Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyróżnienie ogłoszenia poprzez kod SMS
Gdy zależy Ci na szybkim, jednorazowym
wyróżnieniu ogłoszenia i nie potrzebujesz faktury VAT.

• 7 dni ważności kodu SMS
  • Natychmiastowe wyróżnienie
  • Płatność SMSem Premium
  • Brak możliwości wystawienia faktury przez Gratka.pl (koszt pojawi się w łącznej fakturze za telefon komórkowy)
Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT).

Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT).

Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT).

Posted

Przeciez mówiłam, że nasze psy są na bieżąco w gazecie:lol:
Miałam jakiś sms, nie lubie jak ktoś pisze smsy, jakby mu zależało to by zadzwonił.
Dzwoniła jakas pani, wydawała sie zdecydowała, kazała mi odmawiać innym jakby dzwonili. Miała przyjechać dzisiaj albo jutro, ale powiedziała, że zadzwoni jak będzie wiedziec jak ma dostępne auto. Nie dzwoniła. Ja wychodziłam o 17 ze schroniska to jej nie było.
Mam nadzieje, że chociaz jutro przyjedzie.
No i mam maila jeszcze:razz:

co do mojego psa, jest problem bo Bury który miał dzisiaj wyjść w gazecie nie wyszedł, znaczy gazeta jest, ale bez ogłoszenia:angryy: wiec z tym to się wstrzymamy, ale kosztuje to tyle 55 zł zdjęcie + 10 zł za każda linijke tekstu czyli 22 znaki

Posted

[quote name='Pianka']Przeciez mówiłam, że nasze psy są na bieżąco w gazecie:lol:
Miałam jakiś sms, nie lubie jak ktoś pisze smsy, jakby mu zależało to by zadzwonił.
Dzwoniła jakas pani, wydawała sie zdecydowała, kazała mi odmawiać innym jakby dzwonili. Miała przyjechać dzisiaj albo jutro, ale powiedziała, że zadzwoni jak będzie wiedziec jak ma dostępne auto. Nie dzwoniła. Ja wychodziłam o 17 ze schroniska to jej nie było.
Mam nadzieje, że chociaz jutro przyjedzie.
No i mam maila jeszcze:razz:

co do mojego psa, jest problem bo Bury który miał dzisiaj wyjść w gazecie nie wyszedł, znaczy gazeta jest, ale bez ogłoszenia:angryy: wiec z tym to się wstrzymamy, ale kosztuje to tyle 55 zł zdjęcie + 10 zł za każda linijke tekstu czyli 22 znaki

może tej Pani faktycznie auto nawaliło na maksa i jeszcze się pojawi:roll:
A co to za tajemniczy mail w sprawie Misi?:razz: jest nadzieja?:razz:

no a o "ogłoszeniu" Burego już wiem:angryy: pisałam na jego wątku. Do wyjaśnienia sprawy "ogłoszenia", z Misi ogłoszeniem, też musimy się wstrzymać:cool1:

Posted

Bardzo drogie to ogłoszenie w "Mój pies" i żeby jak się płaci to jeszcze mieć problemy z ukazaniem się :\.
Może przelew poszedł za późno ?

A jeśli chodzi o Burego to kiedy on będzie w TV ? Chciałam go oglądnąć.

Posted

[quote name='Dogo07']Bardzo drogie to ogłoszenie w "Mój pies" i żeby jak się płaci to jeszcze mieć problemy z ukazaniem się :\.
Może przelew poszedł za późno ?

A jeśli chodzi o Burego to kiedy on będzie w TV ? Chciałam go oglądnąć.

z tym "ogłoszeniem" Burego, to skandal!:angryy: a kiedy będzie w tv? zapytaj na jego wątku.

tak czy siak ogłoszenie jest drogie, to fakt, ale jak się ukazuje, to często jest skuteczne;) tylko, ukazać się musi:angryy: i na to kasę też byśmy jakoś uciułali:roll:

Pianka, co z tym tajemniczym mailem?:razz:

Posted

Pani z maila już nie odpowiedziała, wystraszyła sie chyba moim pytaniem o wizyte przedadopcyjną.
ok. czekamy na kogos z allegro.
Tak Simson tu był wspominiany on znalazł dom z allegro wyróżnionego.

Posted

Jak się wyjaśni sprawa z "ogłoszeniem" Burego w Moim Psie, to ja bym była za tym, żeby i na takie ogłoszenie kasę pozbierać, bo to milczenie w sprawie Misi, jest nie do zniesienia:placz: a tyle ogłoszeń już ma:roll:
to koszt ok. 55 zł.

Posted

[quote name='bico']Jak się wyjaśni sprawa z "ogłoszeniem" Burego w Moim Psie, to ja bym była za tym, żeby i na takie ogłoszenie kasę pozbierać, bo to milczenie w sprawie Misi, jest nie do zniesienia:placz: a tyle ogłoszeń już ma:roll:
to koszt ok. 55 zł.

jeśli trzeba będzie to oczywiście sie dołoże, możecie na mnie liczyć :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
jeśli trzeba będzie to oczywiście sie dołoże, możecie na mnie liczyć :loveu:

dziękuję marysiu, jesteś kochana:buzi:ja też coś dorzucę oczywiście;)
tylko najpierw musi się wyjaśnić czemu, z trudem opłacone w Moim Psie ogłoszenie Burego, się po prostu 22 kwietnie nie ukazało:angryy::angryy::angryy: miało być, a teraz z człowiekiem z redakcji nawet skontaktować się nie można:mad:

Posted

Biedna Misiu, nikt do Ciebie nie zagląda.
Naprawdę nie wiem dlaczego nikt nie chce pokochać tej miłej suczki.
Miała już tyle ogłoszeń, była w Metrze.
Kto pomoże Misi znaleźć wymarzony domek ?!

Posted

Dogo07 napisał(a):
Biedna Misiu, nikt do Ciebie nie zagląda.
Naprawdę nie wiem dlaczego nikt nie chce pokochać tej miłej suczki.
Miała już tyle ogłoszeń, była w Metrze.

zaglądam do Misi co dzień, ale ja też nie mogę zrozumieć, jak można jej nie chcieć:-(:-(:niewiem:
już nie wiem co mam tutaj pisać:-( dobija mnie to:-(