Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Własnie miałam tel. w sprawie adopcji Miśki. Pani z Warszawy. Chciała mojego Dramka. Jutro zabieram go do nowego domku. Wysłałam inne kudłacze i wybór padł na Miśkę. Domek nie jest sprawdzony, ale mieszkam po sąsiedzku, więc mogę się umówić na spotkanie. Pani może sama zadbać o sterylkę i szczepienia, jeśli Miśka ma to przed sobą. Nic nie pisałam na temat jej zachowania i wieku. Mam nadzieję, że to nie jest barierą. Może dać jej 4,5? To lepiej brzmi :cool3: Pani wydaje się bardzo fajna i konkretna. Komu wysłać tel. na PW. Pani czeka na tel.

PS.
A jeśli się uda, to ja też się mogę na tą imprezkę wkręcić jakoś :evil_lol:

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje dane są w 1 poście, pani może dzwonić jak jest zainteresowana.

No i fajnie by było jakbyś sprawdziła dom.

Misia jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona.

a reszte niech trzyma kciuki;)
czy to dzięki waszej imprezie?:lol:

Posted

marysia55 napisał(a):

oczywiście Pianka, tam gdzie są imprezki mafijne ludzie chętnie zaglądają , a na dodatek jak Rita60 polewa to ......... :evil_lol:
kurcze trzymam kciuczki żeby Misia wylądowała na jakiejs kanapie a przynajmniej na dywaniku przed kominkiem i z pilotem w łapce :lol::lol::lol:

Tylko wtedy trzeba ja pilnowac,zeby nie właczała tych programow,wiesz jakich:evil_lol:bo to grzeczna dziewczynka:razz:

Posted

[quote name='Pianka']Moje dane są w 1 poście, pani może dzwonić jak jest zainteresowana.No i fajnie by było jakbyś sprawdziła dom.
Misia jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona.

oczywiście Pianka, tam gdzie są imprezki mafijne ludzie chętnie zaglądają , a na dodatek jak Rita60 polewa to ......... :evil_lol:
kurcze trzymam kciuczki żeby Misia wylądowała na jakiejs kanapie a przynajmniej na dywaniku przed kominkiem i z pilotem w łapce :lol::lol::lol:

Posted

cudne wieści:multi: Trzymamy kciuki:thumbs::thumbs:
Pianka !! to napewno dzięki imprezie i zuluguli:cool2::happy1:[SIZE=3]

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: co to ciotki poszły w 'kimono' , a gdzie nocna straż na wątku :evil_lol::evil_lol:

Melduje sie;)chyba wczoraj przesadziłysmy z tym winem,bo ciotki zległy:evil_lol:witaj Misiu.

Posted

rita60 napisał(a):
To niech kupi sobie chomika:angryy:

albo świnkę morską, nasza Miska za duża :crazyeye: ona jest w sam raz :cool3: dogorra szuka dalej ciepłego domku :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
albo świnkę morską, nasza Miska za duża :crazyeye: ona jest w sam raz :cool3: dogorra szuka dalej ciepłego domku :loveu:

Pewnie ,że tak!! Skoro Misieńka za duża ..to znaczy ,ze jej nie polubiła od początku. Jakie to ma znaczenie ? Przecież ona nie jest duża:shake: Ale nie ma tego złego.... Misieńkę stać na więcej! .. już Dogorra coś wymyśli:razz:

Posted

Pianka napisał(a):
Pani stwierdziła, że Misia jest za duza:roll:
Szukamy dalej.

a ten owczarek kataloński, Dramacik, jest jeszcze większy i to jej akurat nie przeszkadzało:cool1:

Posted

marysia55 napisał(a):
dogorra szuka dalej ciepłego domku :loveu:

jak Misieńka dobry domek znajdzie, to się będą raczyć z Wami, dogorrowe ciotki:evil_lol: różowym martini i innymi wszelkimi możliwymi trunkami:drinka::popcorn::cunao::evil_lol::multi:

Posted

bico napisał(a):
jak Misieńka dobry domek znajdzie, to się będą raczyć z Wami, dogorrowe ciotki:evil_lol: różowym martini i innymi wszelkimi możliwymi trunkami:drinka::popcorn::cunao::evil_lol::multi:

Racja! Miśka na nas liczy :razz: nie możemy jej zawiść:shake: