawdziła dom. Misia jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. a reszte niech trzyma kciuki;) czy to dzięki waszej imprezie?:lol: oczywiście Pianka, tam gdzie są imprezki mafijne ludzie chętnie zaglądają , a na dodatek jak Rita60 polewa to ......... :evil_lol: kurcze trzymam kciuczki żeby Misia wylądowała na jakiejs kanapie a przynajmniej na dywaniku przed kominkiem i z pilotem w łapce :lol::lol::lol: Quote
Leyla Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 a reszte niech trzyma kciuki;) czy to dzięki waszej imprezie?:lol: cudne wieści:multi: Trzymamy kciuki:thumbs::thumbs: Pianka !! to napewno dzięki imprezie i zuluguli:cool2::happy1:[SIZE=3] Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :crazyeye::crazyeye: co to ciotki poszły w 'kimono' , a gdzie nocna straż na wątku :evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: co to ciotki poszły w 'kimono' , a gdzie nocna straż na wątku :evil_lol::evil_lol: Melduje sie;)chyba wczoraj przesadziłysmy z tym winem,bo ciotki zległy:evil_lol:witaj Misiu. Quote
Onaa Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jużeśmy są :). A teraz kciukasy trzymać za nowy domek dla Miśki - zeby to był ten Jedyny cudowny !!! Quote
Asta17 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Oby się udało. Teraz czekamy już tylko na dobre wieści. :loveu: Quote
Pianka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Pani stwierdziła, że Misia jest za duza:roll: Szukamy dalej. Quote
rita60 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Pianka napisał(a):Pani stwierdziła, że Misia jest za duza:roll: Szukamy dalej. To niech kupi sobie chomika:angryy: Quote
marysia55 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 rita60 napisał(a):To niech kupi sobie chomika:angryy: albo świnkę morską, nasza Miska za duża :crazyeye: ona jest w sam raz :cool3: dogorra szuka dalej ciepłego domku :loveu: Quote
Leyla Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 marysia55 napisał(a):albo świnkę morską, nasza Miska za duża :crazyeye: ona jest w sam raz :cool3: dogorra szuka dalej ciepłego domku :loveu: Pewnie ,że tak!! Skoro Misieńka za duża ..to znaczy ,ze jej nie polubiła od początku. Jakie to ma znaczenie ? Przecież ona nie jest duża:shake: Ale nie ma tego złego.... Misieńkę stać na więcej! .. już Dogorra coś wymyśli:razz: Quote
marysia55 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 oczywiście dogorra jest konsekwentna... i jak obiecała tak będzie Houk ( powiedziałam ) :diabloti: Quote
bico Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Pianka napisał(a):Pani stwierdziła, że Misia jest za duza:roll: Szukamy dalej. a ten owczarek kataloński, Dramacik, jest jeszcze większy i to jej akurat nie przeszkadzało:cool1: Quote
bico Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 marysia55 napisał(a):dogorra szuka dalej ciepłego domku :loveu: jak Misieńka dobry domek znajdzie, to się będą raczyć z Wami, dogorrowe ciotki:evil_lol: różowym martini i innymi wszelkimi możliwymi trunkami:drinka::popcorn::cunao::evil_lol::multi: Quote
Leyla Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 bico napisał(a):jak Misieńka dobry domek znajdzie, to się będą raczyć z Wami, dogorrowe ciotki:evil_lol: różowym martini i innymi wszelkimi możliwymi trunkami:drinka::popcorn::cunao::evil_lol::multi: Racja! Miśka na nas liczy :razz: nie możemy jej zawiść:shake: Quote
zuzlikowa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ....spokojnej nocki maleńka!...a ktoś tam mówił,że duża:shake: Quote
marysia55 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a to ja 'se' podniosę nocna porą :evil_lol::evil_lol: nocna zmiana czuwa :diabloti: Quote
Recommended Posts