Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obeszliśmy galerię nad jeziorem w ramach spaceru. duużo wrażeń, momentami ciężko go było utrzymać...:crazyeye: ale daliśmy radę. a dziś było mega jeżenie się i obszczekiwanie kóz, to w końcu takie niesamowite stwory:lol:

• 2 weeks later...
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt Neo nie odwiedza? :-( szkoda bo to taki fajny pies. pies co pecha ma i ginie w tlumie innych psiaków :angryy:
spacery dobrze mu robią, nadal jest niezwykle wszystkim zainteresowany ale nigdy jeszcze na nic agresywnie nie zareagował - po prostu jest zaciekawiony.
dokarmiam go teraz bo niestety miałam wrażenie że on ma wrażenie :cool3: że wychodzi na te spacery żeby żarcia szukać... nie na wiele się na razie dokarmianie przydaje bo i tak myszkuje szukając resztek ale to dopiero parę dni.
z salwą spaceru jeszcze nie było bo sama do schroniska przychodzę ostatnio.

Posted

aisaK napisał(a):
podajcie mi meila na PW, mam nowe zdjęcia Hendrixa a zapodziałam meila gdzie je posłać?

Wysłałam Ci PW z mailem do mnie. Zdjęcia umieszczę tutaj oraz na stronie schroniska:)

Posted

oj, cisza u Neosia:shake: nasz dzikusek potrzebuje trochę wolności o mu się na spacerach brykanie włącza i ciężko go wtedy opanować. jaka szkoda że w schronie nie ma ogrodzonego kawałka ziemi gdzie by go można spuścić nie bojąc się że zwieje:-( w sobotę miałam go na działkę zabrać ale się pogoda skopała, może uda się w tym tygodniu, na pewno będą wtedy świeże foty. on już dużo lepiej wygląda:evil_lol:
ach, a dzisiaj wzięłyśmy też Salwę - Neo nie ma co socjalizować, on zupełnie normalny pies jest, obecość innego psa na spacerze nie robi na nim priorunujacego wrażenia. za jakiś czas pewnie spróbujemy z Buczem, najpierw może z jakimś mniejszym samcem. z Platanem np nie ma żadnego problemu.

Posted

a da się jego wątek przenieść do 'w domach tymczasowych'? bo on nadal na DT przecież. fajnie by było żeby te jego zdjęcia się jednak tam pojawiały, zawsze to radość popatrzeć na schroniskowego psiaka poza schronem

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Już to zrobiłam. Marta na forum masz napisane że jesteś adminem i nie możesz robić takich rzeczy?

No nie mogę. Mam tylko tak napisane. Kasia mi to kiedyś tłumaczyła,że adminów jest za dużo czy jakoś tak.

Posted

Neoś był dziś na działce, chwilę mógł pobiegać swobodnie:multi: zwiedzał oglądał, żarcia szukał - nie miał parcia na ucieczkę, ale byliśmy niezbyt dlugo. zrobiłam zdjęcia ale wyszły fatalnie więc tylko parę wkleję. wracaliśmy samochodem i też nieźle wyszło - no ale siedziałąm z nim z tyłu, w przeciwnym wypadku byłby wszędzie:lol:

• 2 weeks later...