Onaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Tak sobie myślę, żeby każdy kto zrobi jakieś kolejne ogłoszenia Misi to, żeby wpisywał to na wątku. I będzie wiadomo co i jak. Tak sobie myślę, że może drugie ogłoszenie w cafeanimal by nie zaskodziło, byle tylko Misia się znalazła w Metrze. Aha, jeśli chodzi o alegratke, to też by się przydała jakaś super wyróżniona, wiem też, że jakieś punkty można wykupywać, żeby ogłoszenie było na wierzchu. Jak by ktoś mógł coś takiego zrobić to piszcie, a o kosztach będziemy myśleć. :) Quote
zuzlikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Allegro Misi...wyróżnione z pogrubieniem na 14dni! Terrier?_MISIA- uratowało_a teraz zagraża!POMOCY (616222259) - Aukcje internetowe Allegro ...zaraz zrobię gumtree,kokosy i kupiepsa. Ola la...a Marysi się zdawało,że ona pisze długie teksty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Marysiu...dzięki za tekst...miałam do czego dokładać:cool3:...piękny! Zobaczcie czy OK! Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='zuzlikowa']Allegro Misi...wyróżnione z pogrubieniem na 14dni! Terrier?_MISIA- uratowało_a teraz zagraża!POMOCY (616222259) - Aukcje internetowe Allegro ...zaraz zrobię gumtree,kokosy i kupiepsa. Ola la...a Marysi się zdawało,że ona pisze długie teksty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Marysiu...dzięki za tekst...miałam do czego dokładać:cool3:...piękny! Zobaczcie czy OK! zuzlikowa :loveu: pięknie dołozyłaś do tekstu, wyszło cudeńko :p:p muszę chyba pokazać to swoim koleżankom :mad: , bo one ciągle na mnie warczą ... za długi... za długi :placz::placz: no niech spróbują teraz :lol::lol: Quote
Pianka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Dogo07'] Tak sobie myślę, że może drugie ogłoszenie w cafeanimal by nie zaskodziło, byle tylko Misia się znalazła w Metrze. :) Czytacie mnie troche czy wcale?:razz: Nie róbcie jej ogłoszenia kolejnego na tym portalu. Nie lubie jak ktoś dubluje ogłoszenia:razz: Warto zrobic inne na których jeszcze nie jest, albo ogłoszenie do Mojego Psa. dziękuje bardzo za allegro i inne ogłoszenia:loveu: i tekst tez jest fajny, dziekuje bardzo:loveu: zdjęcia obiecane Quote
zuzlikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 zrobiłam gumtree katowickie,kokosy i kupię psa...więcej nie umiem! ...coś linki nie chcą mi wejść:oops: Widziałam nowe fotki więc skopiuję i wstawię w allegro! Quote
kluska z lublina Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cudowna jest ta Misia, wierzę ,że znajdzie dom pełen miłości, w którym zapomni o brutalności i już nigdy nie zazna agresji ani od ludzi ani od psów. Quote
zuzlikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Wstawiłam nowe fotki do allegro...dzięki Pianko:loveu: Quote
Onaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pianko, pisząc o drugim ogłoszeniu na cafeanimal miałam na myśli tylko to, żeby psinka dostała się wreszcie do Metra, bo to jest szansa dla niej, a od Twojego ogłoszenia Misi pewnie pojawiło się dużo ogłoszeń innych psów. Ale jeśli uważasz, że Twoje ogłoszenie wystarczy to ok. Pianko, pisałaś też, żeby zrobić ogłoszenie do "Mój pies", ale takie ogłoszenie do gazety to sporo kosztuje. Przydałaby się alegratka, nie wiem czy już kogoś o to nie prosiłam :). Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Pianka'] [SIZE="3"]piękna, przytulaśna terierka czeka na domek:loveu::loveu: Quote
Brysio Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/1918580_czy_mozna_odmowic_zywej_istocie_prawa.html www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/czy-mozna-odmowic-zywej-istocie-prawa-do-bycia-kochanym_934.html www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/iID/1577 www.pineska.pl www.pajeczyna.pl Quote
Brysio Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 hej najlepiej te wszystkie nowe ogloszenia wrzucic w jeden post zeby nie latac po całym watku i szukac, bedzie łatwiej je uzupełniac jeszcze;;) Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Brysio']ale.gratka.pl/ogloszenie/1918580_czy_mozna_odmowic_zywej_istocie_prawa.html www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/czy-mozna-odmowic-zywej-istocie-prawa-do-bycia-kochanym_934.html www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/iID/1577 www.pineska.pl www.pajeczyna.pl :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 oj ale tu ruch u tej naszej Misi:-o :cool3: oglosilam sunieczke na: Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Misia błaga o dom.... http://www.eoferty.com.pl/id121236.html gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=17117 petworld.pl ogloszenia.aleokazja.pl Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 fajno fajno !:multi: wszystko wiadomo co i jak;) Misiu musi sie udać!:multi: Prądy dobre przesyłam Ci kudłaczu! Quote
bico Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ciotki szaleją u Misi, ogłoszeniowy ruch jak na autostradzie:multi::multi::multi: Dziękuję wszystkim ciotkom za pomoc dla Misi, za poświęcony czas i pracę:modla::Rose::modla::Rose: Pianko, fajnie, że dałaś nowe fotki, są bardzo ładne:multi: Marysiu, dzięki za tekst do allegro, Zuzliku dzięki za wystawienie małej:loveu: Olu, Brysiu, Dogo dziękujemy za akcję ogłoszeniową:loveu: Quote
jusstyna85 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 dodałam ogłoszenia do 1. postu... Quote
bico Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pianka napisał(a):Czytacie mnie troche czy wcale?:razz: Nie róbcie jej ogłoszenia kolejnego na tym portalu. Nie lubie jak ktoś dubluje ogłoszenia:razz: Warto zrobic inne na których jeszcze nie jest, albo ogłoszenie do Mojego Psa. owszem Pianko, czytamy:p tak samo jak i wszystkie inne posty na wątku. a co jest złego w zdublowaniu ogłoszenia w Metrze?:roll: a jaki był koszt ogłoszenia Burego do "Mojego Psa"? Tą opcję w przypadku Misi też warto rozpatrzeć i z niej skorzystać, bo ma teraz dobre fotki, a kasę na to też jakoś możemy uciułać, tylko właśnie ile? Quote
bico Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dogo07 napisał(a): Tak sobie myślę, że może drugie ogłoszenie w cafeanimal by nie zaskodziło, byle tylko Misia się znalazła w Metrze. i ja też tak myślę:multi: Quote
Onaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jeśli chodzi o ogłoszenie w "Mój pies" to poczekamy co Pianka powie na ten temat. Pianko - mam nadzieję, że Misia znajdzie dom równie fajny jak znalazł terierowaty Simson :). Brysio - na alegratce są podobno jakieś kody, które podnoszą ogłoszenie do góry, czy mogłabyś je tu na wątku podać ? Quote
Brysio Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 eeee chodzi o promowanie? szczerze nie mam pojecia Quote
Recommended Posts