si_bcw Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 obeszliśmy galerię nad jeziorem w ramach spaceru. duużo wrażeń, momentami ciężko go było utrzymać...:crazyeye: ale daliśmy radę. a dziś było mega jeżenie się i obszczekiwanie kóz, to w końcu takie niesamowite stwory:lol: Quote
si_bcw Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 nikt Neo nie odwiedza? :-( szkoda bo to taki fajny pies. pies co pecha ma i ginie w tlumie innych psiaków :angryy: spacery dobrze mu robią, nadal jest niezwykle wszystkim zainteresowany ale nigdy jeszcze na nic agresywnie nie zareagował - po prostu jest zaciekawiony. dokarmiam go teraz bo niestety miałam wrażenie że on ma wrażenie :cool3: że wychodzi na te spacery żeby żarcia szukać... nie na wiele się na razie dokarmianie przydaje bo i tak myszkuje szukając resztek ale to dopiero parę dni. z salwą spaceru jeszcze nie było bo sama do schroniska przychodzę ostatnio. Quote
martka1982 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Szukanie żarełka na spacerach to norma u większości psów schroniskowych. Z mojego doświadczenia wynika,że nie mija. Quote
si_bcw Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 to fatalnie że nie mija. u Hendrixa żerowania nie zaobserwowałam, ale on był b.krótko w schronie jak zaczęłyśmy go wyprowadzać. Quote
aisaK Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 podajcie mi meila na PW, mam nowe zdjęcia Hendrixa a zapodziałam meila gdzie je posłać? Quote
martka1982 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 aisaK napisał(a):podajcie mi meila na PW, mam nowe zdjęcia Hendrixa a zapodziałam meila gdzie je posłać? Wysłałam Ci PW z mailem do mnie. Zdjęcia umieszczę tutaj oraz na stronie schroniska:) Quote
si_bcw Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 oj, cisza u Neosia:shake: nasz dzikusek potrzebuje trochę wolności o mu się na spacerach brykanie włącza i ciężko go wtedy opanować. jaka szkoda że w schronie nie ma ogrodzonego kawałka ziemi gdzie by go można spuścić nie bojąc się że zwieje:-( w sobotę miałam go na działkę zabrać ale się pogoda skopała, może uda się w tym tygodniu, na pewno będą wtedy świeże foty. on już dużo lepiej wygląda:evil_lol: ach, a dzisiaj wzięłyśmy też Salwę - Neo nie ma co socjalizować, on zupełnie normalny pies jest, obecość innego psa na spacerze nie robi na nim priorunujacego wrażenia. za jakiś czas pewnie spróbujemy z Buczem, najpierw może z jakimś mniejszym samcem. z Platanem np nie ma żadnego problemu. Quote
martka1982 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Oo Sylwia! Nauczyłaś się wstawiać zdjęcia na dogo:) Congratulations! Quote
martka1982 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Niestety ale nie mogę wkleić zdjęć Hendrixa na stronę schronu bo jego wątek jest znowu zablokowany. Quote
si_bcw Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a da się jego wątek przenieść do 'w domach tymczasowych'? bo on nadal na DT przecież. fajnie by było żeby te jego zdjęcia się jednak tam pojawiały, zawsze to radość popatrzeć na schroniskowego psiaka poza schronem Quote
martka1982 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ok. Napiszę w tej sprawie do Karoli Quote
Karolcia_ko5 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 martka1982 napisał(a):Ok. Napiszę w tej sprawie do Karoli Już to zrobiłam. Marta na forum masz napisane że jesteś adminem i nie możesz robić takich rzeczy? Quote
martka1982 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Już to zrobiłam. Marta na forum masz napisane że jesteś adminem i nie możesz robić takich rzeczy? No nie mogę. Mam tylko tak napisane. Kasia mi to kiedyś tłumaczyła,że adminów jest za dużo czy jakoś tak. Quote
aisaK Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zdjecia i opis Neo wysłane również do fundacji, może i jemu się uda znaleźć dobrą duszyczke , oby szybko... Quote
si_bcw Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 dzięki, Kasiu. mam nadzieję że chłopak znajdzie dom :kciuki: Quote
si_bcw Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Neoś był dziś na działce, chwilę mógł pobiegać swobodnie:multi: zwiedzał oglądał, żarcia szukał - nie miał parcia na ucieczkę, ale byliśmy niezbyt dlugo. zrobiłam zdjęcia ale wyszły fatalnie więc tylko parę wkleję. wracaliśmy samochodem i też nieźle wyszło - no ale siedziałąm z nim z tyłu, w przeciwnym wypadku byłby wszędzie:lol: Quote
si_bcw Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 i jeszcze jedno, beznadziejnej jakości, ale dla wprawnego oka widać że szczęśliwy pies po polu lata:loveu: Quote
si_bcw Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ech, coś skrewiłam z tymi zdjęciami:angryy: Quote
martka1982 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 No dobrze wkleiłaś, tylko przerw między nimi nie zrobiłaś Quote
Karolcia_ko5 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Trafił do nas Doberman - NEGRAL. Jest już na pierwszej stronie.. Quote
Recommended Posts